Спортни седалки
Модератор: Общи модератори
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Спортни седалки
Момчета решил съм да слагам Легени в колата, която възнамерявам да си купя и се чудя, дали някои не продава, а и какво можете да предложите. Замислел съм се върху Sparco или МОМО, но вкрайна сметка каквото излезе.
E36 316I беше предната кошница. Новата възнамерявам да е Е36 320I. Имаше чалъми от 325 TDS, ама определно след отхвърляне на 3 такива реших да е бензин версията.
П.С.:
Нека да видим колко човека могат само да влязат и да попълнат анкетата, без да оставят отговор.
Все пак имало и хора, който пишат.
Мерси за подкрепата на BAM-BAM и IVO.

E36 316I беше предната кошница. Новата възнамерявам да е Е36 320I. Имаше чалъми от 325 TDS, ама определно след отхвърляне на 3 такива реших да е бензин версията.
П.С.:
Нека да видим колко човека могат само да влязат и да попълнат анкетата, без да оставят отговор.
Все пак имало и хора, който пишат.

Последна промяна HAMANN на 09 Дек 2005, 20:18, променена общо 3 пъти
Бръм, бръм, бръм.......скръц, скърц, скръц............. ! Бах маааамуу някои да има нови гуми?!?
- Гост
-
МУАХАУХУ
Това с анкетника хич не е лоша идея. От снощи стоя и гледам колко хора просто влизат ей така без да са наясно дали е интересна за тях темата. Осезаемо си личи, че НЕ.
Данни за колата по-горе можете да намерите.
Тази анкета я поставих по повод броячите.
Данни за колата по-горе можете да намерите.

Тази анкета я поставих по повод броячите.

Бръм, бръм, бръм.......скръц, скърц, скръц............. ! Бах маааамуу някои да има нови гуми?!?
Бате... смени си дилъра бре, к'ви са тия отговори?
.... май трябва да пуснем молба до общините да направят нови пясъчници пред блоковете, че иначе мноо се заиргават из форума
.... май трябва да пуснем молба до общините да направят нови пясъчници пред блоковете, че иначе мноо се заиргават из форума

Градски, халогенна крушка е вид крушка. Също както ксенона е вид крушка.
Та, на онова дето у село му викате ХАЛОГЕНКИ, всъщност се нарича ФАРОВЕ ЗА МЪГЛА. Ае бегай да раздуеш!

Та, на онова дето у село му викате ХАЛОГЕНКИ, всъщност се нарича ФАРОВЕ ЗА МЪГЛА. Ае бегай да раздуеш!
Да пуснем една нова АНКЕТА.
"За или против нови пясъчници пред блока, за да не се заиграват децата в BMWpower-bg.net форума?"
Примерни отговори: "ДА", "НЕ", Шъ въръ на песака!"
А какво ще кажете, не е лоша идея.
И моля отговаряйте по същество. Ако не ще помоля модератора да я разкара цялата тема.
Мисля, че питах нещо за спортни седалки, а не за пясъчници.
Уж форум за помагане пък то май си е меренка на пишки.
И нищо лично ама съм си направил труда да постна нещо, а ти влизаш и говориш такива глупости. Някак си, ти си за пясъчниците май?
"За или против нови пясъчници пред блока, за да не се заиграват децата в BMWpower-bg.net форума?"
Примерни отговори: "ДА", "НЕ", Шъ въръ на песака!"
А какво ще кажете, не е лоша идея.
И моля отговаряйте по същество. Ако не ще помоля модератора да я разкара цялата тема.
Мисля, че питах нещо за спортни седалки, а не за пясъчници.
Уж форум за помагане пък то май си е меренка на пишки.
И нищо лично ама съм си направил труда да постна нещо, а ти влизаш и говориш такива глупости. Някак си, ти си за пясъчниците май?
HAMANN написа:Уж форум за помагане пък то май си е меренка на пишки.
Хайде опитай с да ми обясниш как точно ще ми помогне тази твоя анкета??? С отговор "ДА", "или ДА", "Твърдо или ДА"

HAMANN написа:И нищо лично ама съм си направил труда да постна нещо, а ти влизаш и говориш такива глупости. Някак си, ти си за пясъчниците май?
Направил си си труда какво да направиш??? Можеш ли да се диагностицираш сам или да ти помогна? Не е нужно толкова умствен труд да хвърляш "трудейки" се по пускането на подобни анкети.

???????????
Мисля че темата се казва, "СПОРТНИ СЕДАЛКИ", а не "Кой ще ми отговори на анкетата?"
????? Какво ще кажеш сега ??????
????? Какво ще кажеш сега ??????
Re: ???????????
HAMANN написа:????? Какво ще кажеш сега ??????

ps. Колегата с този подпис да не се сърди, че съм му го взел на заем.
Последна промяна Wizi на 09 Дек 2005, 21:41, променена общо 1 път

Мерси
И аз така, когато вече съм изчерпан. Тегля по една псувня и се скривам в колибката си. Жалко, че този пост се превърна в лична вендета. Даже не съм си и помислял, че може да стане така.
ИЗВИНЯВАМ СЕ НА ВСИЧКИ ЕНТУСИАСТИ. ЩЕ ПОДАМ МОЛБА ЗА ОТТЕГЛЯНЕ НА ТЕМАТА ОТ ФОРУМА. НЕ СМЯТАМ, ЧЕ СТЕ ДЛЪЖНИ ДА ЧЕТЕТЕ ГЛУПОСТИТЕ МИ.
ИЗВИНЯВАМ СЕ.
ИЗВИНЯВАМ СЕ НА ВСИЧКИ ЕНТУСИАСТИ. ЩЕ ПОДАМ МОЛБА ЗА ОТТЕГЛЯНЕ НА ТЕМАТА ОТ ФОРУМА. НЕ СМЯТАМ, ЧЕ СТЕ ДЛЪЖНИ ДА ЧЕТЕТЕ ГЛУПОСТИТЕ МИ.
ИЗВИНЯВАМ СЕ.
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
Ейй Иване баш тебе ли пратиха на пясъчниците и на люлките, голяма работа са по форумо да знаеш, ей така си преценят хората по интернета само

Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2