Гумено каре кардан - > желязо ???
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
53 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Re: Гумено каре кардан - > желязо ???
Сваляш и на неква баланс машина, за Сф лесно ама и там трябва да има. Виж евентуално и някой някога да не е свалял кардана и да е събрал двете части не на белезите. То в тоя случай мисля, че трябва да го усещаш ама знае ли се..
- Stili
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 330cd
- Мечтае да кара: zonda
ломско шосе посока ломски форд след разклона обеля последната фирма от дясно беше нещо Евро камион ли нещо такова ...
те с камиони се занимават ама стане ли дума за кардан ... нямат равни !!!

Why do we KILL people who KILL people to show KILLing people is WRONG!?!?!!
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Stili
- кандидат ентусиаст
-
ааа незнаех!!
Добре де а да попитам тогава тука направо кое подяволите ще накара болтовете на карето да се отвият ???
Добре де а да попитам тогава тука направо кое подяволите ще накара болтовете на карето да се отвият ???
- daka1972
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW отново серия 3 бенз
- Мечтае да кара: волска каручка
- Детайли за колата: събира много и малко, според повода
от вибрации или ако са ти обикновенни гайките а не от тея /с пластмаса или оригиналните ,които са на същия принцип/
- ръб
- младши ентусиаст
-
- Кара: E63 650i
Моите гайки са обикновени, но не се развиват.
Аз между другото го разглабях кардана, и там, където е на шлици беше просто споено от ръжда - надали някога е бил разделян на 2 части. Но когато го разглабях карето вече се беше скъсало пак
Има един както се оказа от bmwfans.info vibration absorber на кардана при фланеца за към кутията, който един колега спомена, че го е свалил. Мисля и аз да го махна. Някакви проблеми дали ще има ?
п.п. не мога да повярвам, че БМВ са направили кола с толкова предпоставки за късане на гумени елементи.
РЕАЛНО Nissan 200SX НЯМА такова гумено каре - завчера държах кардан на такъв (монтирахме кутия)
Аз между другото го разглабях кардана, и там, където е на шлици беше просто споено от ръжда - надали някога е бил разделян на 2 части. Но когато го разглабях карето вече се беше скъсало пак
Има един както се оказа от bmwfans.info vibration absorber на кардана при фланеца за към кутията, който един колега спомена, че го е свалил. Мисля и аз да го махна. Някакви проблеми дали ще има ?
п.п. не мога да повярвам, че БМВ са направили кола с толкова предпоставки за късане на гумени елементи.
РЕАЛНО Nissan 200SX НЯМА такова гумено каре - завчера държах кардан на такъв (монтирахме кутия)
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Много хора карат с кви ли не менте тампони там, за да се къса вероятно проблема не е в него.
- Stili
- кандидат ентусиаст
-
bum_bum написа:Много хора карат с кви ли не менте тампони там, за да се къса вероятно проблема не е в него.

53 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4