ТоЗи Събор ме "сбръ4ка"!
Модератори: mitaka7, Общи модератори
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- viper
-
danini написа:страшен събор! нямам думи!!! беше незабравимо преживяване!!! благодарности на организаторите - свършиха чудесна работа
С изключение на това, че позакъснелите ентусиасти, включително и аз + гаджето ми нямаше къде да преспим и се разкарахме от събора малко поизнервени и не само...... Дано следващият път да е по - добре
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
съжалявам,че се е получило така,но ние с Landshark лично настанихме доста ентусиасти в хижа "голяма Бузлуджа",където имахме уговорка за още места,запазени само за нас,така място е имало.....
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

И накрая някъв местен като хвана бат Светльо за канарче и му надуваше главата колко му вървял голфа всичко и как всичко до 320 мачкал направо полудях

Радвам се че присъствах на това мероприятие и че се запознах поне за малко с част от Вас

- LandShark
-
смирен поклонник
-
- Кара: w212 E500 4matic, E30 325ic
- Мечтае да кара: Specialized S-Works Epic и Dacia Logan 0.9tce
viper написа:С изключение на това, че позакъснелите ентусиасти, включително и аз + гаджето ми нямаше къде да преспим и се разкарахме от събора малко поизнервени и не само...... Дано следващият път да е по - добре
Ами защо не се обадихте?? Места можеха да се намерят. Които ме е питал всеки съм му намерил - ако не в основната, то в другата хижа.
Re: Subor pak
NESH написа:Glasuvam za edin takuv zdrav subor v kraia na liatoto.....i to po moreto estestveno
Простено ти е, защото си от много скоро тук, но ще те помоля да спазваш правилата и да пишеш на кирилица, както всички останали!
Благодаря!
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2