Първи уличен тест на 520 ti :)

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Доктор на БМВ науките
Аватар
Кара: 400 коня и едно магаре зад волана

Първи уличен тест на 520 ti :)

Мнение от Vasilen » 09 Дек 2005, 21:02

Тъй както си карам кротко че тия дни ни вали, ни се види тая вечер не удържах пред предизвикателството :lol:
Карам си по г-л Данаил Николаев към сточна гара, на сфетофара на Исул стигам на червено. Тръгват всички коли, но един джип М класа и едно Ауди Б4 подозрително седят един до друг и чакат, познайте какво :mhihi: да се изнесат другите коли напред че да има място за ... тутакси кръвта нахлува в главата ми и се превръща в бензин 8)
Заставам зад Аудито, то исвирва гуми и тръгва по същото време М класата също, пускам леко съединителя щот знам ли кво мое да строшим... настъпвам, аудито се е отдалечило с 20 м, идват чаканите 3500 оборота някакъв великан ми бие шута отзад на дебелата 5-ца и усещам как адреналина се покачва със скороста на оборотомера. Втора на багажника на аудито съм той приема ръкавицата въпреки че М класата е задръстена от други бавно движещи се коли, настъпи ли не знам но буст датчика отново влезе в положителни стойности и усетих пак шута в дебелия гъз на 5-цата :D . Изнесох се отляво минах покрай аудито все едно е спрял, трета ... през цялото време се чува от отворения ми прозорец пррррррррр викам баси от въздуха ли ще да е ... стигнах 130-140 гледайки в огледалото точките от фаровете на М класата и Аудито. Последното ме настига след малко, минава ми отдясно застава на сфетофара и аз го приближавам отзад, с неудоволствие виждам че пише на задния капак 2.0 16 V, баси поне 2.3 да беше, но пък от друга страна беше пометен и откъснат с дължини ма много 8) тъй че нормално.
После на дългия път покрай ТЕЦ София и двамата почтително минаха в дясна лента изчакаха ме да ги изпреваря.
Стигнах до паркинга, шума отвън продължаваше, съмнения изпълниха главата ми, спрях на осветена част на паркинга и се потвърдиха задна лява гума беше наполовина спаднала с подозрителна ивица изядена гума отстрани :shock: аз съм бил карал със спукана гума.
Чудех се да се радвам ли или да съжалявам за спуканата гума която с тази изядена ивица я изкара зимата я не :twisted: ... глупости радвам се като малко дете :lol:
Е те това е дребни неща ма се радвам ...
May the BMW force be with you!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: vRS

Мнение от THUNDER » 09 Дек 2005, 21:30

Ехаа - разработваш веки, предполагам, че е доста трудно да НЕ отпускаш крачето и магарето да рипне :lol: :mhihi: ... Taming the tiger :lol:

Тренирай така, по-добре - с "плавно" натоварване в/у задника :D , че ще вземат да ти харесат яките "ритници" и хоп в... сервиза :P
Live and let Die!

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 10 Дек 2005, 0:04

Ехаааа 8) 8) 8) Представям си какво ти е :D :D :D

Еехх златни времена бяха :confused: :mhihi: :mhihi:

П.С. Можем да се замерим,ей тъй ,просто да видя спрямо мойта кокло е потръгнала :D :D
П.С.2 Има още едно комби Е34 само че черна 520-ка,която също ще иска да те пробва :twisted: :twisted: :twisted:

Георги Пенчев
Изображение

Дружба Тийм
Аватар

Мнение от Plague » 10 Дек 2005, 0:19

:mhihi:
добре добре вдигаш реномето на 520-ките още по-високо :)
да интересно ще е да се пробваме :)
а иначе днес обикалях младост и студ. град и така се надявах да се намери някой за да си направиме фън-а ама без успех :( защо все когато най-много имам настроение за простотия няма с кой да се гоня :?:

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 10 Дек 2005, 0:22

Сашо, ще му "плеснем" ли по някой шамар :?: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

георги Пенчев
Изображение

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 10 Дек 2005, 2:07

ихаааа като го прочетох и се поставих на твойто място и за малко да се изпразня от кеф като си го представя цветно ;)

Turbo Pilot
Аватар
Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
Мечтае да кара: Това което си карам

Мнение от Cobra » 12 Дек 2005, 21:57

И аз искам да го пробвам,все пак е със старото ми турбо :winky:

Назад към Страхотни истории