филтри парно 316 компакт
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
филтри парно 316 компакт
колеги от къде да намера двете филтарчета за парното питах сигорно в 5-6 магазина за авто части няма ги имат само тези за климатика ,а тези за парното въобше на са и имали ми казват те са некви малки 15см. на 12см. нешо такова и горе долу кви пари са.мерси
- b.bonev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Astra j 1.4 t
Re: филтри парно 316 компакт
последно моите ги купувах от Елит Кар на Хр. Ботев. Най-евтиния вариант са марка Валео за около 70 лв.
"Не Русия е проблемът на света в момента. Проблем са самозабравили се бездушни хора, които управляват Запада. Утре ще измислят още нещо. Това са някакви "зомбита", които само се стремят да рушат. Не знам до кога ще е възможно Русия да ги възпира, дори с цената на самоунищожение. Но ще направим каквото можем..."- завърши Путин.
Не е луд който яде зелника, ами който му го дава
Сега сериозно, така е, на компакта това е май най-скъпия консуматив, ама се преживява веднъж годишно. Аз ползвам на Filtron К1072-2х. Цената идваше около 60лв от Косер-а. Иначе съм го намирал на около 56лв най-евтино някаква неизвестна за мен марка, но го нямаха в наличност и не се занимавах да поръчвам.

Сега сериозно, така е, на компакта това е май най-скъпия консуматив, ама се преживява веднъж годишно. Аз ползвам на Filtron К1072-2х. Цената идваше около 60лв от Косер-а. Иначе съм го намирал на около 56лв най-евтино някаква неизвестна за мен марка, но го нямаха в наличност и не се занимавах да поръчвам.
- Snoop
- младши ентусиаст
-
- Кара: засилен дизел
- Мечтае да кара: на Шаро поршето
- Детайли за колата: TOP!!! FULL!!! MPACK!!! Всички екстри за модела! :D :D :D
Колега във форума продава Мейле. За 34лв. купих мойте лятото и съм доволен. 

Аз и ти сме луд-ни-ца...

- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
И не струват нищо, неква тоалетна хартия.. Оригиналния Ман, който свалих от колата няма нищо общо с тия, дето ми ги предлагаха тук... 

И аз имам същия проблем колега а филтъра за климатика също ли се намира при филтрите за парното щото не съм разглабял цялата кора при чистачките и ако не е там къде е този филтър че под жабката го няма?
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Ми там е, то няма за парно и за климатик. Щом си с климатик са тия двата под кората под стъклото. Сваляш пластмасата, после желязото под нея и ще ги видиш.
9 мнения
• Страница 1 от 1