Кожен салон Е39
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- ivo86
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 525i
Кожен салон Е39
Колеги явно наистина не ми върви с тази кола. Вчера сутринта ми замириса на изгоряло вътре в колата (бях си пуснал погряването на шофъорската седалка, но си викам а то от вънка мирише. Тази сутрин пак така но какво да видия на лявото легенче на долната част на седалка виждам дупка и се вижда как гори . Веднага спрях реотана и всичко изгасна, но естественно проблем от изгорялото си остана един малък пръст дупка. Сега въпроса ми е как се да оправя съответно реотана и кожата. Да търся ли нова кожа за долната част само или да търся тапицер. Сега се чудя и как е успял реотана да стигне кожата имат ли такъв проблем или. Просто не знам май не ми върви с тази кола много ми харесва но... наистина се чудя дали да не я продам вече,а я имам едва от 1 месец. Откраднаха ми огледалото . Вече наистина не знам какво да очаквам от нея. Колеги моля дайте съвет къде мога да оправя реотана и кожата. Благодаря ви предварително.
- CONAN
- 8910 фен
-
- Кара: 01`530i touring
Re: Кожен салон Е39
За кожата само тапицер според мен ,да подмени изгорялото парче.
- ivo86
- кандидат ентусиаст
-
Препоръчай някой наистина добър.
- Bat Venci
- Потребител
-
- Кара: E34 520i
Не е зле да знаем в кой град да бъде тапицера
. Може да попълниш профила си за да ти помагат колегите по-лесно.
Например в София мои приятели са наистина добри - Марто (Във форума - discus : memberlist.php?mode=viewprofile&u=3873 .) В профила е сайта им. Има доста колеги доволни.

Например в София мои приятели са наистина добри - Марто (Във форума - discus : memberlist.php?mode=viewprofile&u=3873 .) В профила е сайта им. Има доста колеги доволни.
- bmw_n00b
- ентусиаст
-
- Кара: 96-8' 523ti
Колега, съчувствам ти искрено, но практически ако е заводски колата с тези екстри е почти невъзможно да се запали така (всяко правило си има изключения...) То се иска едно четене едни чудеса... Бих ти задал въпроси, но едва ли ще върнеш адекватни отговори. Преди/след фейслифт колата/салона, управляващия блок, DSC/ASC, копчетата отделни ли са или всичко е един модул с много копчета...? Вдигни седалката на макс и погледни буксата под седалката как изглежда... играл ли е чичко поялник? Кожата - най-лесно... По скоро ако смяташ да ползваш и други екстри, имай си един пожарогасител под ръка. Без сарказъм!
- ivo86
- кандидат ентусиаст
-
bmw_n00b написа:Колега, съчувствам ти искрено, но практически ако е заводски колата с тези екстри е почти невъзможно да се запали така (всяко правило си има изключения...) То се иска едно четене едни чудеса... Бих ти задал въпроси, но едва ли ще върнеш адекватни отговори. Преди/след фейслифт колата/салона, управляващия блок, DSC/ASC, копчетата отделни ли са или всичко е един модул с много копчета...? Вдигни седалката на макс и погледни буксата под седалката как изглежда... играл ли е чичко поялник? Кожата - най-лесно... По скоро ако смяташ да ползваш и други екстри, имай си един пожарогасител под ръка. Без сарказъм!
Здасти, Фейслифт е 2003 кожа подгрев всичко е оригинално заводско има ДСЦ. Няма нищо запоявано . Явно съм от тези изключения . Когато го разглобя ще видя какво се е прецакало. Ще пиша.
- bobeca111
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Lincoln Navigator 5.4 w210 E320
- Мечтае да кара: пак Е38
Колега ако е само дупчица,има един метод който един тапицер направи на моя кола,настърга много ситни стърготинки от същият цвят кожа,и смесени с нещо като лепило може би,нямам идея ги нанесе много внимателно,и ако искаш врвай ако не знаех,че е имало дупка,нямаше да разбера.Нищо не пречи ,така или иначе си за тапицер,попитай за тази процедура.По добре,от колкото да почнат да ти вадят от ДЕВЕТ кладенеца вода,ама как ше трябва да се оправи ама,два дена работа....!Късмет! 

- ivo86
- кандидат ентусиаст
-
Здравейт отново, качвам малко сними за да ме разберете, къде и как е изгорялото.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
8 мнения
• Страница 1 от 1