Джанта с ЕТ13 в е30!?

3-та серия ('83-'94)

Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Джанта с ЕТ13 в е30!?

Мнение от Hotch-Potch » 26 Окт 2010, 1:09

Здравейте! Днес взех най-накрая мечтания brock 17'' 8.5j и четирите, за е30ката ми /2.3 е мотора ако има значение/ ама нали съм хитрец не се съобразих че ЕТ-то им е 13 и няма да стане без препрявания и след като нахлузих прилични гуми 215/45 направо ги метнах на колата и от там се почна филма :roll: Първо да кажа, че за сега от зад съм с червени пружини някакви, не знам колко свалят, а за от пред имам пак червени, H&R, които не са монтирани, а си стои стоковото окачване! По тази причина за сега нямам и проблеми отпред с калниците, само дето тука питането ми е ако някой е патил да каже колко мм фланец да взема, за да не опира в апарата, но и като я сваля да не изкърти ламарините! Отзад ситуацията е следната: не опира от вътре, но въпреки че 215-ката гума стои малка на джантата, тя опира в калника! Мисля следното... да махна баласта отзад вдясно и да сгъна вътрешния ръб на калниците, пък то е ясно, че всичко е проба-грешка! И именно ако някой е минал по пътя да удари едно рамо! Интересува ме също и от къде да взема/направя читави фланци и втулки за джантите!?
Мерси предварително ;)
Your brain has two parts: one is left, and the other is right. Your left brain has nothing right. Your right brain has nothing left!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 328i Мойта, e53 Семейната
Мечтае да кара: 635i e24, 850i e31
Детайли за колата: Истинската 328ца

Re: Джанта с ЕТ13 в е30!?

Мнение от kokali praa vsiakvi » 26 Окт 2010, 1:45

viewtopic.php?f=66&t=157146 Погледни.
Жените биват два вида : 1. Слабички 2. Убавки... И с броя на цилиндрите е подобно ...
Изображение

Назад към E30