Борд компютър
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
Борд компютър
не се вижда ясно кво пише на дисплея на бордовия компютър, вижда се само средата на буквите а не цалата буква като се погледне водоравно
мисалта ми е дали може да се поправи или требва нов
Е 36 320 купе 94г. с големия комп.

- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
трябва да разглобиш борд компа и да почистиш местата където гумичките(не са баш гумички ама така го казвам за да ме разбереш
) контактуват с платката и самите гумички също 

- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
не това не може да е от лампа със сигурност също забравих да спомена че може и контактен спрей да напръскаш на тея места които казах защото неизписването на целите сегменти се дължи само на неконтактуване навсякъде
П.С. това което казвам е за борда само с температура и часовник и при теб е малко по различен дисплея и не съм сигурен но предполагам че технологията и принципа са същите.айде дано да успееш да го оправиш успех
П.С. това което казвам е за борда само с температура и часовник и при теб е малко по различен дисплея и не съм сигурен но предполагам че технологията и принципа са същите.айде дано да успееш да го оправиш успех

- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
ми незнам тогава от какво е може би ще е добре да го дадеш в някой сервиз за електроника при мен ставаше така когато не е сложена хубаво платката и показваше само няколко сегмента от цифрите но като го натиснах хубаво и се оправи 

Почисти добре
Може да имаш изгорял сегмент или направо целият дисплеи да се е сдухал. Ако се се сдухал автоморгата и от първата 3-ка с борд комп си земаш комп-а и си отиш по-живо, по-здраво. 

Бръм, бръм, бръм.......скръц, скърц, скръц............. ! Бах маааамуу някои да има нови гуми?!?
9 мнения
• Страница 1 от 1