Информация за бмв 320 е36 за покупка
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- angel_183594
- Потребител
-
Информация за бмв 320 е36 за покупка
Здравейте нов съм в форума,сменил съм японска и италянска кола сега съм се спрял на е36 320 150кс.Мисля че доста колеги от форума имат точно този модел и ще могат да ми дадът някой полезен съвет какво да гледам при покупката здрави коли ли са,скъпа ли е поддръжката мисля колата да бъде с газов инжекцион ако няма ще сложа аз че на бензин няма да се издържа като патувам доста.Никога несъм карал кола с задно как е зимата има ли проблеми по непочистините улици на Пловдив?Изкам да намеря в добро състояние някаде 94-96година да е с 4 врати.Очаквам мнения и съвети предварително Благодаря на всеки!
- BMWPetio
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Съветски зърнокомбайн
- Мечтае да кара: ///М3 E36
- Детайли за колата: От уния с детските болести по разпределителния вал и повдигачите....
Re: Информация за бмв 320 е36 за покупка
Добре си се ориентирал към марката.Аз съм карал доста коли на познати лично моята си кола е БМВ 318и.Имам го вече 3 години и съм доволен от него.Наскоро щях да купя една 320-ка , защото ми я продават на доста изгодна цена но незнаех и аз какво да гледам по този двигател.Иначе за зимата задното е малко терсене но като свикнеш ще ти прави удоволствие.Слагаш зимни гуми по-внимателната и няма да имаш проблеми.Имам свидетел който се учуди как въобще влезнах в нова сграда на ПУ като паркинга не беше разчистен но си влезнах и си излезнах. Но трябва да си свикнал с колата. Но на мен тогава може да ми е помогнал и шпера , че съм със шпер.
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
Ако знаеш колко теми има по твоето питане,ще останеш много изненадан.
- kiki
- Потребител
-
- Кара: E39 530D
Първо недей да гледаш километрите. Едно че не са реални и друго че не са от значение. Отиди да гледаш кола с някой който има такава. Той трябва да знае къде да гледа, ако е технически грамотен. За 3-4 лева на 100км. заслужва ли си да съсипеш колата с газово? Това трябва да го забранят със закон! Относно зимата с хубави гуми и малко опит от твоя страна няма да имаш проблеми и хората ще те гледат учудено! Успех 

BMW lifestyle
- Xscape
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 320 Ci
- Детайли за колата: Black, M6 Rims
Добре си се ориентирал колега, 320-ката ще ти даде точно толкова мощ, колкото може да ти е нужна при едно нормално шофиране. Общо взето частите не са скъпи - има тема във форума, намери я, там сме писали кой какви $ дава. Има само едно златно правило зимата... никакви резки движения на волана и никаква рязка газ на завой. Аз съм с 320 и живея в Пловдив, зимата колата върви нормално, ама ако ще си я караш иска хубава гума, разликата много се усеща. Относно това какво да гледаш - главно за ръжда и удари е моя съвет да гледаш, при е36 си личи доста като е удряна, ще го забележиш и сам - много малко хора ги правят перфектно. Та слушай мотора как работи, ходи на сервиз да видят окачването, ПИТАЙ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ЗА ПРОБЛЕМИ С ДОКУМЕНТИТЕ и тогава я взимай.
Think. Believe. Dream. Dare...
- азззз
- младши ентусиаст
-
- Кара: тук там
След като казваш,че пътуваш доста една 20ка,ще ти бъде много комфортна.При нормално каране и най-вече на 2рокласни пътища разхода ще ти е 7/100,а същевременно колата има доста мощност
Ако смяташ да я въртиш доста градско газта,ще ти е абсолютно задължителна.Доколкото до поддръжката,не е като за без пари,но определено не е нещо фрапантно и непосилно.Двигателите са доста здрави,но все пак гледай да попаднеш на читав,тъй като е обществена тайна,че тези коли са видяли яко ръчка.Зимата с каквито и гуми да си,ако не е добре изчистено,все си върти задница,къде повече,къде по-малко.Но стига да не и даваш газ няма сташно.Не му мисли,а скачай.Виж също така дали една 318ис,няма да ти е по-удачна.Като вървеж е почти идентична,но разхода и ще бъде с около 1-2л по-малък и съответно най-честата интервенция-смяна на масло,ще излиза по-евтино,от гледна точка на 4те цилиндъра 
Успех

Успех
- angel_183594
- Потребител
-
Да и 318ис става но ми казаха че шестака си е шестак не се замислял на байри и звука му бил уникален,гледам и двамата модела ще се избира което е в по добро състояние но повече ми се изка да е 320
Здравей колега добре си се оринетирал към 320
аз в момента се колебая между 325тдс и 320 м50 защото и едното е другото си имат хубави страни,но все още се двоума.Наистина ако някой знае нещо повече какво да гледаме при покубката да сподели 

8 мнения
• Страница 1 от 1