Какво Ви е мнението за тази Е46ка?
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- Loewe
- младши ентусиаст
-
Какво Ви е мнението за тази Е46ка?
Търся си Е46, какво ще кажете за долната? Стува ли си? Евентуално си мисля че може и да свали към 500 евро, но може и да не свали.
[url]http://mobile.de/SIDUmYwvJUVy-ZZZadT-Fs7sw-t-vaNexlCsAsCsK%F3P%
F3R~BmSB11LsearchPublicJ1133991174A1LsearchPublicD1100CCarX-t-vctpLtt~
BmPA1A1B20B13%82C-t-vCaMIMkMoPOPRSeSmVb_X_Y_x_ycodcetprrdsO~
BSRA6D1100F150000D3500C320C110H90000000CPKWC320HinPublicA2A0C10
0A0ADA4A1H70000000D1999A0/cgi-bin/da.pl?top=8&bereich=pkw&id=11111111190229569[/url]
[url]http://mobile.de/SIDUmYwvJUVy-ZZZadT-Fs7sw-t-vaNexlCsAsCsK%F3P%
F3R~BmSB11LsearchPublicJ1133991174A1LsearchPublicD1100CCarX-t-vctpLtt~
BmPA1A1B20B13%82C-t-vCaMIMkMoPOPRSeSmVb_X_Y_x_ycodcetprrdsO~
BSRA6D1100F150000D3500C320C110H90000000CPKWC320HinPublicA2A0C10
0A0ADA4A1H70000000D1999A0/cgi-bin/da.pl?top=8&bereich=pkw&id=11111111190229569[/url]
“M” stands for Motorsport. And there’s no question that these cars have racing in their blood.
много малко може да се разбере
за колата реално от таква обява!
аз лично не те съветвам да не вземаш
непроверена кола от Германия...
Вярно избора е по-голям, но тук
поне можеш да ходиш по-всякакви
сервизи и да правиш доста неща
преди да купиш колата...
Иначе по-случая! Бавареца изглежда
лъскав на пръв поглед има доста екстри
ако ще го вкарваш в БГ ще дойде около
20к лв! Има нещо което ме притеснява
лично мен. Гледам че предните мигачи
са жълти, а задните са бели,
което на мен лично ми говори, че автомобила
е челосан и собственика се е изхитрил и
му е купил жълти!!! често срещана практика.
Не мога да съм сигурен в това, но при
всички положения има нещо нередно
Както и да е коли много важното е че си
се насочил към правилния модел

за колата реално от таква обява!
аз лично не те съветвам да не вземаш
непроверена кола от Германия...
Вярно избора е по-голям, но тук
поне можеш да ходиш по-всякакви
сервизи и да правиш доста неща
преди да купиш колата...
Иначе по-случая! Бавареца изглежда
лъскав на пръв поглед има доста екстри
ако ще го вкарваш в БГ ще дойде около
20к лв! Има нещо което ме притеснява
лично мен. Гледам че предните мигачи
са жълти, а задните са бели,
което на мен лично ми говори, че автомобила
е челосан и собственика се е изхитрил и
му е купил жълти!!! често срещана практика.
Не мога да съм сигурен в това, но при
всички положения има нещо нередно

Както и да е коли много важното е че си
се насочил към правилния модел

- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
- Loewe
- младши ентусиаст
-
наскосан, мерси че ми обърна внимание на мигачите, аз по принцип гледам, но тая обява я гледах вчера късно и сутринта само я постнах. Одеве се обядих да питам за колата дали е блъскана и няква лелка ми каза, че ще ми се обади след малко като намери документите на колата и още я чакам да се обади
А може ли някой да разясни накратко ква е разликата м/у климатик, климатроник и климааутоматик ?
Иначе колата ще си я карам в Германия, аз сам тука за сега, няма смисъл да я вкарвам в БГ. Айде като съм тръгнал да се похваля - вчера взех немска книжка
Другата седмица пътувам към БГ и после като се върна след празниците ще търся кола 

А може ли някой да разясни накратко ква е разликата м/у климатик, климатроник и климааутоматик ?

Иначе колата ще си я карам в Германия, аз сам тука за сега, няма смисъл да я вкарвам в БГ. Айде като съм тръгнал да се похваля - вчера взех немска книжка

“M” stands for Motorsport. And there’s no question that these cars have racing in their blood.
- Гецата
- некъв ентусиаст
-
- Кара: ///М3
- Мечтае да кара: ///М3
когато е с климатик зимата те топли парното на колата климатика е само за студено а когато е климатроник няма нужда да чакаш колата да загрее че да почне да духа топло климатроника има опция да задаваш определени градуси които искаш да подържа в купето ако ме питаш по добре си вземи с климатроник ако ще го караш в германия защото тя нее от най топлите страни и климатика няма да тие от голяма полза а иначе колата е много хубава за разликата в мигачите не я ли вземеш от магазина ти и първи да пръднеш в нея никога няма даси сигурен колко са и ударите и как са я карали предишните собственици 

"90 Е30 316i "95 Е36 318i "00 Е46 320i "88 E30 320i "92 E36 318is''95 Е36///М3 ''92 E30 325i LA ''91 E30 316i ''05 E90 320d ''02 E46 330d ''03 E53 3.0d
- THUNDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: vRS
Климатика е ефективен САМО като охладител;
Климатроника е отоплител И охладител, с възможност за задаване на избрана температура (най-често м/у 16 и 30 градуса) и регулиране през 0,5 или 1 градус; климатроника предлага и възможност за подгряване на челното стъкло
Климатроника е отоплител И охладител, с възможност за задаване на избрана температура (най-често м/у 16 и 30 градуса) и регулиране през 0,5 или 1 градус; климатроника предлага и възможност за подгряване на челното стъкло

Live and let Die!
- Гост
-
GECATA BMW а когато е климатроник няма нужда да чакаш колата да загрее че да почне да духа топло
мисля че си в грешка .. наскоро пусках точно тема за това и доколко разбрах няма такова нещо .. аз сам с климатроник и докато не загрее еби го
само някои спомена че на новите коли имало такава екстра

- Гецата
- некъв ентусиаст
-
- Кара: ///М3
- Мечтае да кара: ///М3
значи аз имах е36 която имаше климатроника с врътките и духаше топло когато загрее колата отидох в бмв сервиза и ми казаха че се води климатроник но сие чист климатик 2-те средни врътки които са за регулиране на температурата просто саи сложили ориентировъчни градуси сега на е46-цата няма нищо общо климатроника като я запаля сутрин и след около 2-3мин. почва да духа топло 

"90 Е30 316i "95 Е36 318i "00 Е46 320i "88 E30 320i "92 E36 318is''95 Е36///М3 ''92 E30 325i LA ''91 E30 316i ''05 E90 320d ''02 E46 330d ''03 E53 3.0d
- bira&6kembe
- кандидат ентусиаст
-
ми да!
Споделям напълно мнението на Naskosan. В германия избор много, но отдавна мина времето когато колата бе това което пише в обявата. В бизнеса с коли се занимават предимно араби, поляци и всякакви други "капацитети" на темата автотенекеджийство...
Колко приятели си взимаха скъпи коли от германия и тука после като профилактично я закарат на пълна диагностика получаваха сърцетуп!
Кола втора ръка не се ли мине на всички стендове и прочие си е чиста руска рулетка особено ако ще се изръсваш толкова пари...
Търси тука. Яка проверка на автомобила и чак тогава.
Колко приятели си взимаха скъпи коли от германия и тука после като профилактично я закарат на пълна диагностика получаваха сърцетуп!
Кола втора ръка не се ли мине на всички стендове и прочие си е чиста руска рулетка особено ако ще се изръсваш толкова пари...
Търси тука. Яка проверка на автомобила и чак тогава.
- Loewe
- младши ентусиаст
-
bira&6kembe,
извинявай, но ти май не четеш какво пише, а бързаш да дадеш мнение. Колата ЩЕ СЕ КАРА В ГЕРМАНИЯ
Къде е смисъла да дойда да си купувам кола от България, която така и така ще е купувана в Германия
Освен това аз искам да я карам тука с немска регистрация, не искам да е внесена в България, защото ще трябва да се плаща мито, а и после може само в БГ да я продам. Тука никой няма да ми я купи щото ще трябва да се прави реимпорт. Освен това имам приятели тука, които полицията ги усети, че си карат с БГ регистрация и номера с пълномощното на роднина и ги накара да си я закарат в БГ или ако искат да я карат тука, то да я внесат пак. Представяте ли си за какво става въпрос ?
Освен това аз като купувам кола ще я закарам в сервиз на БМВ, ADAC или друг реномиран сервиз в който за 50-100 евро и правят пълен чек, компютри, стендове, дигат я и тн. А иначе няма спор за това, че в автобизнеса има страшно много мошеници. Имал съм си работа с тях, но 1 арабин някъв го извъртях аз
Е, на един поляк му продадох читава 324д Е30 
извинявай, но ти май не четеш какво пише, а бързаш да дадеш мнение. Колата ЩЕ СЕ КАРА В ГЕРМАНИЯ

Освен това аз като купувам кола ще я закарам в сервиз на БМВ, ADAC или друг реномиран сервиз в който за 50-100 евро и правят пълен чек, компютри, стендове, дигат я и тн. А иначе няма спор за това, че в автобизнеса има страшно много мошеници. Имал съм си работа с тях, но 1 арабин някъв го извъртях аз

11 мнения
• Страница 1 от 1