НАМАЛЕНИЕ на оригинални рез. части в ДАРУКАР?!
Модератор: Общи модератори
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
alx написа:сега по темата- интересно ми е защо дарукар са решили да правят тази промоция... липса на оборот, нова маркетингова стратегия? това е нещо ново за тях...
Има нещо "гнило".. един от приемчиците в дару който много хора от форума, а и не само бяха забелязали, че се държи адски смотано към всеки които кара БМВ за по малко от 100 000евро днес се е държал учудващо любезно та даже и е обяснявал и помогнал на Сашо като е ходил да си взима една част от там.

Това е добре.. явно действа добре появата на камор?

- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
И с мен са учтиви, но да не прибързваме с изводите!
Дано цените и на другите чсти да паднат по-сериозно, та да може поддържкатана любимите бимби да е по-поносима!
Дано цените и на другите чсти да паднат по-сериозно, та да може поддържкатана любимите бимби да е по-поносима!
- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!
Като има конкуренция, ще има борба за пазар ! Те Камор така или иначе печелят ... ма Дару може да останат с пръст в ....
П.С. "симеон" рулззз
П.С. "симеон" рулззз

R.I.P Landikar
въпреки, че не zнам нищо zа дарукар или камор, силно се съмнявам, че в нашите БГ условия се борят в "конкуренция"
. смятам по-вероятно да оперират като в картел и са се раzбрали кви ше са цените и тва е.
нещо като българските джиесем оператори или като ОПЕК zа цените на тунджата.
а иначе ме радва да чуя, че отношението към клиента се променя. малко генералиzирано каzано е, но е време БГ фирмите от такъв калибър да раzберат, че от връщащи се и доволни многобройни обикновени клиенти се правят оборотите и парите, а не от малкото на брой богати ВИП-батки получаващи спешъл триитмънта...

нещо като българските джиесем оператори или като ОПЕК zа цените на тунджата.

а иначе ме радва да чуя, че отношението към клиента се променя. малко генералиzирано каzано е, но е време БГ фирмите от такъв калибър да раzберат, че от връщащи се и доволни многобройни обикновени клиенти се правят оборотите и парите, а не от малкото на брой богати ВИП-батки получаващи спешъл триитмънта...

- koka
- Потребител
-
- Кара: E28 520i
- Мечтае да кара: E28 M5
viper написа:X-citer написа:viper написа:X-citer написа:viper написа:А, ако имаше и чаркове за е30, колко хубаво щеше да бъде.....
Пробвай в историческия музей![]()
Ама, нали знаеш, че историята понавървява, върти се..., а твойто е36 се върти само след излизане от "Бияд"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Пише се "БИАД"! И нали знаеш, че някои неща остават завинаги в дълбоката история и никога вече няма да изплуват![]()
Пич, не може да изплува нещо, което никога не е потъвалоВиж, за е36 е друга работата (подводна)
![]()
![]()
![]()
А, за БИАД/БИЯД?БЛЯД - определено ми е все едно как се пише - трябва да съм в кома за да отида там....![]()
![]()
![]()
Велика мисъл Виперче...велика. Така хикс-ситерче...значи като имаш кинти не трябва да имаш това, което те кефи а това, което хората очакват да караш, за да отговаря на "нивото" ти??? хехе май змийчето е прав за БИАД
BABATA написа:обаче лъжат нещо .. днес минах от там че трябваше да си купя едно нещо .. и викам дай да си взема нещо от промоцията .. и реших да си сменя въздушния филтър .. та всичко точно цената е 22.63 ама без ДДС .. пък на страницата отгоре пише че цената е с ДДС (в таблицата) ..
За съжаление наистина имаше десетина позиции, при които беше направена корекция в цената след публикуване на списъка в Интернет и тези промени не бяха отразени на страницата. В момента тези корекции са отразени и там. Независимо от това всичките цени са много изгодни.
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2