НАМАЛЕНИЕ на оригинални рез. части в ДАРУКАР?!

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

devildriver
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: McLaren F1

Мнение от SlipKnoT » 07 Дек 2005, 16:56

alx написа:сега по темата- интересно ми е защо дарукар са решили да правят тази промоция... липса на оборот, нова маркетингова стратегия? това е нещо ново за тях...

Има нещо "гнило".. един от приемчиците в дару който много хора от форума, а и не само бяха забелязали, че се държи адски смотано към всеки които кара БМВ за по малко от 100 000евро днес се е държал учудващо любезно та даже и е обяснявал и помогнал на Сашо като е ходил да си взима една част от там. :shock:
Това е добре.. явно действа добре появата на камор? :roll:

Ледения
Аватар
Кара: Е60 535d
Мечтае да кара: из Las Vegas!

Мнение от ICE » 07 Дек 2005, 18:21

И с мен са учтиви, но да не прибързваме с изводите!
Дано цените и на другите чсти да паднат по-сериозно, та да може поддържкатана любимите бимби да е по-поносима!

Ценко изложбения
Аватар
Кара: дългия да си плати входа !!!

Мнение от rtzankov » 07 Дек 2005, 18:38

Като има конкуренция, ще има борба за пазар ! Те Камор така или иначе печелят ... ма Дару може да останат с пръст в ....

П.С. "симеон" рулззз :mhihi:
Изображение
Изображение
R.I.P Landikar

младши завивач
Аватар

Мнение от ivo » 07 Дек 2005, 21:01

въпреки, че не zнам нищо zа дарукар или камор, силно се съмнявам, че в нашите БГ условия се борят в "конкуренция" :lol:. смятам по-вероятно да оперират като в картел и са се раzбрали кви ше са цените и тва е. :mhihi:
нещо като българските джиесем оператори или като ОПЕК zа цените на тунджата. :mhihi:
а иначе ме радва да чуя, че отношението към клиента се променя. малко генералиzирано каzано е, но е време БГ фирмите от такъв калибър да раzберат, че от връщащи се и доволни многобройни обикновени клиенти се правят оборотите и парите, а не от малкото на брой богати ВИП-батки получаващи спешъл триитмънта... ;)

Потребител
Аватар
Кара: E28 520i
Мечтае да кара: E28 M5

Мнение от koka » 08 Дек 2005, 0:28

viper написа:
X-citer написа:
viper написа:
X-citer написа:
viper написа:А, ако имаше и чаркове за е30, колко хубаво щеше да бъде..... :roll:

Пробвай в историческия музей :idea: :mhihi:

Ама, нали знаеш, че историята понавървява, върти се..., а твойто е36 се върти само след излизане от "Бияд" :have one: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Пише се "БИАД"! И нали знаеш, че някои неща остават завинаги в дълбоката история и никога вече няма да изплуват :fart: :lol:

Пич, не може да изплува нещо, което никога не е потъвало :idea: Виж, за е36 е друга работата (подводна) :mhihi: :mhihi: :mhihi:
А, за БИАД/БИЯД?БЛЯД - определено ми е все едно как се пише - трябва да съм в кома за да отида там.... :winky: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Велика мисъл Виперче...велика. Така хикс-ситерче...значи като имаш кинти не трябва да имаш това, което те кефи а това, което хората очакват да караш, за да отговаря на "нивото" ти??? хехе май змийчето е прав за БИАД

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от videlov » 08 Дек 2005, 11:48

обаче лъжат нещо .. днес минах от там че трябваше да си купя едно нещо .. и викам дай да си взема нещо от промоцията .. и реших да си сменя въздушния филтър .. та всичко точно цената е 22.63 ама без ДДС .. пък на страницата отгоре пише че цената е с ДДС (в таблицата) .. :roll:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kris » 08 Дек 2005, 13:43

ivo написа:x-citer, мен пък от ми прави впечатление, че Е36 отдавна са най-масовите във форума. освен това достатъчно одъртяха вече, че да ги описваш като "нещо по-ново и модерно". ;)
така е, zа жалост одърте ни "техниката" :mhihi:

"По-ново и по-модерно" от Е30, Е34 мисля че това имаше наум бате Любе

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Bilbo » 08 Дек 2005, 14:46

BABATA написа:обаче лъжат нещо .. днес минах от там че трябваше да си купя едно нещо .. и викам дай да си взема нещо от промоцията .. и реших да си сменя въздушния филтър .. та всичко точно цената е 22.63 ама без ДДС .. пък на страницата отгоре пише че цената е с ДДС (в таблицата) .. :roll:

За съжаление наистина имаше десетина позиции, при които беше направена корекция в цената след публикуване на списъка в Интернет и тези промени не бяха отразени на страницата. В момента тези корекции са отразени и там. Независимо от това всичките цени са много изгодни.

Предишна

Назад към Основен Форум