Да се премахне ли брояча на съобщения?
Модератор: Общи модератори
63 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- LAST RIDE
- ентусиаст
-
- Кара: дизелaка да пропушва
- Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D
и аз съм за премахването му защото съм забелязал че форума е пълен с някви келеши дет не дават никви съвети а само се чудят как да натрупат повече с безмуслени мнениа
БРАВО
АЛПИНА-МАШИНАТА Мнения - малко, качество - високо.. отговори
БРАВО

- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
err0r написа:otka4ena написа:...
Ако почнат да се плескат банове наляво - надясно ще видиш как за 1 седмица ще се оправи работата!
Е за тва точно говора,това ще е най-добрия вариянт

Tux0 Ca !

- Гост
-
- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
2COOL написа:Само занимавате администратора.И да няма брояч, М6 и баварише (примерно) пак ще си шлякат глупости...как ли са пропуснали досега да си дадат мнението по темата ?
смятам,че не е ненужно да пиша по теми,които нямам какво да кажа и на доста хора казах,че най-малко гледам тоя брояч и айде като толко много пречи на хора като тебе да ми го махнат или занулят,че ми писна,а и преди време бях предупреден от модовете

ТДС - Турбо Див Селянин
- smg
- младши ентусиаст
-
- Кара: Audi 20VTQ
- Мечтае да кара: SSME
Еми искате качество? тогава мислете какво пишете....
Много са забавни мнинията с някои емоушан....Подкрепям това подкрепям онова.
Има хора, с по 1000+ постове без почти нищо смислено. А има и такива, които с 100 поста са дали с Nпъти повече на форума. Брояча не е критерии за познанията на индивида.
ICE много добре го е казал.
Много са забавни мнинията с някои емоушан....Подкрепям това подкрепям онова.
Има хора, с по 1000+ постове без почти нищо смислено. А има и такива, които с 100 поста са дали с Nпъти повече на форума. Брояча не е критерии за познанията на индивида.
ICE много добре го е казал.
да бе
И да го махнете и да не го махнете броя4а все тая
Дреме ми дали еди кои си имал 1000 мнения за 5-6 месеца или 4е аз сам от на4алото на форума и нямам дори и 300.
По важно е ка4еството а не коли4еството и докато не се разбере това не6то фаида нема

Дреме ми дали еди кои си имал 1000 мнения за 5-6 месеца или 4е аз сам от на4алото на форума и нямам дори и 300.
По важно е ка4еството а не коли4еството и докато не се разбере това не6то фаида нема

Аз съм за качество определено. Количеството е за чатерите. Кой ги гледа найстина тези броячи?
А това за ЛС, хич не ми харесва, понеже по-време на тези чатове понякога изпада наистина важна информация.
Лично аз пиша само по тези теми, по-които мога да дам някакво мнение. Неказвам,че е 100% вярно, но поне е мнение.
А това за ЛС, хич не ми харесва, понеже по-време на тези чатове понякога изпада наистина важна информация.
Лично аз пиша само по тези теми, по-които мога да дам някакво мнение. Неказвам,че е 100% вярно, но поне е мнение.

Бръм, бръм, бръм.......скръц, скърц, скръц............. ! Бах маааамуу някои да има нови гуми?!?
- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
Re: да бе
Aleks написа:И да го махнете и да не го махнете броя4а все тая![]()
ти вземи се научи да пишеш ,че ще ти задреме на оная работа .
кви са тия четворки,шестици?
да не си бил двоикаджия бе заек

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
err0r написа:Ако почнат да се плескат банове наляво - надясно ще видиш как за 1 седмица ще се оправи работата!
За една седмица няма да стане, но все пак ще се пооправят нещата. Но бановете трябва да се пляскат по някакви твърди условия... Не че в Правила не е изрично казано кое не е желателно... Ако се прави например така:
1-во нарушение: Предупреждение
2-ро нарушение: Жълт картон
3-то нарушение: БАН (за колко време обаче???)...
Може и за 2-3 месеца да се оправи проблема...
BMW & RAMMSTEIN RULES

- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
///sasho написа:аз немога да разбера какви са тия глупости, и защо въобще я има тая тема?Няма форум без брояч на съобщения
е вече е време да има такъв.

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
63 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5