Малък подарък за Е30 :)
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
Малък подарък за Е30 :)
колеги отдавна се замислях и се захванах с подобрението на интериорна на Е30..
замених старите скъсани тапицерии и сътворих това... отне ми 1 месец и няколко квадрата кожа но стана нещо...
докато бяха съблечени седалките вложих и реотани за подгреви и на 4 те...
скоро ще мина и към задеистването им.
замислил съм и съм положил инсталация за 4 ел стъкла и още екстри от предлаганото оборудване за модела....
като приключа и с външните идеи ще снимам.. колата е със сток визията но проекта 5х120 с някои ббс и добри спирачки ще и пасне добре.
ще добавя снимки като понапредна
замених старите скъсани тапицерии и сътворих това... отне ми 1 месец и няколко квадрата кожа но стана нещо...
докато бяха съблечени седалките вложих и реотани за подгреви и на 4 те...
скоро ще мина и към задеистването им.
замислил съм и съм положил инсталация за 4 ел стъкла и още екстри от предлаганото оборудване за модела....
като приключа и с външните идеи ще снимам.. колата е със сток визията но проекта 5х120 с някои ббс и добри спирачки ще и пасне добре.
ще добавя снимки като понапредна

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Последна промяна ares2 на 21 Окт 2010, 1:25, променена общо 1 път
Re: Малък подарък за Е30 :)
И сега ако кажеш,че си ги правил сам...и не си тапицер
.Браво,добре са станали,само се надявам лятото да не се проклинаш заради цвета на кожата. 

- Александър Георгиев
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: смръщена,четириока,двуврата мръсница,с вечно недоволен изруд под капака,влачеща се по земята и проблясващи в тъмното 4 диска,тясна и неудобна вътре...JUST E30
Браво колега,супер е станало
От къде взе реотаните за подгряване на седалките ако не е тайна 

смръщена,четириока,двуврата мръсница,с вечно недоволен изруд под капака,влачеща се по земята и проблясващи в тъмното 4 диска,тясна и неудобна вътре...JUST E30
Явор написа:толко ли е трудно да се отвори българското и после немското мобиле....тук във форума освен скрап и такива купени миналата година за 500 и след това с хвърлено м50 с лопатата в коша,бракувано или с каспичански номера през 9 договора,едва ли ще попадне за тея парииначе успех
- ares2
- старши ентусиаст
-
да.. но нямаше друг начин да съчетая цветово.. ще се слага и климата ..няма начин 
не съм тапицер.. но маи станах за тоя месец. голямо шиене падна.

не съм тапицер.. но маи станах за тоя месец. голямо шиене падна.

- ares2
- старши ентусиаст
-
///sa6koludia написа:Браво колега,супер е станалоОт къде взе реотаните за подгряване на седалките ако не е тайна
реотани преправях от Е36. докопах едни резерви които бях поръчал да ми донесат за Е36 и с тях. мисля да ползвам и копчетата на Е36 за подгрева.. не съм виждал за Е30 какви са точно?
- Александър Георгиев
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: смръщена,четириока,двуврата мръсница,с вечно недоволен изруд под капака,влачеща се по земята и проблясващи в тъмното 4 диска,тясна и неудобна вътре...JUST E30
Ясно,благодаря
Щото и аз имам едно рекаро за тапицер и си мислех да му слагам подгрев,ама май ще си остане без
ПС: Колата ти е двоен стоп от ранните нали

ПС: Колата ти е двоен стоп от ранните нали

смръщена,четириока,двуврата мръсница,с вечно недоволен изруд под капака,влачеща се по земята и проблясващи в тъмното 4 диска,тясна и неудобна вътре...JUST E30
Явор написа:толко ли е трудно да се отвори българското и после немското мобиле....тук във форума освен скрап и такива купени миналата година за 500 и след това с хвърлено м50 с лопатата в коша,бракувано или с каспичански номера през 9 договора,едва ли ще попадне за тея парииначе успех
- ares2
- старши ентусиаст
-
- Александър Георгиев
- младши ентусиаст
-
Има скъсано на едно място,но за сега чака ред на финансиите
Питах дали си с двоен стоп,защото аз карам такъв 85г и интериора ми е същия като твоя(бежов мокет и кори,само че без кожа).

Ето ги копчетата за Е30
.А разкроя по старата тапицерия ли го прави или по седалката и на око?
П.С. Тя и мойта е с бежов мокет и кори и седалки,но е 3ен стоп 90та.

П.С. Тя и мойта е с бежов мокет и кори и седалки,но е 3ен стоп 90та.

- ares2
- старши ентусиаст
-
мерси за копчетата. ще им проуча схемата скоро... ако намеря от тях ще е по оригинално .. все пак си е от модела.
махнах тапицериите от седалките... купих толкова кожа само за седлата. това в страни си е оригинал ( кафявото )
разших ги по ръбовете. после наложих кожата, пуснах правите тегели и след това пак сглобих по стария шев.
обикалях по маистори тапицери и всеки ми говореше как нямало да стане.. наи накрая се залових и ги минах на нормална машина и всичко заспа. имаше и ръчна работа доста.. после вместо скобите от метал слагах свински опашки и се всичко си доиде по местата..
махнах тапицериите от седалките... купих толкова кожа само за седлата. това в страни си е оригинал ( кафявото )
разших ги по ръбовете. после наложих кожата, пуснах правите тегели и след това пак сглобих по стария шев.
обикалях по маистори тапицери и всеки ми говореше как нямало да стане.. наи накрая се залових и ги минах на нормална машина и всичко заспа. имаше и ръчна работа доста.. после вместо скобите от метал слагах свински опашки и се всичко си доиде по местата..
Благодаря за инфото.Скоро и аз мисля да захващам нещо подобно с бежова кожа,но ще е зимата на топло пред камината 

- ares2
- старши ентусиаст
-
пиши и ще помагаме с каквото може. работата е приятна и си струва.
ако имах рекаро бих го направил и аз
ако имах рекаро бих го направил и аз
Страхотно колега! И аз съм се замислил за подобно нещо 
Колко квадрата кожа отива за трите седалки?

Колко квадрата кожа отива за трите седалки?
Oversteer is when the passengers are scared, understeer is when the driver is scared.
- ares2
- старши ентусиаст
-
- tuningfena
- ентусиаст
-
- Кара: е30-327 . е30-320
- Мечтае да кара: bmw 327i turbo
- Детайли за колата: BMW 327 i
супер , можеш да си отвориш сервизче за претапициране , сигурно и със спирачките ще се справиш отлично
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2