Проблем с механизма за повдигане на ел.стакло e36 седан
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- gangstaned
- Потребител
-
Проблем с механизма за повдигане на ел.стакло e36 седан
Дясното стъкло го "изплюва" вади го от рамката изостава от някоя от страните купил съм нови пасмасови "щипки" исправям на рака металните рамена на механизма но пак ги гъне ?
- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
Re: Проблем с механизма за повдигане на ел.стакло e36 седан
Триножника има заварка на едно място,да не се е отварила..и от там да засуква..
БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ
- 318iBMW
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: другите да изтръпват
Колега аз съм със същия проблем.Виж си уплътнението,където върви стъклото.На мен ми се е протрило (някакъв мъх е) и като е само гума го спира и се вади само.Купих нови водачи (пластмасовите) и малко смазване на уплътнението,където стъклото върви и се оправи.
Това го давам като съвет как да го оправиш колкото да работи пък,ако искаш да го направиш виж уплътнението и,ако е отишло ти си преценяваш...

Това го давам като съвет как да го оправиш колкото да работи пък,ако искаш да го направиш виж уплътнението и,ако е отишло ти си преценяваш...

- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
318iBMW написа:Колега аз съм със същия проблем.Виж си уплътнението,където върви стъклото.На мен ми се е протрило (някакъв мъх е) и като е само гума го спира и се вади само.Купих нови водачи (пластмасовите) и малко смазване на уплътнението,където стъклото върви и се оправи.
Това го давам като съвет как да го оправиш колкото да работи пък,ако искаш да го направиш виж уплътнението и,ако е отишло ти си преценяваш...![]()
колегата е прав. от това идват почти всички проблеми с тези стъкла. тези уплатнения стават като спирачки за стъклото.. това товари и моторчето и копчето (или модула) и цялта инсталация.
- igra4a_bmw
- младши ентусиаст
-
gangstaned написа:Дясното стъкло го "изплюва" вади го от рамката изостава от някоя от страните купил съм нови пасмасови "щипки" исправям на рака металните рамена на механизма но пак ги гъне ?
колега на едно от рамената има един болт които се регулира на горе надоло с няколко мм
и на мен като се чупиедна штипка и се закриви и после с нови щтипки ми излизаше стьклото докато не се сьобразих да отвьрта тва бол4е да запьна надр страна малко и да си го стегна
6 мнения
• Страница 1 от 1