НАМАЛЕНИЕ на оригинални рез. части в ДАРУКАР?!

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

Ледения
Аватар
Кара: Е60 535d
Мечтае да кара: из Las Vegas!

НАМАЛЕНИЕ на оригинални рез. части в ДАРУКАР?!

Мнение от ICE » 06 Дек 2005, 13:21

Ето това е новина! :mhihi:
ДаруКар обяви официално в сайта си кои рез.части са намалени.
Цените са наистина доста приемливи (за някои от тях), затова си помислих, че си заслужава и вие да го знаете!
Надявам се всеки на намери по нещо полезно за своята бима!
>> Списък оригинални части с намалени цени <<

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 06 Дек 2005, 13:24

А колко са били преди това? Имам предвид какъв процент е намалението?
Изображение
Изображение

Ледения
Аватар
Кара: Е60 535d
Мечтае да кара: из Las Vegas!

Мнение от ICE » 06 Дек 2005, 13:26

Иво написа:А колко са били преди това? Имам предвид какъв процент е намалението?
С'а ще ме караш да вадя стари фактури от преди 6 мес. и да ги смятам ли? :mhihi:
Адашче не мога да ти отговоря на този въпрос! Просто реших, че инфото си заслужава да се сподели...

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 06 Дек 2005, 13:27

Да, супер е, благодаря! ;)
Изображение
Изображение

Crash Master
Аватар
Кара: '86 316; '89 520i
Мечтае да кара: Е28 М5

Мнение от viper » 06 Дек 2005, 15:34

А, ако имаше и чаркове за е30, колко хубаво щеше да бъде..... :roll:

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 06 Дек 2005, 15:49

viper написа:А, ако имаше и чаркове за е30, колко хубаво щеше да бъде..... :roll:

Пробвай в историческия музей :idea: :mhihi:
Изображение

Crash Master
Аватар

Мнение от viper » 06 Дек 2005, 18:55

X-citer написа:
viper написа:А, ако имаше и чаркове за е30, колко хубаво щеше да бъде..... :roll:

Ама, нали знаеш, че историята понавървява, върти се..., а твойто е36 се върти само след излизане от "Бияд" :have one: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

U.S. MARINES
Аватар
Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR

......

Мнение от Тоо Cool » 06 Дек 2005, 19:01

Тва не е верно!!! Е-36 цата на Любо има спешъл шпер, който се включва само като той седне в нея.........и се върти ВИНАГИ и понавървява много повече от някои други 36-ци, че и 46-ци........ :mhihi: :mhihi: :mhihi:
In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006

THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!

Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката

Мнение от X-citer » 07 Дек 2005, 3:35

viper написа:
X-citer написа:

Ама, нали знаеш, че историята понавървява, върти се..., а твойто е36 се върти само след излизане от "Бияд" :have one: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Пише се "БИАД"! И нали знаеш, че някои неща остават завинаги в дълбоката история и никога вече няма да изплуват :fart: :lol:
Изображение

Аватар

Re: ......

Мнение от X-citer » 07 Дек 2005, 3:51

Тоо Cool написа:Тва не е верно!!! Е-36 цата на Любо има спешъл шпер, който се включва само като той седне в нея.........и се върти ВИНАГИ и понавървява много повече от някои други 36-ци, че и 46-ци........ :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Брат, остави ги недей да противоречиш на разбиращите! Ние караме Е36 следователно това не са BMW-та! От което следва, че и ние не сме привърженици на марката! То това Е36 не е BMW, камо ли пък 318!!!! Гроздето е кисело, да знаеш! От там и приказката, че който кара Е36 е кисел гъзар! Е аз какво да направя, че не всеки може да кара желаната кола??? Един кара Е21, един Е30, един Е90... Всеки според възможностите си... Когато някой ми каже, че след 198* година нямало истински BMW-та... какво да ви кажа :arrow: смешен е :!:
Пипони всякакви, комплексари също...
Изображение

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 07 Дек 2005, 5:33

някак си се отклонявате от темата....

всеки кара каквото може да си позволи. е30 са леки и стари, е36 са тежки и по-нови, е46 са най-нови... не мисля че е критерии за това кои колко е фен. поне за мене фенщината ако ша я мериме финансово се мери във това какъв процент от дохода си даваш за нея... въпреки че такова мерене е порочно ...
алекс
трабант 601с
разни други возила

Аватар

Мнение от X-citer » 07 Дек 2005, 6:15

alx написа:някак си се отклонявате от темата....

всеки кара каквото може да си позволи. е30 са леки и стари, е36 са тежки и по-нови, е46 са най-нови... не мисля че е критерии за това кои колко е фен. поне за мене фенщината ако ша я мериме финансово се мери във това какъв процент от дохода си даваш за нея... въпреки че такова мерене е порочно ...

Съгласен съм с теб, НО в 80% от темите се оплюват някои модели от някои години. Оплюват се главно от псевдо-ентусиасти, които знаейки, че даденият модел в момента е недостъпен за тях считат, че трябва да охулят всичко и всеки дръзнал да скочи над това ниво. alx, ти си един от най редовните потребители на форума. Нима ще отречеш, че от доста време насам се отрича всичко което не е Е30 или Е34? Точно защото това са масовите автомобили във форума и точно защото някой собственици фанатизирани до безпаметност са решили, че управляват time machine... следователно всичко друго е боклук!
Не искам да обиждам никой. Наистина има уникални Е30-ки и Е34-ки, както и уникални Е21-ци и уникални Е12-ки например. Не знам защо и от къде е тази мания да се оплюва всичко по-ново и по-модерно? Всяко нещо е с времето си!
Изображение

Crash Master
Аватар

Мнение от viper » 07 Дек 2005, 10:37

X-citer написа:
viper написа:
X-citer написа:

Пише се "БИАД"! И нали знаеш, че някои неща остават завинаги в дълбоката история и никога вече няма да изплуват :fart: :lol:

Пич, не може да изплува нещо, което никога не е потъвало :idea: Виж, за е36 е друга работата (подводна) :mhihi: :mhihi: :mhihi:
А, за БИАД/БИЯД?БЛЯД - определено ми е все едно как се пише - трябва да съм в кома за да отида там.... :winky: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

младши завивач
Аватар

Мнение от ivo » 07 Дек 2005, 13:44

x-citer, мен пък от ми прави впечатление, че Е36 отдавна са най-масовите във форума. освен това достатъчно одъртяха вече, че да ги описваш като "нещо по-ново и модерно". ;)
така е, zа жалост одърте ни "техниката" :mhihi:

а иначе по темата, мерси zа линка ;)

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 07 Дек 2005, 16:33

X-citer написа:Съгласен съм с теб, НО в 80% от темите се...

съгласен. и точно по тази причина написах че всеки които разбира от автомобили знае че всеки модел на бмв си има свойте неповторими преимущества (и недостатъци) сравнен със другите модели. от там логиката "аз карам стара класика и новите коли са боклуци" е точно толкова грешна колкото и "карам ново бмв, вие със старите сте заблудени бедняци".... това са просто двете страни на един лош и безхаберен подход.

стига за това.

сега по темата- интересно ми е защо дарукар са решили да правят тази промоция... липса на оборот, нова маркетингова стратегия? това е нещо ново за тях...
алекс
трабант 601с
разни други возила

Следваща

Назад към Основен Форум