Питане относно 520i
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
Питане относно 520i
Решил съм да се обзаведа с този автомобил и искам да ви попитам за какво да гледам при покупката му и удачен ли е тоя двигател(калпав ли е
),какви недостатъци има модела.Съжелявам ако темата се повтаря,но още не мога да се ориентирам в форума.

- NAPSTERS
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото запали
Re: Питане относно 520i
BADASS написа:Решил съм да се обзаведа с този автомобил и искам да ви попитам за какво да гледам при покупката му и удачен ли е тоя двигател(калпав ли е),какви недостатъци има модела.Съжелявам ако темата се повтаря,но още не мога да се ориентирам в форума.
най-много зависи на какво ще попаднеш, мотора е корав и не дава ядове. може да се наложи да смениш някой датчик , но тава е съвсем нормално за автомобил на толкова години. относно какво трябва да гледаш чети тук: viewtopic.php?t=106070
Какво ви е мнението за това
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details

- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
според мен този двигател + автомата ще ти се стори доста тромава колицата, то по принцип си и тежи гъза де 

По принцип аз от колата искам да ме закара от точка А до точка Б,комфортно и сигурно,а инче когато ми се раздава газ имам мотор за целта не търся някоя бегачка,но за колата конкретно ме интересува не дотам колко върви а какви са му кусурите на тоя модел и за какво да гледам като отида да я видя.Zapa написа:според мен този двигател + автомата ще ти се стори доста тромава колицата, то по принцип си и тежи гъза де
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Търси поне 523, върви по-добре
Гледай дали е пребоядисана, дали автомата работи гладко, дали е запазена като цяло....... Разбира се и диагностика в сервиз, където разбират от Е39.
Цената е висока
Имаш и още 3 бона по нея за застраховки, ПЪЛНО обслужване, гуми и т.н.

Гледай дали е пребоядисана, дали автомата работи гладко, дали е запазена като цяло....... Разбира се и диагностика в сервиз, където разбират от Е39.
Цената е висока

- hrpopov217
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е60 530i 04, G30 540i
BADASS написа:Какво ви е мнението за това.......
На външен вид и от към екстри ми се трува добре. Доста глезотиики си има като за тази година. Единсвенно джантите/15"/ ми се стуват малки като Е39. И вече въпроса е колко ще е читав двигателя и разни други работи които на виншен вид немогат да се видят.
Как седи въпроса с разхода при 523-ката,защото нямам намерение да си скопявам колата с газ ще я карам на бензин,разход от 11-12 литра градско мога да го понеса,повече не ми се нрави,все пак карам кола а не танкbarty написа:Търси поне 523, върви по-добре![]()

- Se7ven
- ентусиаст
-
- Кара: BMW X5, Е60, Е30
- Мечтае да кара: с талон
- Детайли за колата: БМВ
Типтроник преди фейс лифта виждам за първи път. Виж дали е фабрично излязала от завода тека или е сменяна скоростната, това можеш по VIN да го провериш.
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
BADASS написа:Решил съм да се обзаведа с този автомобил и искам да ви попитам за какво да гледам при покупката му и удачен ли е тоя двигател(калпав ли е),какви недостатъци има модела.Съжелявам ако темата се повтаря,но още не мога да се ориентирам в форума.
Колега, ако всеки който реши да си взема Е39 пусне тема тук, няма да стигне мястото на сървъра.
Започни с важните теми най-горе, ако не намериш там това, което търсиш, поразрови се във форума. Цялата информация е тук, просто трябва да четеш

10 мнения
• Страница 1 от 1