виско към ел перка
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- surbina87
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: м40 - ката да плаче
- Мечтае да кара: е92
виско към ел перка
Колеги искам да ви попитам какво ще ми е необходимо да махна виското и да си сложа ел перка какво трябва да търся (релета датчици ) кажете ми сичко необходимо за да заработи ел перката колата е е36 92година мотора е м40б18 и от какъв мотор трябва да е ел перката
- MooNRideR
- Потребител
-
- Кара: черна 20-ка :)
Re: виско към ел перка
Ако паднеш духом - напий се та да паднеш и тялом!
Човек сам се ражда и сам умира, а през останалото време някакви хора непрекъснато се опитват да му досаждат.
Човек сам се ражда и сам умира, а през останалото време някакви хора непрекъснато се опитват да му досаждат.
- nedbmw
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW Е46 facelift
- Мечтае да кара: Е90
- Детайли за колата: E46 318i N42 143h.p.
Не си усложнявай колата ,ако ти е повредено виското си купи Sachs или някакво друго марково.Аз с моята бима съм се качвал лятото чак до хижа Яворов в Пирин и за девет километра изскачване по горски път на 1-ва не ми мръдна и един мм. стрелката от нормалната си позиция.Те брадатите инженери в БМВ са го мислили ,мислили кое е по надеждно и са решили така. 

nedbmw написа:Не си усложнявай колата ,ако ти е повредено виското си купи Sachs или някакво друго марково.Аз с моята бима съм се качвал лятото чак до хижа Яворов в Пирин и за девет километра изскачване по горски път на 1-ва не ми мръдна и един мм. стрелката от нормалната си позиция.Те брадатите инженери в БМВ са го мислили ,мислили кое е по надеждно и са решили така.
Колегата е Прав!! Аз преди време купувах виско на фирмата MEYLE от колегата laviatan и цената беше Супер разумна!!!
Успех!!!
5 мнения
• Страница 1 от 1