Да се премахне ли брояча на съобщения?

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

Да се премахне ли брояча на съобщения?

Да
82
65%
Не
45
35%

Общо гласове : 127
младши ентусиаст
Аватар
Кара: м42б20 турбо
Детайли за колата: hx35/40 twin scroll

Мнение от S-stail » 06 Дек 2005, 14:24

то хубаво ще се премахне брояча,ма кво става
като чукнеш на ,,профил,,..........май пак ще видиш
горе долу колко мнения има писара ;)
просто за такива спамери си требе предупреждение и
ако не влизат у час да и се даде малко почивка.

А и още нещо,много потребителите май незнаят що е ,,търсене,, :help:
теми като da motorsport са десетки.
Не може ли преди да почне да си пише поста
да има някакъв предупредителен текст който
да предупреждава преди пускането на тема да се
ползва търсачьката :roll:

П.С.
гледам,че един ми ползва подписа за аватар :shock: ,
трябва ли да си тарся правата :mhihi:
Изображение

Uploaded with ImageShack.us
Loosing Traction is part of the fun!!

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 06 Дек 2005, 14:55

леле колко щях да имам ако не ми бяха трили :mhihi:
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

главен сектант :)
Аватар
Кара: E36 325i
Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета

Мнение от WeiSTD » 06 Дек 2005, 14:56

Безмислени мнения ще има независимо от брояча. Някой хора просто чустват много силна нужда да се покажат като се изкажат неподготвени в някоя тема. Плюс това, като се види че някой е бил регистриран 9 дни и половина а има 200 мнения, става много по ясно за какъв тип човек става дума от колкото ако само се види от кога е регистриран.

А съм сигурен че малко хора ще погледнат мнение на Алекс и ще кажат "Даа, тоз тук явно е спамър щом има толко много мнения!"

Брояча на мене лично ми дава едно парче информация което съчетано с брой други неща ми помага да преценя стойността на дадено мнение и писателя.

Като последно ще кажа че в един Австралийски форум в който съм член премахнаха брояча преди 2 години и разлика няма ама НИКАКВА. Пак е пълно с селяци, разбирачи, тунингисти, лаинари, келеши, всякакви.

Гласувах НЕ.
БИАД Авто-Пазар Тийм

You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 06 Дек 2005, 14:59

Само предлагате разни неща и всъщност не разбирате, че нагърбвате администраторите, модераторите и тех-съпорта с допълнителна, безмислена работа... такъв си е форума, явно такъв ще си и остане, колкото до мненията и т.н. има си начин, може да се забранява да се пише на даден потребител известно време, това според мен е решение...

А тея с тъпите теми (наистина тъпи), направо не ги четете. Кой може да ви задължи, и без това вътре не пише нищо смислено. Жълти картони, после червени, а и теми много бързо се трият, тъй че нищо страшно няма, само, че от време на време се появят някакви нови юзърчета, които си мислят, че това е просто "ПОРЕДНИЯ ФОРУМ", е да ама не, имаше пак по едно време, беше станало свинщина, после нещата се оправиха, и сега ще се оправят, какво само мрънкате всички.

Проблема според мен е, че много започнаха да се толерират (Любо - не се смей :mhihi: :mhihi: :mhihi: ) потребителите, но това ще е до едно време, докато на някой от админите не му писне и не започне наред да трие всичко безмислено (теми и регистрации). Все пак това е частен форум.
You said: "Time will change!" What if it changes you?

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 06 Дек 2005, 18:08

какъв добър начин да си праим мнения и ефект 0 :mhihi:
немисля че с забрана ще се постигне нещо ... ми хайде и да махнем регистрацията .. или да е без никове да не се знае нищо .. та да може модераторите като видят глупост да трият наред .. а не като сега .. опа тоя е от наще .. следващия ;)

Ледения
Аватар
Кара: Е60 535d
Мечтае да кара: из Las Vegas!

Мнение от ICE » 06 Дек 2005, 19:01

!!Asen_X написа:Броя мнения на даден потребител не е случайна константа, момчета и момичета ;)

По броя постинги се познават по-активните членове на форума, пребивавали тук дълго време. Хора със знания и пр. Това понякога е ценно инфо за новопостъпилите потребители.
Според мен броят на мненията не е важна характеристика, понеже от тази величина не се различават потребителите, които от отдавна тук и постват умни неща от тези, които блват по 20 поста всеки ден от рода "браво", "точно това и аз щях да ти предложа" и т.н.

Моето скромно мнение, трябва да има друга величина по която де се различават старите - доказани ентусиасти от тези, които са в графата "начинаещи" или "нови" (условно казано)... Пример за това би било точно определението "кандитат ентусиаст", "младши ентусиаст" и "старши ентусиаст", но това да не се определя от броя на постовете! :idea:

Потребител
Аватар

Мнение от El_Loco » 06 Дек 2005, 19:31

Смятам, че колко мнения е написъл човек е без значение. Хората с точни мнения се познават само след 15-20 мин. разглеждане на форума. И да пише - регистриран 2002 г. с 2000 мнения това хич не е гаранция за каквото и да било (примери има много). Дали не би било по - добре ако вместо младши, старши и т.н. ентусиаст на спамърите им пише точно тъй - "спамър". Дали не биха се замислили следващия път като тръгнат да пишат?

Дон Хуан де Маркофф
Аватар
Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
Мечтае да кара: X6 cabrio

Мнение от B U L L I » 06 Дек 2005, 19:31

махаите мненията,наистина тук почна да гъмжи от разни твари,които си мислят че с безброи мнения не досаждат
ИзображениеИзображение
http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Wizi » 06 Дек 2005, 19:33

.... в един форум видях "plug-in" под всеки ник има оценка на потребителя, която лично може да даде всеки един потребител във форума, ако му е харесало или не му е харесало прочетеното. Мисля беше напълно анонимно. Така мисля най-лесно може да се разбере кой що за стока е, но от друга страна носи риска за не правомерно използване.
Градски, халогенна крушка е вид крушка. Също както ксенона е вид крушка.
Та, на онова дето у село му викате ХАЛОГЕНКИ, всъщност се нарича ФАРОВЕ ЗА МЪГЛА. Ае бегай да раздуеш!
Изображение

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 06 Дек 2005, 20:06

моето скромно мнение е че "контрола" върху юзерите може да се осъществява със по-изобретателни и индивидуални рангове на юзерите.

примерно ако някои много спамва ще се усети като един ден осъмне със ранг "на всяка манджа мерудия" или "бройкаджия" или "не може да се спре да пиша глупости" или "не мисли преди да пише" и тн.. идеята е ясна :mhihi:

иначе броя на мненията- нека си седи. аз лично мисля че обаче кога се е регистрирал юзера е много по-показателно..
алекс
трабант 601с
разни други возила

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от fastestbmw » 06 Дек 2005, 20:11

:OT:
гледам,че един ми ползва подписа за аватар

S-stail , К'во се пулиш при все че и ти си плагиатор от класа?! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
You meet many faces in town but you remember only a few
ANI4KA

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 06 Дек 2005, 20:13

Тази тема е напълно излишна. Вие си мислите, че форума е от пластелин и хоп решаваме нещо и е готово. Не е толкова лесно.
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 06 Дек 2005, 20:32

Иво написа:Тази тема е напълно излишна. Вие си мислите, че форума е от пластелин и хоп решаваме нещо и е готово. Не е толкова лесно.

Аз какво им говоря ...
ма кой да чете...

дано вникнат в написаното от тебе Иво
You said: "Time will change!" What if it changes you?

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар
Кара: '99 530dА Touring

Мнение от err0r » 06 Дек 2005, 20:53

Иво, във форумите на арената има някаква врътка, при която мнения се отчитат само ако са писани в сериозните подфоруми (предложения, проблеми, технически и т.н.), а във подворумите за разпускане (всеки човек има нужда да разпусне малко, било то и четейки и пишейки простотийки) мнения не се броят. Просто хората са го направили - ако си лигльо и си мислиш, че е ултра важно постовете ти да са ~n и пишеш само бля-бля, хахаха, уау, иха супер, не ти се брои.
Не знам дали обясних идеята им - в сериозните подфоруми не можеш да зачекнеш един чат, защото темата няма да го позволи, пък да не говорим за модераторите. А дъра-бъра подфорумите не се модерират, само се цензурират, пък да си пишат флудърите там колкото си искат.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 06 Дек 2005, 20:56

Хех... всичко е лесно, когато го можеш обаче 8)
Това с ранговете, което предложи алх е доста забавна идея :D
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

ПредишнаСледваща

Назад към Основен Форум