... какво е това?
Модератор: Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- bobeca111
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Lincoln Navigator 5.4 w210 E320
- Мечтае да кара: пак Е38
... какво е това?
Съжелявам ,че пускам нова тема ,но не намерих каде да вместя въпроса си!Може ли някой да ми каже за какво служи това?По скоро служило....има прокарана инсталация до задния багажник?Така е внесена,в смисъл не е слагано тук.
И макар и да не е във връзка с горенаписаното,накой може ли да ми даде инфо колко струва телефон+всичко необходимо,и трудно ли се слага в Е34?
Мерси предварително!
И макар и да не е във връзка с горенаписаното,накой може ли да ми даде инфо колко струва телефон+всичко необходимо,и трудно ли се слага в Е34?
Мерси предварително!
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Stoqnov_
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30- 324 D, E30-318 i
- Мечтае да кара: Автентична "М"-ка на верния модел.
Re: ... какво е това?
Виждал съм нещо подобно- аларма със датчиците му за движение и тем подобни глупости, но изглеждаше по-различно.Беше на същото място. А конкретно за това, мисля че е нещо подобно, но..
С времето се уверих, че ако искаш БМВ-то ти да върви.., трябва да си го направиш.
- bobeca111
- кандидат ентусиаст
-
едва ли...защо ще има изкарани кабели до багажното отделение завършващи с жакове като за озвучителна сиситема
..,бе де да знам.Който питах все вдигат рамене.
А за телефона и инсталирането му.....моля някой ако има идея за цени и си е слагал да сподели.В търсачката не намерих кой,знае какво!

А за телефона и инсталирането му.....моля някой ако има идея за цени и си е слагал да сподели.В търсачката не намерих кой,знае какво!
- \MITETO\ DSB
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 525ТДС
- Мечтае да кара: Е 38 Дизел
- Детайли за колата: Снегорин
http://prntscr.com/c056ee
bobeca111 написа:едва ли...защо ще има изкарани кабели до багажното отделение завършващи с жакове като за озвучителна сиситема..,бе де да знам.Който питах все вдигат рамене.
Точно това е останало от инсталацията за телефон. Виждъл съм същото в друга кола.

- bobeca111
- кандидат ентусиаст
-
Верно ли.....
,те за това и отпред в дясно от скоростноя лост има три дупчици на средната конзола,точно там дето се слага тела..!Ебати засуркали са ми го явно копеленцата!! Някой идея за цена на Телефон,или да пускам в "Купува"?! Ако никой не може да се включи по темата,заключвайте!

- ivo_io
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: X5 Е53 3.0
\MITETO\ DSB написа:bobeca111 написа:едва ли...защо ще има изкарани кабели до багажното отделение завършващи с жакове като за озвучителна сиситема..,бе де да знам.Който питах все вдигат рамене.
Точно това е останало от инсталацията за телефон. Виждъл съм същото в друга кола.
точно това е моя е прикачен към същата джиджафка

- .:BENZINO:.
- ентусиаст
-
- Кара: вана Чайка
bobeca111 написа:Верно ли.....,те за това и отпред в дясно от скоростноя лост има три дупчици на средната конзола,точно там дето се слага тела..!Ебати засуркали са ми го явно копеленцата!! Някой идея за цена на Телефон,или да пускам в "Купува"?! Ако никой не може да се включи по темата,заключвайте!
Не го изкормвай-може да изкочи оферта за стойка с телефон

8 мнения
• Страница 1 от 1