проблем колатата губи ток (525тдс)
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- motorex
- Потребител
-
- Кара: bmw 525 тдс
проблем колатата губи ток (525тдс)
Здравеите колеги имам проблем с колата.От извесно време започна да не пали в смисал няма достатачно ток.Първо смених акумолатора с нов варта силвар 100А но след няколко дена се появи сащия проблем.Замерих колко зарежда и всичко е в нормите на празен ход 14,4в но консумацията при покои е 2,5 ампера и тва ме притеснява.Ако има някои колега който да се е сбласквал със същия проблем нека помогне .
Re: проблем колатата губи ток (525тдс)
Първо за да е ясно: предполагам изчакваш около 20 мин. със затворени врати и "симулиран" затворен капак на багажника преди да мериш консумацията в покой
Второ провери крайното съпалио на управлението на климатика (таралежа). Най-често той дава такива ядове
Второ провери крайното съпалио на управлението на климатика (таралежа). Най-често той дава такива ядове
- blacksapphire
- ентусиаст
-
- Кара: G02 ///M40d
motorex написа:Ако има някои колега който да се е сбласквал със същия проблем нека помогне .
Kaто за начало се сблъскай с търсачката, ще излезнат доста сблъсквали се подобни проблеми колеги

Успех!

- motorex
- Потребител
-
благодаря за саветите и разбирасе несам из4аквал преди да меря консумацията.още утре ще проверя
- petar0411
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: и пие
- Мечтае да кара: m 3 e30 alpina
- Детайли за колата: dk03099
във управлението на климатика има малак вентилатор който при загасяне на колата работи около минута и после гасне тои се скапва и отказва да изгасне аз смених две управлениа и се същото влез в колата затвори я и се заслушаи дали работи постояно
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
petar0411 написа:във управлението на климатика има малак вентилатор който при загасяне на колата работи около минута и после гасне тои се скапва и отказва да изгасне аз смених две управлениа и се същото влез в колата затвори я и се заслушаи дали работи постояно
Грешка колега! Работи точно 16 мин и спира заедно със заспиването на колата.

- im0tep
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше Е 39 520 98 г.
Ivo_Borisov написа:petar0411 написа:във управлението на климатика има малак вентилатор който при загасяне на колата работи около минута и после гасне тои се скапва и отказва да изгасне аз смених две управлениа и се същото влез в колата затвори я и се заслушаи дали работи постояно
Грешка колега! Работи точно 16 мин и спира заедно със заспиването на колата.И започва да работи още със отключването на колата.

- petar0411
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: и пие
- Мечтае да кара: m 3 e30 alpina
- Детайли за колата: dk03099
е поне при мен е това е проблема оспех все пак
- bg_11
- кандидат ентусиаст
-
и автомата е така ... в началото се притеснявах , че ми свети постоянно , докато преди 2 вечери савсем случайно видях , че е загаснало . Предполагам , че и вентилатора спира ...
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
bg_11 написа:и автомата е така ... в началото се притеснявах , че ми свети постоянно , докато преди 2 вечери савсем случайно видях , че е загаснало . Предполагам , че и вентилатора спира ...
Спира точно на 16-та минута, стоял съм в колата и съм засичал с часовник кога ще спре

- motorex
- Потребител
-
благодаря на всички за съветите открих проблема и се оказа че нович акомулатор се е скапал
но вече е смемен с нов и засега всичко си е наред и консумацията на ток след 12-16 мин пада на 0.02в

11 мнения
• Страница 1 от 1