БМВ е39 ниво на оборудване

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: БМВ е39 ниво на оборудване

Мнение от speedhokk » 13 Окт 2010, 15:27

А такава екстра, която съм сигурен че я има при E60, ама при е39-те http://www.youtube.com/watch?v=JMG0GudY5RM

И ако няма, какво трябва да се направи. Ново лостче, сигурно някакво преправяне, софтуерна намеса :?:

Колко би струвало :mhihi:

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Мнение от Bavarcho » 13 Окт 2010, 20:12

Така и така говорите за екстри да ви питам...
Има ли някакви имена различните модели челни стъкла на Е39?
Преди време, всъщност още когато беше в предния собственик, на Е39тката й беше пукнат предния прозорец и естествено като кола поддържана само в Дару Кар отида да му го сменят там. Питали са го какъв прозорец иска и понеже той не е знаел какво да каже е питал каква е разликата и отговора е бил, че разликата е в цената (от три цифрена до четирицифрена) и вида на стъклото. Понеже колата беше както и сега с валутно каско той е казал да сложат най-скъпото с всичките му там защити и глупости, след това беше показвал фактурата като цената беше доста голяма четирцифрена.
Интересно ми е какви са тези разновидности за предното стъкло :roll:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530D

Мнение от Ivo_Borisov » 13 Окт 2010, 22:30

525bmw написа:Разгледай тази тема : viewtopic.php?f=35&t=196405 и ще си отговориш на въпроса защо има разлика в снимките ми :mhihi:

Евала за това което си напраил. Но това е допълнително! Аз те попитах за оригиналното оборудване, когато си купил колата. Но да я махнем тая тема.
Преди време, когато я купих моята един човек, дилър на коли втора употреба в бмв(няма да казвам къде) ми каза, че колата се води PULL изпълнение. До ден днешен не можах да разбера какво ще рече това.

Добре де колега, не е ли по важно какви екстри имаш в колата от това с какви е излязла от завода? За това ти дадоха за пример Илко, защото той си слага в колата всички екстри които все още ги няма.
Аз например в моята нямах мулти но си сложих, това си е екстра нали? :roll:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от 525bmw » 15 Окт 2010, 11:23

mad_presley написа:
525bmw написа:Преди време, когато я купих моята един човек, дилър на коли втора употреба в бмв(няма да казвам къде) ми каза, че колата се води PULL изпълнение. До ден днешен не можах да разбера какво ще рече това.

Ел стъкла на задните врати има ли твоята?
Старата ми 520-ка беше Pull и нямаше грам екстра, което ме навежда на мисълта, че това означава базов модел :dunno:

Оня пич я е проверявал някъде. Водела се бизнес клас някаква. Всичко си има. Даже е с черен таван.
Всеки ходи на почивка на море, бъди различен, иди под него!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Nikolay86 » 15 Окт 2010, 12:13

Ivo_Borisov написа:
Аз например в моята нямах мулти но си сложих, това си е екстра нали? :roll:

Че как,мултито си е екстра :yes:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 540 ///M-paket 2003

Мнение от lubenti » 15 Окт 2010, 12:45

Bavarcho написа:Така и така говорите за екстри да ви питам...
Има ли някакви имена различните модели челни стъкла на Е39?
Преди време, всъщност още когато беше в предния собственик, на Е39тката й беше пукнат предния прозорец и естествено като кола поддържана само в Дару Кар отида да му го сменят там. Питали са го какъв прозорец иска и понеже той не е знаел какво да каже е питал каква е разликата и отговора е бил, че разликата е в цената (от три цифрена до четирицифрена) и вида на стъклото. Понеже колата беше както и сега с валутно каско той е казал да сложат най-скъпото с всичките му там защити и глупости, след това беше показвал фактурата като цената беше доста голяма четирцифрена.
Интересно ми е какви са тези разновидности за предното стъкло :roll:

Стъклата приятел са много! обикновено, обикновено с лента, соларно, климакомфорт и тн.! Отделно има ли датчици няма ли и така. Но това с застрахователните дружества нещо те е излъгал твоя предшественик. Когато ходиш с възлагателно писмо, пускат ти рамата и каквото стъкло ти излезне такова ти слагат ,да не ти кажа, че и самите застрахователи вече си пишат в писмото какво да е стъклото, защото те работят на същата програма. Минал съм по този път и за това ти го пиша този пост. Моето по фактура към БулИнс беше 1840лв.
35643

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Мнение от Bavarcho » 15 Окт 2010, 16:25

lubenti написа:Стъклата приятел са много! обикновено, обикновено с лента, соларно, климакомфорт и тн.! Отделно има ли датчици няма ли и така. Но това с застрахователните дружества нещо те е излъгал твоя предшественик. Когато ходиш с възлагателно писмо, пускат ти рамата и каквото стъкло ти излезне такова ти слагат ,да не ти кажа, че и самите застрахователи вече си пишат в писмото какво да е стъклото, защото те работят на същата програма. Минал съм по този път и за това ти го пиша този пост. Моето по фактура към БулИнс беше 1840лв.

Не го знам какво е стъклото, знам че е соларно, има и лента, датчик за чистачките май има :roll: Цената беше над 2 хил. За каското обаче не си прав, май не съм оточнил, че е валутно каско, колата може да се прави с всякакви части и после само даваш фактурата. Поне преди беше така, сега незнам и дано не разбера. Сигурен съм защото и други неща са сменяни по колата с най-скъпите и са изплащани от каското.
Изображение

Предишна

Назад към E39