как се свьрзва централното за вратите на тази схема
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- igra4a_bmw
- младши ентусиаст
-
как се свьрзва централното за вратите на тази схема
интересува ме кафевият кабел кьм кво се свьрзва,благодаря предварително 

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- igra4a_bmw
- младши ентусиаст
-
Re: как се свьрзва централното за вратите на тази схема
igra4a_bmw написа:интересува ме кафевият кабел кьм кво се свьрзва,благодаря предварително
пробжах свьрзвах ги по схемата и неште да трьгне ,незнам кво бьркам ако някои ми помогне ште сьм много благодарен

Мисля, че кафявия кабел го свързваш към + или - зависи как се управляват машинките за централното. На БМВ се управляват с +. Пробваи да му дадеш постоянен + както си вързал червения, но го вземи от друго място различно това на червения. Мисля че ще стане. Ама пробваи с мултицета какъв сигнал излиза изхода за централното да не изгориш нещо.
Другия вариант е да ти е изход за багажника ,ама щеше да пише.

- igra4a_bmw
- младши ентусиаст
-
колега здрасти,на4и тази схема е обикновена няма ни6то об6то с бмв,но искам да я слойа на бмв то ми ,та подавам и захранване и след тва свьрзвам кьм машинката син-бял и сьотжетно жьлт-розов,но нештат да вкль4ват,та мисьлта ми е някои дето се занимава сьс аларми схеми да ми каже дали свьрзвам правилно или централното дето сьм купил е развалено ....gabol написа:Мисля, че кафявия кабел го свързваш към + или - зависи как се управляват машинките за централното. На БМВ се управляват с +. Пробваи да му дадеш постоянен + както си вързал червения, но го вземи от друго място различно това на червения. Мисля че ще стане. Ама пробваи с мултицета какъв сигнал излиза изхода за централното да не изгориш нещо.Другия вариант е да ти е изход за багажника ,ама щеше да пише.

- metodi80
- старши ентусиаст
-
Колега , ми то си пише бе (под него) : "connect with +12v to positive triger " ; "connect with -12v to negative triger".
Демек, кафявия кабел се свързва към (плюс или минус) в зависимост от това как се управлява машинката за конкретния модел кола ....
Както и колегата gabol ти е написал свържи го (за БМВ) към "+" , или ако машинката се управлява с минус (за друг модел кола) , го свържи към "-"
Демек, кафявия кабел се свързва към (плюс или минус) в зависимост от това как се управлява машинката за конкретния модел кола ....
Както и колегата gabol ти е написал свържи го (за БМВ) към "+" , или ако машинката се управлява с минус (за друг модел кола) , го свържи към "-"
5 мнения
• Страница 1 от 1