Загуба на ток (падащ акумулатор) ?

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Загуба на ток (падащ акумулатор) ?

Мнение от BMW Addiction » 15 Окт 2010, 1:20

Nasko_325TD написа:Ами колега заслушай се от коя част на копето идва.И пак ти казвам премери тогава със всичките му екстри колата дали има отечка на загасен мотор.Не може да пада акомулатора,ако няма!Разбираш ли?Това значи че нещо го натоварва след като е изключена колата от контакт. :yes:

Хе хе - това ми е ясно (че има утечка) - нали точно това се опитвам да направя - да разбера откъде е... иначе замерванията видимо показват, че има по-висока консумация при изключена кола (без контакт)... въпроса е, че високата консумация не пада нито като откача алармата, нито като откача CD-то... т.е. намалява естествено минимално, но не достатъчно....

А иначе за звука в купето - сигурно е смешно, но не мога да идентифицирам откъде точно е - от таблото идва, но дали е от дясната страна или от средата или от ляво, не мога да го усетя... :shock: Няколко човека съм качвал да слушат, но никой не може да каже откъде идва... по-скоро като че ли идва от дясно - мисля да пробвам да търся това реле, което един колега спомена че се намира зад жабката....

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E38 740i idividual
Мечтае да кара: безаварийно
Детайли за колата: Нормнална!

Мнение от Nasko_325TD » 15 Окт 2010, 11:00

Ами братле то затва има предпазители,разкачаш мериш,разкачаш мериш и така докрай света....ахахах не бе майтап.И така докато не видиш от къде идва. ;) :bchug:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E38 740i idividual
Мечтае да кара: безаварийно
Детайли за колата: Нормнална!

Мнение от Nasko_325TD » 15 Окт 2010, 11:02

... по-скоро като че ли идва от дясно - мисля да пробвам да търся това реле, което един колега спомена че се намира зад жабката...
Колега,ако не разбираш по-добре не пипай там.
Виж първо трика с предпазителите. ;)

Предишна

Назад към E36