325 vs. 318 тдс
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- petio
- младши ентусиаст
-
- Кара: 550d xdrive
325 vs. 318 тдс
Напоследък ми се върти в главата да си взема 325 тдс, а моята е 318 тдс. Та според вас дали си вкарвам таралеж в гащите. Дайте препоръки и предложения!!!
- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
- petio
- младши ентусиаст
-
- Кара: 550d xdrive
Ми пуснах оферта в купува, пък ще видим! По принцип всички които гледах до сега бяха много зле. Искам нещо читаво, дето после няма да се тюхкам!
- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
ами да трябва да търсиш нещо в перфектно състояния за да нямаш ядове нататък просто трябва да си много критичен със дизелите щот си е**ло майката дано да не ти се случи някой издухан 

- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
Виж кво бате бих ти продал мойта щото ще заминавам за Щатско след 3-4 месца ,но мноо го обичам и нема да извадиш толко пара,иначе в момента единственото нещо което остана да сменя е съединителя и ще го напрааа скоро...А наистина ако намериш читава ТДС-ка лапай я веднага и не зимай по евттина от 11 бона ако питаш мене и да е хубава година... 

???
Извинявам се за противоречието, но BMW и дизел нещо не си подхождат. В момента и аз съм в процес на закупуване на нова кола и оня ден ми докараха поредната 325 TDS-ка и мога да кажа, че наистина много екстри, беше с М3 фасе тунинг, но имаше проблем с двигателят и това е 3-о TDS дето отказвам. Просто дизела иска много по-добро охлаждане от бензина. Имам 2-3-ма приятели с TDS-и наистина вървят ама всички вече направиха по-един основен ремонт. Все се оказват слаби в радиаторите и се пукат на поразия. Бъди много внимателен при покупката. :mhih:
Иначе ако наистина твоята си е ОК, по-добре чипче отколкото на ново да правиш кола.
Извинявам се, че и така ще го кажа, но КОЛА ОТ ФОРУМА НЕ. Всеки ще ти каже, че е хубава ама след като я вземеш се разбира, че не е така.
Питай патило, а не старило! - са казали хората
Аз лично предпочетох 2.0 I, и чакам да дойде да я видя. Ако не ми хареса следващата.
Рано или късно все нещо трябва да ми хареса. Е то като стане ще се разбере.

Иначе ако наистина твоята си е ОК, по-добре чипче отколкото на ново да правиш кола.
Извинявам се, че и така ще го кажа, но КОЛА ОТ ФОРУМА НЕ. Всеки ще ти каже, че е хубава ама след като я вземеш се разбира, че не е така.
Питай патило, а не старило! - са казали хората

Аз лично предпочетох 2.0 I, и чакам да дойде да я видя. Ако не ми хареса следващата.

Бръм, бръм, бръм.......скръц, скърц, скръц............. ! Бах маааамуу някои да има нови гуми?!?
Хм
А защо тогава, когато някои попита да си взема ли дизел или не, вие първо казвате оглеждай се добре и не бързай да купуваш.
Колко читави дизела можеш да намериш в сравнение с бензиновия вариант?
Верно Турбо си има, а колко проблеми имат по двигателя за това турбо. Виждам и вие сте с Дизелчета, вярно върви повече от 320 ама подяФолите дизел бе хора. Ако дизеловият двигател беше по-добър нямаше ли да премахнат бензиновият и да караме всички само дизеларки и да димим като печки? Верно по-добро КПД-а има спор няма и на мен ми харесва идеята да карам TDS, ама забога хора вече върнах 3 заради проблеми по двигателя. Ама това не се брой нали. Аз съм си виновен, че ги вземам от такива хора.
И аз уважавам дизела, но не и за подигравка с двигателя. Кажете като аз не съм разбирач явно, колко дълго можеш да тормозиш един дизелов двигател. Аз съм сменил за 5 години над 10 коли от който имаше и 4 или 5 дизела сред тях и с турбота имаше ама бензинката си е бензинка. А и защото дизела е по-добър затова ферари ще сменят двигателя на ENZO-то с дизелов. Защото дизела е по-добър и затова всички ///М-и са с дизелови двигатели (ууппп sorry, ама те май нямат дизел) Shame on me.
Според мен в момента сте емоционално обвързани и затова не можете да бъдете субективни.
Нима ако сега ви подаря по едно 330 CI и ще ми кажете, че ще ги върнете и ще си вземете по една нафтофа печка. ОООООО МОЛЯ ВИ.
Може да сте повече от ентусиасти в този форум ама някак си несте в света на спорта, а в света на градското шофиране.
Тази година неможах да присъствам на Рали мероприятия в България ама сигурно дизели спечелиха първите места?
Колко читави дизела можеш да намериш в сравнение с бензиновия вариант?
Верно Турбо си има, а колко проблеми имат по двигателя за това турбо. Виждам и вие сте с Дизелчета, вярно върви повече от 320 ама подяФолите дизел бе хора. Ако дизеловият двигател беше по-добър нямаше ли да премахнат бензиновият и да караме всички само дизеларки и да димим като печки? Верно по-добро КПД-а има спор няма и на мен ми харесва идеята да карам TDS, ама забога хора вече върнах 3 заради проблеми по двигателя. Ама това не се брой нали. Аз съм си виновен, че ги вземам от такива хора.
И аз уважавам дизела, но не и за подигравка с двигателя. Кажете като аз не съм разбирач явно, колко дълго можеш да тормозиш един дизелов двигател. Аз съм сменил за 5 години над 10 коли от който имаше и 4 или 5 дизела сред тях и с турбота имаше ама бензинката си е бензинка. А и защото дизела е по-добър затова ферари ще сменят двигателя на ENZO-то с дизелов. Защото дизела е по-добър и затова всички ///М-и са с дизелови двигатели (ууппп sorry, ама те май нямат дизел) Shame on me.

Според мен в момента сте емоционално обвързани и затова не можете да бъдете субективни.
Нима ако сега ви подаря по едно 330 CI и ще ми кажете, че ще ги върнете и ще си вземете по една нафтофа печка. ОООООО МОЛЯ ВИ.
Може да сте повече от ентусиасти в този форум ама някак си несте в света на спорта, а в света на градското шофиране.

Тази година неможах да присъствам на Рали мероприятия в България ама сигурно дизели спечелиха първите места?
Последна промяна HAMANN на 09 Дек 2005, 22:42, променена общо 1 път
Бръм, бръм, бръм.......скръц, скърц, скръц............. ! Бах маааамуу някои да има нови гуми?!?
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
Гледам дълго мнение си написал,ма не си дал дори един довод който да ме
убеди да не си взема дизел(не че съм се засилил де
).Та като правиш
такива генерални изводи,гледай да се обосновеш по-добре щот иначе ставаш
за смях.А иначе,ако раздаваш коли ще взема,що да не взема кат е аванта
убеди да не си взема дизел(не че съм се засилил де

такива генерални изводи,гледай да се обосновеш по-добре щот иначе ставаш