Кажете свестен газаджия в София
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- dark0
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320ci 170 к.с.
- Мечтае да кара: Е92, ако може М3 !
Кажете свестен газаджия в София
Значи преди около месец и малко сложих ГИ Фобос (колата е компакт 1.6 ) и от тогава ходя при тоя дето я слага 10 пъти да я настройва че ми дава голям разход 15-16 и нищо не прави ... кажете къде да отида да ми го настоят, че ми писна да ходя при тоя 

- Junkie
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е36
Re: Кажете свестен газаджия в София
Колега, ако ти се дават излишни 30-40лв за гориво, мини през Пловдив. Имам познат - страшен е!
Преди време ми газифицира 20ската, даваше разход 11-12/100, като оборотомера с моето каране не пада под 3.
Пиши ЛС ако те интересува, поздрави
Преди време ми газифицира 20ската, даваше разход 11-12/100, като оборотомера с моето каране не пада под 3.
Пиши ЛС ако те интересува, поздрави

- dark0
- младши ентусиаст
-
Колега след 10тина дни имам път към стара загора.. ако дотогава не съм намерил някой свестен майстор, ще ти пиша 

- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
И аз търся някой да настрои мойта както трябва 

- plamenM
- Потребител
-
- Кара: каквото му падне
Виж тук - http://www.eurogas-bg.net . Доволен съм, пича е точен, ама все е зает така , че само с предварителна уговорка.
- shopaza
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 M52B20 Touring E34 M50B25
plamenM написа:Виж тук - http://www.eurogas-bg.net . Доволен съм, пича е точен, ама все е зает така , че само с предварителна уговорка.
Тези момчета са факири.Комшии са ми и са доста добри в газовите уредби.Вършат си добре работата и разбират какво пипат.На мен доста време никой неможеше да ми настрой като хората колата и накрая като си отидох до софия отидох до тях и я настроха преправиха кадето бяха грешките и ся си перкам мн доволно

- dark0
- младши ентусиаст
-
точно там мислех да ходя ако не утре, в понеделник 
но все пак ако има някой с друго предложение нека го сподели .. нещо в Люлин, Надежда и т.н.

но все пак ако има някой с друго предложение нека го сподели .. нещо в Люлин, Надежда и т.н.

- dark0
- младши ентусиаст
-
Момчетата от eurogas найстина са факири
Отидох без да се обаждам по телефона и ми казаха да изчакам 20 мин. .. още не си бях допушил цигарата и ме викнаха да вкарвам колата .. след което им обясних какъв е проблема ( защото като отидох отгоре отгоре им казах какво е ) с точност и ми казаха да се разтъпча някъде или ако искам да седя там .. незнам какво правиха, но я настойха точно за 10-15 мин. и колата е чук сега. Насичкото отгоре ми зеха 15лв. само.
Горещо препоръчвам, който има проблем с газта да отива при тях, защото найстина разбират какво правят
п.с. казаха ми че ако пак почне да прави така, да отида тново и ще я поправят безплатно

Отидох без да се обаждам по телефона и ми казаха да изчакам 20 мин. .. още не си бях допушил цигарата и ме викнаха да вкарвам колата .. след което им обясних какъв е проблема ( защото като отидох отгоре отгоре им казах какво е ) с точност и ми казаха да се разтъпча някъде или ако искам да седя там .. незнам какво правиха, но я настойха точно за 10-15 мин. и колата е чук сега. Насичкото отгоре ми зеха 15лв. само.
Горещо препоръчвам, който има проблем с газта да отива при тях, защото найстина разбират какво правят

п.с. казаха ми че ако пак почне да прави така, да отида тново и ще я поправят безплатно

- NikShtain
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 M57TU2D30 235hp
- Мечтае да кара: Chevrolet Chevy Impala Coupe
- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
- 318iBMW
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: другите да изтръпват
- NikShtain
- кандидат ентусиаст
-
Пичове аз съм на Моно а гледам там само пълен инжекцион правят.Пък и цена не видях колко ще излезе.Пишат само за нови бутилки а ренонт на старите? Идеята ми е че карам 1,6 и на бензин ми дава 8 и нещо но не повече от 8,5 градско.А газ ми дава 14,2.Като се има предвид че съм сменил всички консумативи не би трябвало да е нормално.Смисъл 9-10 айде 11 ама за 11 трябва да го карам само над 3х1000 че да ми дава такъв разход на газ.Казвате,че са точни ама ме орянтирайте малко като цена

- shopaza
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 M52B20 Touring E34 M50B25
Ти иди или с еобади защото мисля че се занимават и с нормални АГУ

- dark0
- младши ентусиаст
-
и с нормално агу се занимават 
колега не се очудвай от разхода ... и мойто е 1.6 и ми дава 10 бензин а в момента 11-11.5 газ като се има впредвид, че ГИ качва разхода на газ с 10% от този на бензин, докато при обикновенната не ми се вярва да е така .. поне 15-20% е
но все пак иди и провери
относно цената мен за 15лв. мо го настройха .. не зимат скъпо за ремонт

колега не се очудвай от разхода ... и мойто е 1.6 и ми дава 10 бензин а в момента 11-11.5 газ като се има впредвид, че ГИ качва разхода на газ с 10% от този на бензин, докато при обикновенната не ми се вярва да е така .. поне 15-20% е

но все пак иди и провери

относно цената мен за 15лв. мо го настройха .. не зимат скъпо за ремонт

- NikShtain
- кандидат ентусиаст
-
Колега @dark0 Аз не живея баж в чистия център,а в Младост и тук няма кой знае колко тежък трафик и ми даде 8,5 при голямо натоварване.Сменях при 3 - 3.5.За бензин говоря.Дори и да е 20% И ако го броя грубо като 9 разход на бензин пак тези 20% 1,8 и трябва да дава 10.8 а не 14 и .... В понеделник ще се обадя и ако може ще ида да я погледнат.Защото както и да го въртя и суча 14-15 е прекалено много при това при пенсионерско каране сменяне на 2 хиляди и така да ме удари този разход.Пак е по-добре от бензина де 9*213- 19,17 на 100 а газта ми е 16лв на 100

16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2