Джанти BMW 325 Black
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
- scorpion82ua
- Потребител
-
Джанти BMW 325 Black
Колеги,някой да кара Е39 с джанти 325 Black "15 цола? Кажете си мнение за джанти. Много ги харесвам тези джанти и сега се чудя какво да правя, защото имам 2 комплекта почти нови летни и зимни гими за 15-ки. Ако някой има снимка как седът "15-ки на Е39 ще бъда много благодарен. "17-ки този модъл стоят страхоно, обаче по нащи пътища возят твърдо и допълнително товарят окачването, а аз искам комфортно возене и за това мисля за такива "15, всепак имам и гуми 2 комплекта.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- todor kerin
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: С 45-ти номер
Re: Джанти BMW 325 Black
Особенно 17" от тоя модел много малеят на е39 и не седи добре,какво да кажем пък за 15" 

- bawarec 73
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: купе
Виждал сьм такива 15-ки на Е-39 не стоят добре много са малки и се губят в калниците .
- Ivo Georgiev
- младши ентусиаст
-
- Кара: 5er-Reihe
Аз не бих си сложил подобно нещо на колата. Този модел е супер банален вече, пък и повечето реплики са направени от много некачествени материали. Подобна джанта на мой приятел се разцепи на две от дупка. Оказа се, че е супер тънка и алуниният седи на шупли вътре
на е46 вчера ги гледах 15-ки. много малеят и са доста банални, както каза колегата по-горе.
17' изглеждат малки, какво остава за 15-ки...
въпреки всичко, важното е на теб да ти харесват
17' изглеждат малки, какво остава за 15-ки...
въпреки всичко, важното е на теб да ти харесват

virtue and tranquillity
- todor kerin
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: С 45-ти номер
xcalibur написа:Аз не бих си сложил подобно нещо на колата. Този модел е супер банален вече, пък и повечето реплики са направени от много некачествени материали. Подобна джанта на мой приятел се разцепи на две от дупка. Оказа се, че е супер тънка и алуниният седи на шупли вътре
За здравината може да поспорим.Лично изкопах с предната джанта 18" обаче дупка сълбока около 3см и дълга 30см.Джантата имаше сигурно половин сантиметър асвалт върху себе си и единствено беше малко изкривена,нищо видимо обаче,камо ли цепка,сгънато и т.н.
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
И аз да го повторя много банална джанта
Виждал съм Е39ки с такива от 15' до 19', много малеят тези джанти, единствено на едно черно Е39 бяха 19' изцяло черни и седяха добре, само дето малките дискове разваляха картинката.

Виждал съм Е39ки с такива от 15' до 19', много малеят тези джанти, единствено на едно черно Е39 бяха 19' изцяло черни и седяха добре, само дето малките дискове разваляха картинката.

- Ivo Georgiev
- младши ентусиаст
-
- Кара: 5er-Reihe
Има всякакви производства. Тази, за която пиша беше купена от Маргел и беше грозна гледка. Жалко, че нямам снимка.
- bili1
- ентусиаст
-
- Кара: 540i E39
- Мечтае да кара: това което има вече...
- Детайли за колата: М62В44
Ще заприлича на "цигания" колата колега
по-добре с оригиналните си 15-ски отколкото тия,щом си решил да подобриш визията на баварката ти вземи й хубави джантоци не,че тия не са красиви,но 15-ски
Е39 е голяма кола зада изпъкне джантата с която искаш да подобриш стойката на бавареца гледай от 17-ски нагоре!
Успех!

Успех!

- plam81
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 2.5ТДС->330D Automat Tourin
- Мечтае да кара: М5
Колега по-добре си намери този модел, http://felgenkatalog.auto-treff.com/
стоят много добре.
Аз си ги взех за зимни, но мой ще останат и за лятото.
стоят много добре.
Аз си ги взех за зимни, но мой ще останат и за лятото.

- scorpion82ua
- Потребител
-
Благодаря Ви колеги за мнения, май ще се ориентирам към "17-ки за лято,а зимно време ще карас старите си "15-ки!
Наистина колегите са прави.15-ки ще стоят много смешно.Не,че те навивам,но продавам 17-ки,които според мен стояха страхотно на колата,близки са по извивки с тези на колата,а и пък са от е60.Много здрава джанта,не мога да кажа,че колата е друсала с тях.Жалко,че продадох колата и ми останаха.Ако имаш интерес драсни ЛС да се споразумеем! viewtopic.php?f=15&t=221851
13 мнения
• Страница 1 от 1