325 vs. 318 тдс

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 550d xdrive

325 vs. 318 тдс

Мнение от petio » 05 Дек 2005, 12:44

Напоследък ми се върти в главата да си взема 325 тдс, а моята е 318 тдс. Та според вас дали си вкарвам таралеж в гащите. Дайте препоръки и предложения!!!

Low Is A Lifestyle
Аватар
Кара: ниско на земята

Мнение от SuPeR_FLY » 05 Дек 2005, 12:48

ако намериш свестен 325ТДС го взимай по-добре е ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 550d xdrive

Мнение от petio » 05 Дек 2005, 12:57

Ми пуснах оферта в купува, пък ще видим! По принцип всички които гледах до сега бяха много зле. Искам нещо читаво, дето после няма да се тюхкам!

Low Is A Lifestyle
Аватар

Мнение от SuPeR_FLY » 05 Дек 2005, 13:04

ами да трябва да търсиш нещо в перфектно състояния за да нямаш ядове нататък просто трябва да си много критичен със дизелите щот си е**ло майката дано да не ти се случи някой издухан :D

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от S L A V Y » 05 Дек 2005, 13:42

Внимавай щото Е36 не е млада кола и е малко рисковано. но щом си решил дизел, 325-цата е по-добър вариант. Аз лично смятам че за този модел най-подходящ е бензиновия двигател /но това си е мое мнение.../

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Ultimate_driver » 05 Дек 2005, 17:09

Ако колата ти е хубава и запазена карай си я с кеф и не сменяи модела!

младши завивач
Аватар

Мнение от ivo » 05 Дек 2005, 17:12

Щом си харесваш тдс-ката, но ти е малко пауъра можеш да сложиш чипче при теб ще има по-голям ефект zаради турбото ;)

Low Is A Lifestyle
Аватар

Мнение от SuPeR_FLY » 05 Дек 2005, 21:07

и по-голям кулер ;)

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 06 Дек 2005, 17:48

взимай не се чуди тфа е колата с главно К ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Boce » 06 Дек 2005, 21:06

Виж кво бате бих ти продал мойта щото ще заминавам за Щатско след 3-4 месца ,но мноо го обичам и нема да извадиш толко пара,иначе в момента единственото нещо което остана да сменя е съединителя и ще го напрааа скоро...А наистина ако намериш читава ТДС-ка лапай я веднага и не зимай по евттина от 11 бона ако питаш мене и да е хубава година... :lol:
Изображение

Аватар

???

Мнение от HAMANN » 09 Дек 2005, 6:09

Извинявам се за противоречието, но BMW и дизел нещо не си подхождат. В момента и аз съм в процес на закупуване на нова кола и оня ден ми докараха поредната 325 TDS-ка и мога да кажа, че наистина много екстри, беше с М3 фасе тунинг, но имаше проблем с двигателят и това е 3-о TDS дето отказвам. Просто дизела иска много по-добро охлаждане от бензина. Имам 2-3-ма приятели с TDS-и наистина вървят ама всички вече направиха по-един основен ремонт. Все се оказват слаби в радиаторите и се пукат на поразия. Бъди много внимателен при покупката. :mhih:

Иначе ако наистина твоята си е ОК, по-добре чипче отколкото на ново да правиш кола.

Извинявам се, че и така ще го кажа, но КОЛА ОТ ФОРУМА НЕ. Всеки ще ти каже, че е хубава ама след като я вземеш се разбира, че не е така.

Питай патило, а не старило! - са казали хората ;) :roll:

Аз лично предпочетох 2.0 I, и чакам да дойде да я видя. Ако не ми хареса следващата. :) Рано или късно все нещо трябва да ми хареса. Е то като стане ще се разбере.
:mhihi:
Бръм, бръм, бръм.......скръц, скърц, скръц............. ! Бах маааамуу някои да има нови гуми?!?

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 09 Дек 2005, 16:26

Извинявам се за противоречието, но BMW и дизел нещо не си подхождат

това може да го сложите в темата с бисери :mhihi:

освен ако не говориш за некое е11 или 10 дизел .... ;)

ентусиаст
Аватар
Кара: Е60 525d
Мечтае да кара: това ,което кара

Re: ???

Мнение от shnitzera » 09 Дек 2005, 17:30

HAMANN написа:Извинявам се за противоречието, но BMW и дизел нещо не си подхождат.
е тука вече си се объркал та си се оплескал :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Аватар

Хм

Мнение от HAMANN » 09 Дек 2005, 19:58

А защо тогава, когато някои попита да си взема ли дизел или не, вие първо казвате оглеждай се добре и не бързай да купуваш.
Колко читави дизела можеш да намериш в сравнение с бензиновия вариант?

Верно Турбо си има, а колко проблеми имат по двигателя за това турбо. Виждам и вие сте с Дизелчета, вярно върви повече от 320 ама подяФолите дизел бе хора. Ако дизеловият двигател беше по-добър нямаше ли да премахнат бензиновият и да караме всички само дизеларки и да димим като печки? Верно по-добро КПД-а има спор няма и на мен ми харесва идеята да карам TDS, ама забога хора вече върнах 3 заради проблеми по двигателя. Ама това не се брой нали. Аз съм си виновен, че ги вземам от такива хора.

И аз уважавам дизела, но не и за подигравка с двигателя. Кажете като аз не съм разбирач явно, колко дълго можеш да тормозиш един дизелов двигател. Аз съм сменил за 5 години над 10 коли от който имаше и 4 или 5 дизела сред тях и с турбота имаше ама бензинката си е бензинка. А и защото дизела е по-добър затова ферари ще сменят двигателя на ENZO-то с дизелов. Защото дизела е по-добър и затова всички ///М-и са с дизелови двигатели (ууппп sorry, ама те май нямат дизел) Shame on me. ;)

Според мен в момента сте емоционално обвързани и затова не можете да бъдете субективни.

Нима ако сега ви подаря по едно 330 CI и ще ми кажете, че ще ги върнете и ще си вземете по една нафтофа печка. ОООООО МОЛЯ ВИ.

Може да сте повече от ентусиасти в този форум ама някак си несте в света на спорта, а в света на градското шофиране. ;)

Тази година неможах да присъствам на Рали мероприятия в България ама сигурно дизели спечелиха първите места?
Последна промяна HAMANN на 09 Дек 2005, 22:42, променена общо 1 път
Бръм, бръм, бръм.......скръц, скърц, скръц............. ! Бах маааамуу някои да има нови гуми?!?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: на 1,6 бара
Мечтае да кара: 911

Мнение от bmwdriver » 09 Дек 2005, 22:22

Гледам дълго мнение си написал,ма не си дал дори един довод който да ме
убеди да не си взема дизел(не че съм се засилил де ;) ).Та като правиш
такива генерални изводи,гледай да се обосновеш по-добре щот иначе ставаш
за смях.А иначе,ако раздаваш коли ще взема,що да не взема кат е аванта :mhihi:
'91 Е36 32?i 24V- тия с детските болести и многото екстри 8)
Изображение
Driver's Racing Team
KBDremap

Следваща

Назад към E36