ТоЗи Събор ме "сбръ4ка"!

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 05 Май 2003, 23:34

КУЛТОВ СЪБОР!!!
BMW КЛУБ БЪЛГАРИЯ FOREVER!!!!

властелинът на гумите
властелинът на гумите
Аватар

Мнение от danini » 05 Май 2003, 23:35

страшен събор! нямам думи!!! беше незабравимо преживяване!!! благодарности на организаторите - свършиха чудесна работа

viper
Аватар

Мнение от viper » 07 Май 2003, 11:00

danini написа:страшен събор! нямам думи!!! беше незабравимо преживяване!!! благодарности на организаторите - свършиха чудесна работа

С изключение на това, че позакъснелите ентусиасти, включително и аз + гаджето ми нямаше къде да преспим и се разкарахме от събора малко поизнервени и не само...... Дано следващият път да е по - добре

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 07 Май 2003, 11:14

съжалявам,че се е получило така,но ние с Landshark лично настанихме доста ентусиасти в хижа "голяма Бузлуджа",където имахме уговорка за още места,запазени само за нас,така място е имало.....
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

Sooooo many times
Аватар

Мнение от pAbLo » 08 Май 2003, 16:59

:++ :++ :++ :++ :++ :++
:bowdown: :bowdown: БМВ Клуб България :bowdown: :bowdown: :bowdown:
:yes: :yes: :yes: Организация :yes: :yes: :yes:
:bang: :bang: :bang: Местните ОВЦЕ буквално казано ОВЦЕ който колкото да им викаш да слязат долу те се качваха на върха на пътя :bang: :bang: :bang: И как се изкефиха на няква консервена кутия наречена Жигула замалко си помислих че съм объркал събора :!:
И накрая някъв местен като хвана бат Светльо за канарче и му надуваше главата колко му вървял голфа всичко и как всичко до 320 мачкал направо полудях :evil: :evil: а после същия ни засече когато излизахме от ОНАЯ уличка след палежа :wink: и както му казахме след нас и в следващия момент "вървежният" му голф дишаше миризмата на изгоряла гума на "куцото" Е36 :mha: :mha: :mha:
Радвам се че присъствах на това мероприятие и че се запознах поне за малко с част от Вас :!:

смирен поклонник
смирен поклонник
Аватар
Кара: w212 E500 4matic, E30 325ic
Мечтае да кара: Specialized S-Works Epic и Dacia Logan 0.9tce

Мнение от LandShark » 08 Май 2003, 17:22

viper написа:С изключение на това, че позакъснелите ентусиасти, включително и аз + гаджето ми нямаше къде да преспим и се разкарахме от събора малко поизнервени и не само...... Дано следващият път да е по - добре

Ами защо не се обадихте?? Места можеха да се намерят. Които ме е питал всеки съм му намерил - ако не в основната, то в другата хижа.

младши ентусиаст
Аватар

Subor pak

Мнение от NESH » 09 Май 2003, 0:07

Glasuvam za edin takuv zdrav subor v kraia na liatoto.....i to po moreto estestveno

автомобилен поклонник
Аватар

Re: Subor pak

Мнение от Turturelo » 09 Май 2003, 8:27

NESH написа:Glasuvam za edin takuv zdrav subor v kraia na liatoto.....i to po moreto estestveno

Простено ти е, защото си от много скоро тук, но ще те помоля да спазваш правилата и да пишеш на кирилица, както всички останали!

Благодаря!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ZoE23 » 12 Май 2003, 20:31

pABLo,много си прав маина!После ми говори 4е на Светослав BMW-то било куцо-аЗ го видях колко варви :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes:

Sooooo many times
Аватар

Мнение от pAbLo » 13 Май 2003, 12:07

:mha: :mha: :mha: А беше "САМО" 318 и то от по маломощните :wink: Не ми се мисли за другите "куци каруци" :mha: :mha:

Предишна

Назад към Събори/Мероприятия