Волан
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
- Larii
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 325 Coupe
Волан
Някой да е сменял от единия вид към другия? Какво трябва да се преправи? Имам впредвит единия е с букса за захранване на аербега, а другия е с въртящи се контакти. Защото в момента нито имам аербег, нито клаксон.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Re: Волан
втория модел, този трилъчевия е с вграден пиропатрон в него и се слага на модлеи, дето нямат ербеци, но за да работи ти трябват и лостчетата отзад, там има 3 писти и с графитни четки се предават тоците, лостчетата отзад са заменяеми с тези дето са за този волан, смао се връзва още един кабел, който е захранването на ербега. Но ако сега си с този с лентовия кабел, и слагаш трилъчевия, дори и да смениш лостчетата, ще работи само този бег и ще си свети лампата на таблото, защото както писах, този бег е с вграден пиропатрон и той не се връзва към централата на колата. Моя съвет е да си вземеш 3лъчев волан с лентов кабел и да си го вържеш заводски на колата, а този го продай, по-ОЕМ-ско ще, така да се каже 

- Larii
- кандидат ентусиаст
-
Тя колата и без това е само с един аербек,вапроса ми е как да поставя още 2 грфитни контакта който са захранването на бега,а даже единия графитен контакт който имам и е за клаксона и тои не съвпада!
Larii написа:Тя колата и без това е само с един аербек,вапроса ми е как да поставя още 2 грфитни контакта който са захранването на бега,а даже единия графитен контакт който имам и е за клаксона и тои не съвпада!
ми там откъдето си взел волана, вземи и лостчетата и си готов

- Larii
- кандидат ентусиаст
-
Ами вече ги няма за сажеление. А как да преместа поне единия контакт за клаксона поне това да имам,че го ползвам по често от бега
понежего гледах и не видях да има възможност да се премести.

по споменио от срещата ми с такъв волан, което бе преди 3 години, няма как, разгледай да видиш дали има възможност да прехвърлиш онази част от стария ти волан с лентовия кабел и да го ползваш него за контактите 

- Larii
- кандидат ентусиаст
-
Не не стават вече пробвах с варянта да свала то другия но нямат нищо общо,а лошото е че контакта за клаксона идва точно м/у 2 от пистите на волана кадето има пласмаса (задигната) иначе щях да направя мост одоло да контактува на друга писта.
е това, което прави контакта няма как да е като твоето
а ако питаш за цялата скоба, не знам. аз я сменях понеже от стар волан минах на 3 лъчевия с бег и лентов и тва дето държи слип ринга е горе отляво, а не отдясно. то тука въобще няма такова де, а и на тоя дето искаш да слагаш пак няма. та и твойта скоба ше стане
а ако питаш за цялата скоба, не знам. аз я сменях понеже от стар волан минах на 3 лъчевия с бег и лентов и тва дето държи слип ринга е горе отляво, а не отдясно. то тука въобще няма такова де, а и на тоя дето искаш да слагаш пак няма. та и твойта скоба ше стане
- Larii
- кандидат ентусиаст
-
Стария волан има едно такова а другото е на букса. Тоест и аз имам един такъв контакт там но не идва точно на място да контактува.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- daka1972
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW отново серия 3 бенз
- Мечтае да кара: волска каручка
- Детайли за колата: събира много и малко, според повода
аз на мойта е 34 бях с такъв като твоя с лампичкта и слагах трилъчев заедно с лентовия кабел и го свързах с кабелите от /под волана /2 бр. и докато закача акумулатора го взривих ,на трилъчевия и този четерилъчевие управлението е под задната седалка ------ по добре някой който го е правил да ти го монтира И ДА ЗНАЕ КВО ПРАВИ ГЪРМИ КАТО БОМБА !!!Успех
13 мнения
• Страница 1 от 1