Откраднаха ми красавицата.........
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
69 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- mpp82
- младши ентусиаст
-
- Кара: 730 d
- Мечтае да кара: X5
Откраднаха ми красавицата.........
Колеги знам че не съм еднствения,но сутринта като погледнах през прозореца и видях,че я няма направо ми прилоша.Почти цялата беше боядисана,нови стелки,акумолатор и т.н. и мръсните П................СИ.
ми я откраднаха.А точно снощи яизкарах от сервиза ,за да могат безпроблемно да си пътуват.

Последна промяна mpp82 на 12 Окт 2010, 15:53, променена общо 1 път
- LUCIFER'S
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39 '02 530d
Re: Откраднаха ми красавицата.........
жалко колега.... тези от сервиза да не са те "подложили" те....? имали са ключ....
Fortuna fortes metuit, ignavos premit.
тц..тц...тц... шибана работа ... дано да имаш каско колега, поне некой леф ще вземеш .
Нищо чудно и сервизните да са те "оработили" ... колко му е да си направят дубликат на ключа и да го добавят към имобилайзера... за 5 мин. работа ! .. изучи са народа... оттърване няма..само охраняем паркинг !
Виж някой от ъндърграунда .. може да оттърве работата с/у некой леф
Дано си намериш колата !
Нищо чудно и сервизните да са те "оработили" ... колко му е да си направят дубликат на ключа и да го добавят към имобилайзера... за 5 мин. работа ! .. изучи са народа... оттърване няма..само охраняем паркинг !
Виж някой от ъндърграунда .. може да оттърве работата с/у некой леф

Дано си намериш колата !
- mpp82
- младши ентусиаст
-
От години ходя в този сервиз и не ми се вярва,но това не е гаранция.Днес чух че по нашия район имало поръчка за 30-на Бимъра,но може да си е чиста проба"градска ллегенда" иначе каско имам.
- Ivo Georgiev
- младши ентусиаст
-
- Кара: 5er-Reihe
Лоша работа. За колата от албума ти ли става въпрос?
Щом имаш каско.. свиркай си... и да нано не ти я намерат разколачена... тотално си прецакан в този случай.
- mpp82
- младши ентусиаст
-
Значи.. ако ти я намерят разколачена, отказваш я .. и са длъжни да ти я платят на 70-75 % ..от застрахованата сума...
ако не я намерат.. на почти 100 % .. ще приспаднат офехтяване .. ако каското ти е на повечко месеци...
Най-добре е или да си я намериш непокътната.. или въобще
баси държавата сме ... само плащаш като арабин навред.. каско..маско.. данъци.. и на правят на гъз. Сори за острия език.. но много се вбесявам в такива случаи 
ако не я намерат.. на почти 100 % .. ще приспаднат офехтяване .. ако каското ти е на повечко месеци...
Най-добре е или да си я намериш непокътната.. или въобще

- blacksapphire
- ентусиаст
-
- Кара: G02 ///M40d
Колега, в кой квартал си 

- mpp82
- младши ентусиаст
-
'Смирненски' на края до линиите.
- stasko5
- младши ентусиаст
-
- Кара: f80 M3 Competition Package
- Мечтае да кара: M6 GC
Каско и свиркай си не е много точно. Иначе колега много неприятно, на мои приятели наскоро откраднаха коли и е адски гадно особено ако си обичаш колата. Дано да се намери от застрахователите или полицията.
- LUCIFER'S
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39 '02 530d
mpp82 написа:....Днес чух че по нашия район имало поръчка за 30-на Бимъра,но може да си е чиста проба"градска ллегенда" иначе каско имам.
В този ред на мисли бих задал един въпрос.... Къде е намаляла драстично престъпността? Миже да те лажем е тва правителство .... мишки са тия ГЕРБ, които прекратиха делата и дознанията срещу криминални елементи изпаднали в немилост за да сътрудничат- за да си кажат тва което знаят за тоя и ония.... демек да се бие тъпана, че видите ли е пресечена някаква криминална дейност.... да лъжат и замазват очите на простите хора за да им гласуват доверие отново.... уверявам ви, че тия коли без да се бутне яко в митницата нямат изкарване от БГ.... другият вариант е за части... но пък куките такива си ги знаят, и често с такива апаши има замесени полицаи от низшите съслойки....
Fortuna fortes metuit, ignavos premit.
- Gari
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е60, 2006
- Мечтае да кара: Formula
- Детайли за колата: N52B25
Относно каското - много зависи в коя компания си застрахован. Аз съм в ЛевИнс и от там ми казаха, че ако ми изчезне колата и не я намерят, плащат колата по цени на пазара в момента. Т.е. дават ти пари за същата кола, според годината и екстрите, които е имала. А че си хварлил много пари за ремонти и подобрения...
Така че според мен, дано ти я намерят колицата колега и да е непокътната.
Така че според мен, дано ти я намерят колицата колега и да е непокътната.
Не искам много, искам всичко!
- mpp82
- младши ентусиаст
-
На мен ми казаха същото "Интер американ",и аз искам да я намерят здрава.Тъй като ще имам нова чак 2011г.2м. разследване от Полицията и още 14 дни докато застрахователите изплатят парите.
- Gari
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е60, 2006
- Мечтае да кара: Formula
- Детайли за колата: N52B25
Май е най-добре да потърсиш колата по ''втория'' начин. Моята е била крадена, но преди да я купя аз. Човека е платил, явно на който трябва, и колата му е била върната.
Моят съвет е да потърсиш хора дето се занимават с кражби на коли. Няма начин някой твой познат да не познава друг, който познава трети и т.н. докато не стигнеш до правилния човек.
Ако пък не ти се занимава - оставаш да чакаш застрахователите. Късмет още веднъж.
Моят съвет е да потърсиш хора дето се занимават с кражби на коли. Няма начин някой твой познат да не познава друг, който познава трети и т.н. докато не стигнеш до правилния човек.
Ако пък не ти се занимава - оставаш да чакаш застрахователите. Късмет още веднъж.
Не искам много, искам всичко!
69 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5