Отново откраднати лайстни, с опит за сваляне на ///М бронята

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: тук там

Re: Отново откраднати лайстни, с опит за сваляне на ///М бронята

Мнение от азззз » 12 Окт 2010, 1:56

положението за съжаление е плачебно :( писал съм го и в други теми,апелирам ви и вас:Не купувайте от хора във форума,които нямат и 50 мнения на кръст,тъй като кпувате крадената вещ на друг съфоромец.(това разбирасе не е гаранция,но вероятността според мен е 90%+).Гаража в софия си е абсолютен лукс,охраняеми паркинги само в някой квартали...Оства да се надяваме че скоро време наще коли ще се поостарели и няма да имат такъв афинитет и ще се прехвърлят към колегите с 46ци(докато и ние не сменим наще с 46ци) :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от JOGI » 12 Окт 2010, 4:13

гръцката полиция ни трябва..
малко са крайни, ама аз друго не виждам :|

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 318iS; Е46 320Cd; E92 335i
Мечтае да кара: На хубави и гладки пътища...

Мнение от vanka7a » 12 Окт 2010, 8:29

Върху гайките на бронята съм сложил по още 1 гайка и съм ги заврил за болта. Лайсни няма да слагам скоро време, ако сложа ще намажа тонове лепило, но за сега да седи така, че да може ония прошляци да я видат, че не става !
Мислех си да спирам всеки път плътно зад някоя кола, ама знам ли тогава тоя отпред дали няма да ме удари... Колкото и да се пази, ако е писано ще стане. :banghead: И сега колеги, ако видите лилав ИС с М техник, без предни лайстни - АЗ СЪМ ! :mhihi:

П.С: Решението със секретния болт и аз го мислех, но не ми се режеше и разпробиваше.. Проблема сега не е в това, че могат да откраднат бронята, защото заварката си е заварка :bowdown:
Всичко най- хубаво :bchug:

некъв ентусиаст
Аватар
Кара: ///М3
Мечтае да кара: ///М3

Мнение от Гецата » 12 Окт 2010, 10:16

с тези заварки как ще свалиш бронята ако се наложи :roll:
Изображение
"90 Е30 316i "95 Е36 318i "00 Е46 320i "88 E30 320i "92 E36 318is''95 Е36///М3 ''92 E30 325i LA ''91 E30 316i ''05 E90 320d ''02 E46 330d ''03 E53 3.0d

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от fedoracore » 12 Окт 2010, 10:47

е за кво му е да я сваля.
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от vanka7a » 12 Окт 2010, 14:15

Гецата написа:с тези заварки как ще свалиш бронята ако се наложи :roll:

С флекса ще си поиграя :mhihi: Но за какво да свалям бронята :D Напаснах я перфектно, сложих по 2 заварки и тва е - няма мърдане :ok:
Ако някога ви се наложи и вие да правите тези процедури заради зачестели кражби, това са вариантите: -заварка или секретни болтове. Надявам се да не се стига до там :yes:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e60 530d 04'/e60 530i 06'/e36 318i
Мечтае да кара: цял живот BMW
Детайли за колата: Е60 М57D30N
E60 N52B30
Е46 M43B19TU
E36 M43B18

Мнение от Plamen_Shopov_BMW » 12 Окт 2010, 15:22

bmw325tds написа:
fedoracore написа:секрети и ключ си направeте при някои стругар

Това е добър вариант. Но какво правим за да опазим лайсните?

Колега, vanka7a, варианта е да спираш колата така, че предната броня да не може да се свали.
Примерно до висок бордюр или стеничка.

до къде трябва да стигаме заради такива крадливи боклуци. Аз живея в малко градче, но преди известно време изчезнаха страничните огледала на няколко мерца 124-ки, е не след дълго и на мен не ми се размина, изчезна ми единия халоген, бронята явно не са я харесали (и по-добре). Чудя се само за какво им е един халоген, да си врът в г** ли ?! Както и да е, след няколко дни забелязах, че ги няма малките мигачи на една 36-ца с бяла оптика, дано скоро да няма такива набези и на тези помиари да им преседнат парите от откраднатите части. Един халоген е дребно нещо, ама като слушам на много хора броните им изчезват.
Добре, че са били само лайсните този път.

ентусиаст
Аватар

Мнение от vanka7a » 12 Окт 2010, 20:50

Това е така, защото БМВ Е36 се кара от мноооого селяни и мангали... Всеки храни Голфовете, ама аз не знам на някой голф да са откраднали нещо, а тук да те е страх да си останеш с М оптиката (особено като е оригинална)...
Ако трябва и лайсните ще ги заваря, ама няма да се предам на такиа прошляци.. Един път ще краднат, втори път и на 3-тия ще ги завържа за колата и ще ги тегля из софииските улици и тогава ще се молят да ми върнат лаистните, за да ги оставя на мира :twisted:

ентусиаст
Аватар

Мнение от JOGI » 12 Окт 2010, 20:59

да ама има и четвърти път, където оставаш без кола... нинджа..

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е39 528i;ML320;E46CI B28TU
Мечтае да кара: F10

Мнение от balcanbas » 12 Окт 2010, 23:12

Пфффф , чувстовто е мн. гадно .... и аз така се разминах със страничната ми лайсна , в първия момент си помислих ,че е изпаднала и чак после разбрах,че на някой 'колега' му е трябвало лайсна..... как има такива хора,с такова мислене ???!?! Никога не бих откраднал,каквото и да било,камо ли нещо за дребни пари , ОСОБЕНО ОТ КОЛЕГА ,който членува в СЕКТАТА наречена БМВ.... По пътищата , ако давам предимство , то е само и единствено на пи4ки или на колега ... ;0 Да не говорим ,че когато съм имал проблем /няколко пъти/ - колеги с Е36 са спирали да ме попитат дали имам нужда от помощ - ЕВАЛАТА!!! Аз съм на мнение ,че трябва да си помагаме, не само във форума а и по пътя :) , а не да си правим мръсно .... за 50-100 лв. , никой няма да забогатее , ама това ,че си брал страха да не те хванат ,че си образувал на неподозиращ човек нерви , който с ентусиазъм е инвестирал средствата си в колата ... За хората , които го правят , имайте в предвид ,че всичко се връща - добро и лошо ,лошото по-често ...

Поздрави
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от torabora_3 » 13 Окт 2010, 0:56

е такива боклу4ета да ги фанеш и да ги расфасоваш .....ма яко да писка кръв

Потребител
Аватар
Кара: e36

Мнение от ivo023 » 13 Окт 2010, 9:19

пичове за какво говориме просто,само музиката ми беше 1000 кинта касетофона 2а буфера и усилвателя,па те и фарове и бъбреци и мигачи и управлението на климатика.нагли та нагли копелдаците
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: In the 90's

Мнение от Anfiro » 13 Окт 2010, 9:51

ivo023 написа:пичове за какво говориме просто,само музиката ми беше 1000 кинта касетофона 2а буфера и усилвателя,па те и фарове и бъбреци и мигачи и управлението на климатика.нагли та нагли копелдаците

E те такова нещо не бях виждал!!! :shock: Добре де, къде си я бил оставил колата, колега? Цялата тая "операция" им е отнела доста време? Аларма, нещо? Първо трябва да са счупили стъклото, за да отворят предния капак и да свалят фаровете? Явно са били 2-ма, или 3-ма, единият е свалял от купето, другият отпред... Пълна мизерия! Наистина съжалявам за колата! :confused:
Изображение
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: e36

Мнение от ivo023 » 13 Окт 2010, 9:56

колата си беше пред нас.за съжаление бях свалил акумулатора и аларма нанаици.

ентусиаст
Аватар

Мнение от vanka7a » 13 Окт 2010, 11:28

ivo023 написа:пичове за какво говориме просто,само музиката ми беше 1000 кинта касетофона 2а буфера и усилвателя,па те и фарове и бъбреци и мигачи и управлението на климатика.нагли та нагли копелдаците

Колега, на теб как са ти я подхванали са могли да си вземат каквото си искат :banghead: Разпродажба на части за една нощ - промоционални цени.. Не може да има такива хора просто, жалка история, но ще се върне абсолютно всичко и то с пъти повече !!! :ranting:

ПредишнаСледваща

Назад към E36