Малко помощ с таблото
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- qwertyui
- Потребител
-
- Кара: 523IA
Малко помощ с таблото
Здравейте колеги.Тези дни смених таблото на колата от най-обикновенно на такова с малък борд.Смених вин,километри,обаче ми светят грешки в задните светлини.Как да оправя проблема?
- im0tep
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше Е 39 520 98 г.
Re: Малко помощ с таблото
qwertyui написа:Здравейте колеги.Тези дни смених таблото на колата от най-обикновенно на такова с малък борд.Смених вин,километри,обаче ми светят грешки в задните светлини.Как да оправя проблема?
И на двете задни светлини ли ти дава изгоряла крушка??? Провери ли третия стоп? И не трябваше ли да се прекодира таблото при такава интервенция?

- qwertyui
- Потребител
-
im0tep написа:qwertyui написа:Здравейте колеги.Тези дни смених таблото на колата от най-обикновенно на такова с малък борд.Смених вин,километри,обаче ми светят грешки в задните светлини.Как да оправя проблема?
И на двете задни светлини ли ти дава изгоряла крушка??? Провери ли третия стоп? И не трябваше ли да се прекодира таблото при такава интервенция?
Всички светлини са изправни и таблото е прекодирано.
- im0tep
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше Е 39 520 98 г.
qwertyui написа:im0tep написа:qwertyui написа:Здравейте колеги.Тези дни смених таблото на колата от най-обикновенно на такова с малък борд.Смених вин,километри,обаче ми светят грешки в задните светлини.Как да оправя проблема?
Всички светлини са изправни и таблото е прекодирано.
Тоест решил си си проблема или все още го има? и не разбрах за двете крушки ли ти дава индикация че е изгоряла или само за едната?
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
Смени самите крушки с някакви качествени. Доста срещан проблем е това, а и при мен се е случвало. Всичко се оправи след смяна на крушките, въпреки че светеха.
- BMWFREDI
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39ки
къде мога да си прекодирам таблото аз го смених мойто бяха ми забили уредите показва ми че ми е изгоряла една светлина и неми работи това за горивото ( дали е възможно да е от поплавъците) ?
- qwertyui
- Потребител
-
Смених всички крушки с маркови,проверих масата,проблема си стои.Помогнете да реша проблема софтуерно с нцс експерт.Изключих студената проверка и проблема си остана.
7 мнения
• Страница 1 от 1