Малко помощ с таблото

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

Потребител
Аватар
Кара: 523IA

Малко помощ с таблото

Мнение от qwertyui » 11 Окт 2010, 11:13

Здравейте колеги.Тези дни смених таблото на колата от най-обикновенно на такова с малък борд.Смених вин,километри,обаче ми светят грешки в задните светлини.Как да оправя проблема?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше Е 39 520 98 г.

Re: Малко помощ с таблото

Мнение от im0tep » 11 Окт 2010, 13:31

qwertyui написа:Здравейте колеги.Тези дни смених таблото на колата от най-обикновенно на такова с малък борд.Смених вин,километри,обаче ми светят грешки в задните светлини.Как да оправя проблема?

И на двете задни светлини ли ти дава изгоряла крушка??? Провери ли третия стоп? И не трябваше ли да се прекодира таблото при такава интервенция? :roll:

Потребител
Аватар

Мнение от qwertyui » 23 Окт 2010, 13:22

im0tep написа:
qwertyui написа:Здравейте колеги.Тези дни смених таблото на колата от най-обикновенно на такова с малък борд.Смених вин,километри,обаче ми светят грешки в задните светлини.Как да оправя проблема?

И на двете задни светлини ли ти дава изгоряла крушка??? Провери ли третия стоп? И не трябваше ли да се прекодира таблото при такава интервенция? :roll:

Всички светлини са изправни и таблото е прекодирано.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше Е 39 520 98 г.

Мнение от im0tep » 23 Окт 2010, 23:00

qwertyui написа:
im0tep написа:

Всички светлини са изправни и таблото е прекодирано.

Тоест решил си си проблема или все още го има? и не разбрах за двете крушки ли ти дава индикация че е изгоряла или само за едната?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 M5

Мнение от mad_presley » 24 Окт 2010, 10:21

Смени самите крушки с някакви качествени. Доста срещан проблем е това, а и при мен се е случвало. Всичко се оправи след смяна на крушките, въпреки че светеха.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39ки

Мнение от BMWFREDI » 25 Окт 2010, 2:09

къде мога да си прекодирам таблото аз го смених мойто бяха ми забили уредите показва ми че ми е изгоряла една светлина и неми работи това за горивото ( дали е възможно да е от поплавъците) ?
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от qwertyui » 07 Ное 2010, 1:21

Смених всички крушки с маркови,проверих масата,проблема си стои.Помогнете да реша проблема софтуерно с нцс експерт.Изключих студената проверка и проблема си остана.

Назад към E39