Газов Инжекцион на 318is или 320i... e30
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
65 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Георги Йорданов
- Потребител
-
Газов Инжекцион на 318is или 320i... e30
Здравейте колеги! Новак съм и съжалявам ако темата вече съществува..
Април месец до година, ще имам вече книжка, и много искам BMW 318is като за първа кола, но и много ме притеснява разхода който БМВ -то прави.. Та въпросът ми е:
- Някой има ли БМВ 318is с газов инжекцион, какъв е разходът му на газ и доволен ли е. Благодаря ви предварително
)
Април месец до година, ще имам вече книжка, и много искам BMW 318is като за първа кола, но и много ме притеснява разхода който БМВ -то прави.. Та въпросът ми е:
- Някой има ли БМВ 318is с газов инжекцион, какъв е разходът му на газ и доволен ли е. Благодаря ви предварително

- sas_88
- ентусиаст
-
- Кара: чайник
Re: Газов Инжекцион на 318is или 320i... e30
Щом ще купуваш БМВ не мисля ,че разхода трябва да те притеснява...Под 11-12/100 няма да е градско.
sas_88 написа:Щом ще купуваш БМВ не мисля ,че разхода трябва да те притеснява...Под 11-12/100 няма да е градско.
а бе стига глупости,най-добре е човек да се разполага според чергата прав си,но не само БМВ гори по 11-12 градско с нормално шофиране,а особено в нашия 'висок' стандарт на живот напълно разбираемо е да търсим по евтина алтернатива за каране на любимата марка.
- sas_88
- ентусиаст
-
Ми аз му казвам колко ще му гори горе-долу.Нали и аз карам на газ,както и 60-70 процента от хората тук!
- Deadgame
- младши ентусиаст
-
- Кара: м50б20
м50б20 в триска ми прави 11 градско (и е малко не настроена ) 

За какво си купувате Е30-ки да ги съсипвате с АГУ и метанец?
Като търсите икономична кола, не ви ли се наби вече в главите, че БМВ не е такава, следователно, не би трябвало да ви е 'любимата' марка и/или модел, особено пък Е30???
То затова Голфчета и Хондички ще се подиграват, щото сте такива яки 'фенове' на марката и модела... страх ви е повечето да купите и една оригинална част за тия коли, ами в най-добрия случай е нещо ново, ама с неземен производител и произход, другото е фифт хенд от Симеон...
Днес с 325-чка АВТОМАТ (!) резултатът срещу Голф 2 КР (читав) беше 2:0 за БМВ Е30 325iA.
Кога ще вденете, че като сложите АГУ, вече не карате Е30, а карате Е30 с АГУ? И че вече не карате БМВ, а осрано от вас самите МПС?
Иначе сте маняци и много обичате марката и модела и милеете за него от все сърце...
Иначе сте маняци и карате БМВ...
Кат ще слагате АГУ или метанец или каквато и да е друга пръдня, тва е най-голямата позьорщина, която е възможна - щото карате БМВ... да ама не, не карате БМВ, още по-малко пък и Е30. Сигурно е по-добре стъклопластче отвред, вместо АГУ, че в първия случай поне има шанс да върви кат ората, а във втория случай има шанс само да пърди кат ората, нищо друго.
Сполука, маняци.
Като търсите икономична кола, не ви ли се наби вече в главите, че БМВ не е такава, следователно, не би трябвало да ви е 'любимата' марка и/или модел, особено пък Е30???
То затова Голфчета и Хондички ще се подиграват, щото сте такива яки 'фенове' на марката и модела... страх ви е повечето да купите и една оригинална част за тия коли, ами в най-добрия случай е нещо ново, ама с неземен производител и произход, другото е фифт хенд от Симеон...

Днес с 325-чка АВТОМАТ (!) резултатът срещу Голф 2 КР (читав) беше 2:0 за БМВ Е30 325iA.
Кога ще вденете, че като сложите АГУ, вече не карате Е30, а карате Е30 с АГУ? И че вече не карате БМВ, а осрано от вас самите МПС?
Иначе сте маняци и много обичате марката и модела и милеете за него от все сърце...

Кат ще слагате АГУ или метанец или каквато и да е друга пръдня, тва е най-голямата позьорщина, която е възможна - щото карате БМВ... да ама не, не карате БМВ, още по-малко пък и Е30. Сигурно е по-добре стъклопластче отвред, вместо АГУ, че в първия случай поне има шанс да върви кат ората, а във втория случай има шанс само да пърди кат ората, нищо друго.
Сполука, маняци.

e30 ис с газов инжекцион БРЦ при некво средно каране (1-2 дрифта,1-2 прекусвача) - 13.5 разход
- Andronoff
- триногата
-
toranaga написа:За какво си купувате Е30-ки да ги съсипвате с АГУ и метанец?
То затова Голфчета и Хондички ще се подиграват, щото сте такива яки 'фенове' на марката и модела... страх ви е повечето да купите и една оригинална част за тия коли, ами в най-добрия случай е нещо ново, ама с неземен производител и произход, другото е фифт хенд от Симеон...![]()
Иначе сте маняци и много обичате марката и модела и милеете за него от все сърце...Иначе сте маняци и карате БМВ...
![]()
Сполука, маняци.
Торанага-сан, моите БМВ-та са икономични

И стига чете морал кой с какво ще си кара колата, не си ти човекът, който плаща горивото, всеки си преценя сам за себе си

Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
Никога няма да бъдете забравени!
Никога няма да бъдете забравени!
Андрьопофф, аз не съм човека, който ти плаща горивото, аз не съм и човека, който ти плаща консумативите и/или частите, ама това не означава, че не мога да изкажа мнение, ве прическа, нали така?
А ако чак толкова беше фен, маняшката ти темичка немаше да е пълна със скраперии. Много си далече още от тунинга и доста близо до мунинга, за да ми даваш наклон... нещо по темата ли каза или се опита да ме туриш на място, че не разбрах
А ако чак толкова беше фен, маняшката ти темичка немаше да е пълна със скраперии. Много си далече още от тунинга и доста близо до мунинга, за да ми даваш наклон... нещо по темата ли каза или се опита да ме туриш на място, че не разбрах

- UBAH5
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 320d; BMW E30 318i cabrio
toranaga написа:Андрьопофф, аз не съм човека, който ти плаща горивото, аз не съм и човека, който ти плаща консумативите и/или частите, ама това не означава, че не мога да изкажа мнение, ве прическа, нали така?
Точно за този колега, не си прав

When people ask you what car you drive and you say a BMW and they get all excited until they see it...
UBAH5 написа:toranaga написа:Андрьопофф, аз не съм човека, който ти плаща горивото, аз не съм и човека, който ти плаща консумативите и/или частите, ама това не означава, че не мога да изкажа мнение, ве прическа, нали така?
Точно за този колега, не си прав
Ем, как кажеш, ама не ми се ще да почвам с цитатчета от темичката му, че ще стане романче, като в оная темичка ".....".
Нема лошо, ама не виждам защо и накъде взе да му се криви щеката относно моето мнение за АГУ-то, поне да беше написал нещо, а не да ми дава наклон, че нещо неам нерви от таквиз...

- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Иначе М20-ката на газ много добре се разбира с нея, карал съм Е30 и Е34 М20Б20 на газ и години наред карани така, пак си работеха и на бензин - е, прекъсваха, щото явно дюзи това онова са се запушили. Но много търпят на газови интервенции. Само дето става по-мудна колата, а и разхода си е по-висок. Зависи от настойката на газовата уредба. Е30-ката по едно време ме шашкаше тотално, нещо от рода на 30/100 газ даваше : )
Обаче ти питаш за газов инжекцион - той ще има нормален разход, но инвестицията е по-голяма. За да я избиеш, ще трябва доста да се повозиш. Но поне ще имаш кола, на която да разчиташ, че обикновената газова уредба си е малко патиланци, особено зимата.
Обаче ти питаш за газов инжекцион - той ще има нормален разход, но инвестицията е по-голяма. За да я избиеш, ще трябва доста да се повозиш. Но поне ще имаш кола, на която да разчиташ, че обикновената газова уредба си е малко патиланци, особено зимата.
BMW only!
- daka1972
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW отново серия 3 бенз
- Мечтае да кара: волска каручка
- Детайли за колата: събира много и малко, според повода
мойто е 30 1,8 ис с двг ,екю,кутия от е 36 ми гори на газ градско 16 /100км а извън 12/100км и с с обикновен турски "фема" изпарител и си върви сравнително добре не е кой знае колко огромна разликата с на бензин ,на бензин градско 11/100км извън 7,5 - 9 /100км. газ 1,25 лв -- бензин 2,11лв каквото и да направиш няма да збъркаш.Като си профилактираш мотора редовно няма да имаш ядове.А ако го гледаш през прозореца и с керосин да го караш ще е все тая
мойто комби с м20б25 в града дава 15-18л LPG на 100км...извънградско 10-12л LPG на 100км...Разлика във вървенето разбира се че има...просто на бензин си е друго...Това е...ако искам да карам всеки ден любимата кола нямам друг избор...а за друга кола за всекидневка не може и да се мисли защото просто и за 100лв за я вземеш пак треа да дадеш една заплата на годината само на държавата за застраховки винетки прегледи данъци и т.н.
Разбирам тревогите на колегата Торанага и той трябва да разбере че повечето фенове изживяват нещата точно като него без значение на какво карат колите си...А и нека се примири и той че неговите деца да са живи и здрави ще дрифтят с електрокари пред кафенетата и няма да познават вкуса на прясното телешко месо защото майките крави много пърдят и разбираш ли застрашават планетата
Разбирам тревогите на колегата Торанага и той трябва да разбере че повечето фенове изживяват нещата точно като него без значение на какво карат колите си...А и нека се примири и той че неговите деца да са живи и здрави ще дрифтят с електрокари пред кафенетата и няма да познават вкуса на прясното телешко месо защото майките крави много пърдят и разбираш ли застрашават планетата

- sas_88
- ентусиаст
-
6estaka написа:А и нека се примири и той че неговите деца да са живи и здрави ще дрифтят с електрокари пред кафенетата и няма да познават вкуса на прясното телешко месо защото майките крави много пърдят и разбираш ли застрашават планетата
Е тва е

Някои хора имат повече пари=>Карат на бензин
Някои хора имат по-малко пари=>Карат на газ
65 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5