Проблем с 530d
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Проблем с 530d
Колеги, гледам тук няколко теми вече се появяват и все с проблеми, които се диагностицират трудно. Мисля си, че става дума за комплексни проблеми... Та ако мога един съвет да дам и на колегата и на всички кото са решили да си купуват БМВ 2-ра употреба.
Когато взимате кола, трябва да се направят много основни неща, които реално не са правени да издържат вечно. Почвате от филтри, свещи, дюзи, маркучи, тубро пътища, масла и течности задължително (двигател, скорости, диференциал, антифриз, спирачна течност...), спирачки, амортесиори, тампони, прочистване на радиатори и кулера също са много полезни. Демек трябва да и вдъхнете нови сили на колицата за да изкара поне още 5-6 годинки. Слагайте само оригинални части. И чак после ако прави проблем отивате на диагностика и го търсите... Аз заради един маркуч се лутах 2 месеца по диагностики... Не си мислете че като е БМВ нема да се чупи 30 години... Много колеги чакат да стане проблем и тогава почват да го решават. Не чакайте, вкарвайте в бокса и сменяйте...
Когато взимате кола, трябва да се направят много основни неща, които реално не са правени да издържат вечно. Почвате от филтри, свещи, дюзи, маркучи, тубро пътища, масла и течности задължително (двигател, скорости, диференциал, антифриз, спирачна течност...), спирачки, амортесиори, тампони, прочистване на радиатори и кулера също са много полезни. Демек трябва да и вдъхнете нови сили на колицата за да изкара поне още 5-6 годинки. Слагайте само оригинални части. И чак после ако прави проблем отивате на диагностика и го търсите... Аз заради един маркуч се лутах 2 месеца по диагностики... Не си мислете че като е БМВ нема да се чупи 30 години... Много колеги чакат да стане проблем и тогава почват да го решават. Не чакайте, вкарвайте в бокса и сменяйте...
- LUCIFER'S
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39 '02 530d
ja написа:Колеги, гледам тук няколко теми вече се появяват и все с проблеми, които се диагностицират трудно. Мисля си, че става дума за комплексни проблеми...
Не се диагностицират трудно.... просто няма кой да ги диагностицира и да обърне задълбочено внимание към конкретни неща...
Fortuna fortes metuit, ignavos premit.
- chehut
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 530d 2000г.
Искренно се надявам тогава в "Дару Кар" да обърнат нужното внимание, защото аз държа да отстраня всички проблеми по колата си и да е здрава. Защото пътувам често и знам, че както се грижиш за колата си, така и тя ще се грижи за теб на пътя. Благодаря на всички колеги, ако има нещо пак ще пиша 

chehut написа:Искренно се надявам тогава в "Дару Кар" да обърнат нужното внимание, защото аз държа да отстраня всички проблеми по колата си и да е здрава. Защото пътувам често и знам, че както се грижиш за колата си, така и тя ще се грижи за теб на пътя. Благодаря на всички колеги, ако има нещо пак ще пиша
Точно там освен да ти продадът една купчина ненужни неща, друго няма да направят... От Дару само части, от опит ти го казвам...
- Nikolay86
- младши ентусиаст
-
ja написа:chehut написа:Искренно се надявам тогава в "Дару Кар" да обърнат нужното внимание, защото аз държа да отстраня всички проблеми по колата си и да е здрава. Защото пътувам често и знам, че както се грижиш за колата си, така и тя ще се грижи за теб на пътя. Благодаря на всички колеги, ако има нещо пак ще пиша
Точно там освен да ти продадът една купчина ненужни неща, друго няма да направят... От Дару само части, от опит ти го казвам...
То е ясно,че ще опитат тия от "Дару" да ти набутат някоя част..

- chehut
- кандидат ентусиаст
-
Значи да се доверя и да отида там на диагностика, защото наистина искам да разбера в какво състояние ми е двигателя и скоростната кутия 

- Nikolay86
- младши ентусиаст
-
chehut написа:Значи да се доверя и да отида там на диагностика, защото наистина искам да разбера в какво състояние ми е двигателя и скоростната кутия
..Имат техника,ще ти свършат добра работа

- chehut
- кандидат ентусиаст
-
Nikolay86 написа:..Имат техника,ще ти свършат добра работаПросто иди да ти диагностират и прегледат колата.Не има се връзвай много,ако те навиват да си купуваш разни части на страшни цени
Да, явно са скъпички частите при тях, за това само ще диагностицирам и прегледам колата там. Благодаря Ви и ще пиша другата седмица, какво са ми казали

- mitkosekurit
-
-
- Кара: E 39,34
- Мечтае да кара: E 39-M,E 65-Alpina
- Детайли за колата: 0896863663
Приятелю разгледай хубаво из форума има много качествени сервизи в София и то само за БМВ.
Nikolay86 написа:chehut написа:Значи да се доверя и да отида там на диагностика, защото наистина искам да разбера в какво състояние ми е двигателя и скоростната кутия
..Имат техника,ще ти свършат добра работаПросто иди да ти диагностират и прегледат колата.Не има се връзвай много,ако те навиват да си купуваш разни части на страшни цени
Бате, диагностиката им е толко куца на тия че нема на къде. Имат техника ама то само с техника не става...
- khaled
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Х5 4.0д
[quote="chehut"
Да, явно са скъпички частите при тях, за това само ще диагностицирам и прегледам колата там. Благодаря Ви и ще пиша другата седмица, какво са ми казали
[/quote]
И разбра ли какъв е проблема?

И разбра ли какъв е проблема?
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2