Проблем с таблото
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- Stoqnov_1979
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: тази
- Мечтае да кара: онази
Проблем с таблото
Здравейте колеги! Количката ми взе да прави чакмаци! Както си е в движение таблото с измервателните уреди умира за няколко минути и след това пак се оправя! От какво може да става така или пее за ново? 

- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Re: Проблем с таблото
И мойто е така, колега. Извади го и понамести буксите 
И следващия път пробвай с търсачката, че от известно време само за табла се говори...

И следващия път пробвай с търсачката, че от известно време само за табла се говори...
Пробвай с буксите,въпреки че много ме съмнява,като знам как са им направени предпазните скоби.Трудно биха се откачили от само себе си.Ако не се оправи от тях,разглоби таблото,сглоби го пак,като притискаш добре около местата където влизат пиновете на уредите.При мен така се оправи и от година и половина нямам проблеми 

- Yavor_kamenov
- Потребител
-
- Кара: 325 TDS
- Мечтае да кара: М5 Е60
Dirty M5 driveR написа:И мойто е така, колега. Извади го и понамести буксите
Ако знаеш колко трудно се намира читавоо..

- DarkS1de
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 525d++
- Мечтае да кара: Някоя дърта М-ка :)
При мен е подобен проблем.Като и е студено не реагират изобщо,а като се затопли...всичко си тръгва.Възможно е и от "студена спойка" да е.Отваряш,'фащаш лупата и много внимателно преглеждаш спойките и пътеките по платката.Няма да е лошо да хванеш някой запознат с тоците да ти помогне.При мен от това беше поне.Успех ! 

и на мен така се случи днес пала и нищо не работи по таблото след известно време се оправи.
- drift_streets
-
-
- Кара: Кольо
- Мечтае да кара: Параход с шпер
- Детайли за колата: ///М паркети
Stoqnov_1979 написа:Здравейте колеги! Количката ми взе да прави чакмаци! Както си е в движение таблото с измервателните уреди умира за няколко минути и след това пак се оправя! От какво може да става така или пее за ново?
Колега ново ти е решението

- Junkie
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е36
Колега,
Може да ти звучи малко тъпо, но и аз имах същия проблем... Оказа се че при пусната навигация на телефона ми, таблото зависва(странно, нали
) отпред на централната решетка си бях сложил стойка, и на нея телефона..... забелязах че когато телефона си сваля карти от нета, явно работи на някакви странни вълни, и смущава таблото, най-вероятно при теб не е така, но имай и това в предвид.
Може да ти звучи малко тъпо, но и аз имах същия проблем... Оказа се че при пусната навигация на телефона ми, таблото зависва(странно, нали

- sosk0
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 525D
- Мечтае да кара: 535D
- Plamen_Shopov_BMW
- младши ентусиаст
-
- Кара: e60 530d 04'/e60 530i 06'/e36 318i
- Мечтае да кара: цял живот BMW
- Детайли за колата: Е60 М57D30N
E60 N52B30
Е46 M43B19TU
E36 M43B18
Stoqnov_1979 написа:Здравейте колеги! Количката ми взе да прави чакмаци! Както си е в движение таблото с измервателните уреди умира за няколко минути и след това пак се оправя! От какво може да става така или пее за ново?
Колега потърси темата ми, преди няколко месеца бях пуснал такава тема и колегите ми обясниха от какво е. Доверих се и от тогава нямам ядове. Наистина таблото беше за смяна, взех си друго и забравих за проблемите. Между другото в началото ми отказваха уредите много рядко, след година може би започнаха по-често и точно преди да го сменя в повечето време не работеха, само чат-пат се оправяха, заприлича на коледна елха старото табло. Ако си с 6 цил БМВ слагай табло пак от 6 цилиндрово задължително, а ако си с 4 цил съответно трябва да е от 4 цил пак. Иначе модела не е от значение, може на 16-ка да сложиш табло от ИС и няма да има проблеми.
Не му мисли, сменяй смело, лесно е.
Успех !
10 мнения
• Страница 1 от 1