Централно?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
- bmw55
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330xd && 525d
- Мечтае да кара: В европейска България
Централно?
Здравейте колеги!
Не видях моят проблем във форума и ви пиша ако някой има представа от какво е да помага?
Става въпрос за централното заключване на шофыорската врата.Преди доста време спря да ми заключва шофыорската врата и взех нова машнка смених я и се оправи.Преди 2 месеца шак спря да ми работи пак същата машинка,но нямах време да я ремонтирам и след 2 седмици се оправи от самосебе си и започна да си работи. Работи 1 месец и пак спря после пак започна след известно време да работи и сега пак спря преди 2 дни.Ако някой знае от какво може да дава този проблем нека сподели
Интересното е и това,че като заключа без алармата отвътре с копчето шофыорската врата,не заключва всички врати.А със предна дясна врата като заключа заключва всички врати.
Мерси предварително!
Не видях моят проблем във форума и ви пиша ако някой има представа от какво е да помага?
Става въпрос за централното заключване на шофыорската врата.Преди доста време спря да ми заключва шофыорската врата и взех нова машнка смених я и се оправи.Преди 2 месеца шак спря да ми работи пак същата машинка,но нямах време да я ремонтирам и след 2 седмици се оправи от самосебе си и започна да си работи. Работи 1 месец и пак спря после пак започна след известно време да работи и сега пак спря преди 2 дни.Ако някой знае от какво може да дава този проблем нека сподели

Интересното е и това,че като заключа без алармата отвътре с копчето шофыорската врата,не заключва всички врати.А със предна дясна врата като заключа заключва всички врати.
Мерси предварително!
Бъди честен пък да става квото ще
- Мариян Георгиев
- Потребител
-
- Кара: IS-ка
Re: Централно?
При мен имаше такъв проблем,копчето на закл.механизъм се беше изтъркало и не заключваше - http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?model=CF51&mospid=47459&btnr=41_0939&hg=41&fg=40 №6
Веднъж БМВ,завинаги БМВ!
- bmw55
- младши ентусиаст
-
Да поясня аз смених номер 9 от схемата в предишното мнение.Но пак същтия проблем.Като натисна алармата не се заключва шофиорската врата.Ако натисна палче номер 4 или заключа със ключалката вратата се заключва,но с алармата и с централното не става все едно е съвсем самостоятелна 
Някой да има други предложения?

Някой да има други предложения?

- ////Alpine
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe b20 sold, E85 Z4 Cabrio
А какво следва ако алармата отваря ама централното- не..??? Даже с ключа не отваря нито от вратите нито от багажника просто е заключена и няма отваряне какво следва помогнете!
п.с. Мисля че е по темата и не е наложително да отварям нова, извинявам се колега.

п.с. Мисля че е по темата и не е наложително да отварям нова, извинявам се колега.
- bmw55
- младши ентусиаст
-
Някой ще даде ли някое компетентно мнение?Ако може да се помогне на мен и на колегата?
Ще дадем компетентно мнение, няма проблем.
На колегата му е прекъснат кабела на врата и китайската аларма е вързана там. Защо работи понякога, а понякога не, китайците знаят само.
Аз така изгорих една машинка. Усетих се преди да изгори втората и все още, няколко години по-късно всичко е наред.
Така наизуст оправия няма, заключването на БМВ не е като на Опел
Най-общо: Възстановява се заводската инсталация на колата, да заключва/отключва всичко без алармата и после алармата се връзва към комфорт модула.
На колегата му е прекъснат кабела на врата и китайската аларма е вързана там. Защо работи понякога, а понякога не, китайците знаят само.
Аз така изгорих една машинка. Усетих се преди да изгори втората и все още, няколко години по-късно всичко е наред.
Така наизуст оправия няма, заключването на БМВ не е като на Опел

- olymp
- Потребител
-
- Кара: e36 318i '97
- Мечтае да кара: BMW
Мдаа и при мен шофьорската врата си е със собствено мнение. Отваря/затваря само с централното и с ключ, но неиска да "командва" другите врати, когато натисна копчето отвътре (номер 4 от схемата).
Кой точно кабел се прекъсва? И как се стига до него?
Кой точно кабел се прекъсва? И как се стига до него?
Карам леко, внимателно с повече газ
Има 2 бели кабела, които вървят от шофьорската врата, към пластмасата до съединителя и натам към Комфорт модула. Тях режат и там връзват алармата. Трябва да възстановиш веригите и да оправиш всичко да работи. След това се занимавай с алармата.
- азззз
- младши ентусиаст
-
- Кара: тук там
колега bmw55 пробвай нещо мн елементарно и просто.вземи тубичка с масло,ама хубаво масло,а не като тези ташак пинизи дето ги продават по бензиностанциите за впръскане в ключалките и обилно "полей" вътре в ключалката.след което го остави известно време и после разиграй бравата с ключа-заключване/оключване...
не е гаранция че ще се оправи,но при мен проблема беше идентичен и в крайна сметка се оправи и близо година оттогава нямам проблеми.ще видя сега зимамта как ще е.ако не стане сваляй кората и гледай на място къде запира и какъв е проблема,поне видимостта е добра и лесно ще се установи. успех и пиши какво е станало
не е гаранция че ще се оправи,но при мен проблема беше идентичен и в крайна сметка се оправи и близо година оттогава нямам проблеми.ще видя сега зимамта как ще е.ако не стане сваляй кората и гледай на място къде запира и какъв е проблема,поне видимостта е добра и лесно ще се установи. успех и пиши какво е станало

- balcanbas
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е39 528i;ML320;E46CI B28TU
- Мечтае да кара: F10
Имах същия проблем , махнах алармата , защото ми скъсваше нервите , когато закл. и се откл. сама ... предната лява врата не командваше , само от багажника и от предната дясна ... смених машинката и алармата и вс. се оправи ,а да и олекнах с 250 лв

- bmw55
- младши ентусиаст
-
Колега "азззз" това с маслото съм го правил на всичките ключалки няколко пъти и се въртят супер гладко едва ли е в тях проблема май алармата е проблема ще проверя тези дни при алармаджията да погледне и да поправи и ще видим какво ще излезе
Ще пиша какво е станало 

- bmw55
- младши ентусиаст
-
Някой да знае кой може да ми поправи този проблем с централното?
- ивчо3
- старши ентусиаст
-
- Кара: 318is, 1995 м42
- baitun
- ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е36
- Мечтае да кара: Е46 М3
Темата е страхотна, а относно проблема-аз имам абсолютно същия-от алармата, не мога да заключа колата, но от ключа или бутона мога, и още нещо, като заключа от шоф. врата се заключва всичко, пускам алармата и като пробвам да отключа с нея не става, но.......................КАТО отключа с ключ багажника се откл. всичко без шоф. врата и когата вкл. алармата са заключва всичко...бати ще сменя машинката и ще пиша
И да питам колегата който е сменял машинката-при мен при вкл. на алармата моторчето не върти, а при изкл. -върти, при теб как е
И да питам колегата който е сменял машинката-при мен при вкл. на алармата моторчето не върти, а при изкл. -върти, при теб как е
- baitun
- ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е36
- Мечтае да кара: Е46 М3
при мен се оказа алармата=70лева и всичко е ок
15 мнения
• Страница 1 от 1