........
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
Re: Модове, разработки и предложения за спирачки и интериор
Упомена!Одере!Сдържам!Учуден! ВанОс! ПрУжина! АкУмулатор! СемеринГ! АУспУх! КлапАн! РезервОар! ГаЗ! ФорУм! ОбрЪч! КУпувам! ВрЪЗка! БОбина! ЛосТче! КаРбУратор! ИталиАнски! ГрадУс

туко що говорих с него, изпратил ги е преди 20 минути

Глупака е глупак, защото не знае че е тъп...
Фланците зависят от профила на джантата... и са ти най-малкия проблем, имаш друг проблем, много по-голям от фланци... 

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
най добре..плъг енд плей 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
toranaga написа:Фланците зависят от профила на джантата... и са ти най-малкия проблем, имаш друг проблем, много по-голям от фланци...
благодаря за изчерпателният отговор

Фланци в София прави всеки полуграмотен стругар. Тоя отговор по ли ти харесва? 

toranaga написа:Фланци в София прави всеки полуграмотен стругар. Тоя отговор по ли ти харесва?
идеално ме разбра

Ако вместо "фланци" си имал предвид "планки" и Фройд да беше, немаше да те разбере.
Иначе имам чертежите на адаптерните планки.
toranaga написа:Ако вместо "фланци" си имал предвид "планки" и Фройд да беше, немаше да те разбере.
Ноухауто пари струва ейййй.

- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
и после на някой лазер да ти ги резнат и летиш .... така де спираш
иначе купуваш некви д2, к-спорт или ако имаш от финикииците повечко ап-рацин и слагаш плъг енд плей
иначе купуваш некви д2, к-спорт или ако имаш от финикииците повечко ап-рацин и слагаш плъг енд плей
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
не всички имаме тази възможност да слагаме плъг енд плей. Като баща ми забогатее достатъчно от пенсии човека, ще го накарам и на мен да даде за тях, но за момента си правя сиромах тунинг на 1/3-та от парите на Д2-то
а относно това какво съм казал за фланци и адаптори, мисля че разбра дори фроид какво съм имал предвид, но явно пак не съм бил прав, за което се извинявам.

а относно това какво съм казал за фланци и адаптори, мисля че разбра дори фроид какво съм имал предвид, но явно пак не съм бил прав, за което се извинявам.
Бате Сашо написа:...
Нещо не те разбрах идеално...

В крайна сметка какво - фланци или адаптори?
Имам и чертежите на фланците за Борбет А, 7.5J, ЕТ 20.

Имам и чертежи за задните дискове, не са от 525 тдс, от друго БМВ са, ама са 294 мм. вентилирани и апаратите пак са с адапторни планики. Фланци не трябват.
Знам и каква спирачна помпа ти трябва и т.н., ама нещо не те разбрах идеално и тоя път...

- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
Бате Сашо написа:не всички имаме тази възможност да слагаме плъг енд плей. Като баща ми забогатее достатъчно от пенсии човека, ще го накарам и на мен да даде за тях, но за момента си правя сиромах тунинг на 1/3-та от парите на Д2-то![]()
фланци ти трябват за джантата защото ет-то на диска на е30ката няма как да е много на вътре, защото опира в шенкела и за да не ти опира джантата в апарата траа фланец... ей тва го може всеки стругар дето ти казваха хората...
а планка между шенкела и апарата (адаптор) си правиш едно чертежче и бягаш при първия цех с лазер да ти ги изрежат и слагаш.
тая планка си зависи от апарата, шенкела и диска дето ще позваш
и после мисиш за задни спирачки, защото така ще има доса спиране отпред, а от зад с тия компакдискове дето са е30ките ще е доста зле
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related