проблем снавито,помагаите
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
проблем снавито,помагаите
колеги имам малак проблем,имам нави с малкия монитор,купих си големия,като го сваржа трагва но екрана преска4а,и се варти,казаха ми 4е е от мк-то,или трябва по голямо или на моито да се смени софтуера,които знае да помага,благодаря предварително
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
Re: проблем снавито,помагаите
Смени си TV модула с такъв, който поддържа 16:9 и MK2-ката с МК3 и всичко ще се оправи 
P.S Мненията ти се одобряват от модератор или администратор, докато натрупаш 20 поста. Недей да пускаш теми по 10 пъти, просто изчакай да бъде одобрена.

P.S Мненията ти се одобряват от модератор или администратор, докато натрупаш 20 поста. Недей да пускаш теми по 10 пъти, просто изчакай да бъде одобрена.
не е от тв-то смених го,проблема е от мк-то,благодаря ти,мисля 4е днеска 6те ги оправя
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
От ТВ-то е. Можеш да пробваш като откачиш тв тунера и мк-то и преместиш синия кабел от тв-то на синята букса на МК-то (ако разбира се МК-то ти е МК2 или 3) ако МК-то е МК1 на него няма синя букса.
- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
- Кара: F02 750iL
Не се занимавай изобщо да си разбутваш кабелаците,защото с МК2 нищо няма да стане
Просто МК2 и 16/9 е несъвместима комбинация /Пробвал съм го многократно/

Просто МК2 и 16/9 е несъвместима комбинация /Пробвал съм го многократно/
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
vaksy написа:не е от тв-то смених го,проблема е от мк-то,благодаря ти,мисля 4е днеска 6те ги оправя
Не четеш!!!
Казах от ТВ-то и от МК-то. Сменяш и ДВЕТЕ и ще ти се оправи картината

пробвах сас смяна на кабелите ни6то не стана,сас мк2 сам,явно трябва да го сменя сас мк3 или мк4,и 6те се ре6ип роблема,благодаря много,а тв-то маи играе само роля за размера на картината,:))))
направих го колега,снемих буксите и нестава,проблема си остана,екрана се преварта все едно е стар телевизор които не може да хване сигнал:)
8 мнения
• Страница 1 от 1