БМВ е39 ниво на оборудване

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

БМВ е39 ниво на оборудване

Мнение от lordlosh » 30 Сеп 2010, 8:51

Здравейте искам да попитам дали при БМВ има нива на оборудване, както при мерцедеса са:
Classic,Elegance,Avantgarde и ако има как се казват, гледам нещо, че на някой коли пише Бизнес на други Индивидуал и на трети Ексклузив.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 M5

Re: БМВ е39 ниво на оборудване

Мнение от mad_presley » 30 Сеп 2010, 9:04

lordlosh написа:Здравейте искам да попитам дали при БМВ има нива на оборудване, както при мерцедеса са:
Classic,Elegance,Avantgarde и ако има как се казват, гледам нещо, че на някой коли пише Бизнес на други Индивидуал и на трети Ексклузив.

Най-високото ниво на оборудване е @Ilko Ivanov, там липси няма :mhihi:

Тези нива на оборудване, които си споменал са различни. Професионал и Бизнес е за навигационни и аудио системи.

Индивидуал е за интериор и екстериор, но дори и при Индивидуал нивото варира. Например има Индивидуал без ел. седалки, без навигация..., но задължително на праговете пише Индивидуал и цвета на салона е точно определен.

Лайф стайл е личен избор на цвят и салон от купувача. Обикновено са в едни редки цветове, като едно светло кафяво и зелено.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 '02 530d

Мнение от LUCIFER'S » 30 Сеп 2010, 11:58

mad_presley написа:
....Лайф стайл е личен избор на цвят и салон от купувача. Обикновено са в едни редки цветове, като едно светло кафяво и зелено.

:roll: :dunno: Presley на мен във Варна карс ми казаха преди време, че моята е ниво "лайв стайл"... това означавало - по-ниския клас, на оборудване с по-малко глезотийки- електроника по седалки, музики ръчна ск кутия и т.н. (такава каквато си търсех аз...) демек "опростен автомобил" . иначе съм титан силвър... с черна кожа оригинален ксенон, ДСП, бизнес СД,....
Fortuna fortes metuit, ignavos premit.

некъв ентусиаст
Аватар
Кара: F02 750iL

Мнение от Ilko Ivanov » 30 Сеп 2010, 22:51

LUCIFER'S написа:........ иначе съм титан силвър... с черна кожа оригинален ксенон, ДСП, бизнес СД,....

Вальо ,твойта DSP няма ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Nikolay86 » 30 Сеп 2010, 23:22

Поне и аз се интересувам от темата..Преди време бях пратил майл(този който се разискваше в темата" Подробна вин..)за да ми изпратят екстрите.Та пратиха ми списък с бая екстри и че съм "Edition Lifestyle"Имаше в списъка доста неща,който са Индивидуал,но примерно на праговете на вратите нямам надписи индивидуал :dunno: Интересно ми е и на мен тоя Lifestyle,какъв е.. :yes:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от LUCIFER'S » 01 Окт 2010, 10:18

Ilko Ivanov написа:
LUCIFER'S написа:........ иначе съм титан силвър... с черна кожа оригинален ксенон, ДСП, бизнес СД,....

Вальо ,твойта DSP няма ;)

DSC- системата за стабилност имам предвид Илко... писмена грешка

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от 525bmw » 11 Окт 2010, 12:39

mad_presley написа:
lordlosh написа:Здравейте искам да попитам дали при БМВ има нива на оборудване, както при мерцедеса са:

Най-високото ниво на оборудване е @Ilko Ivanov, там липси няма :mhihi:

Тези нива на оборудване, които си споменал са различни. Професионал и Бизнес е за навигационни и аудио системи.

Индивидуал е за интериор и екстериор, но дори и при Индивидуал нивото варира. Например има Индивидуал без ел. седалки, без навигация..., но задължително на праговете пише Индивидуал и цвета на салона е точно определен.

Лайф стайл е личен избор на цвят и салон от купувача. Обикновено са в едни редки цветове, като едно светло кафяво и зелено.

Не се заяждам, но разгледах снимките от галерията на Илко и още на пръв поглед се вижда, че няма някой неща.
Масаж, обдухване, отопление на волана.
Всеки ходи на почивка на море, бъди различен, иди под него!

некъв ентусиаст
Аватар

Мнение от Ilko Ivanov » 11 Окт 2010, 13:25

525bmw написа:Не се заяждам, но разгледах снимките от галерията на Илко и още на пръв поглед се вижда, че няма някой неща.

И аз не се заяждам,но да те питам :
Ти къде си виждал Е39 с този волан с подгрев ?
Е39 с този салон от кога има обдухване ?
За масажа съм съгласен ;)

П.С. Давай сега с втория поглед :mhihi:
И ми кажи къде са твоите повечето екстри.....

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от 525bmw » 12 Окт 2010, 2:25

Ilko Ivanov написа:
525bmw написа:Не се заяждам, но разгледах снимките от галерията на Илко и още на пръв поглед се вижда, че няма някой неща.

И аз не се заяждам,но да те питам :
Ти къде си виждал Е39 с този волан с подгрев ?
Е39 с този салон от кога има обдухване ?
За масажа съм съгласен ;)

П.С. Давай сега с втория поглед :mhihi:
И ми кажи къде са твоите повечето екстри.....

Мина към заяждане, но карай. Колата ти много ми харесва, но просто говорим по темата. БМВ Е39 със същият волан като твоя, ако човека е запазил някоя снимка, с удоволствие ще я кача да видиш лостчето за подгряване. Въпросното БМВ Е39, имаше подгрев и на задните седалки.
Като говорим за екстри, друга Е39 имаше хладилно отделение при подлакътника отзад и поставките за чашите падаха от седалките, което е тъпо, но не съм човека, койтоще го решавам.
При мерцедес има пакети. При бмв не е така. Кой каквото иска, това поръчва. Затова някой коли имат куп екстри, а някой просто необходимите. Серийно излизат с определени екстри, а индивидуал преминава след като клиентът иска още неща.
Аз нямам повече екстри, но имам надуване, масаж, обдухване и отопление.
Имам сензор за отваряне на гаражни врати
Фаровете ми автоматично се регулират.
Ел.Стъклен шибедах
Имам 10 работещи еър бега
Това на второ четене
Исках с това да кажа, че рядко ще се срещне Е39 със всички възможни екстри.

некъв ентусиаст
Аватар

Мнение от Ilko Ivanov » 12 Окт 2010, 7:54

525bmw написа:Мина към заяждане, но карай. Колата ти много ми харесва, но просто говорим по темата. БМВ Е39 със същият волан като твоя, ако човека е запазил някоя снимка, с удоволствие ще я кача да видиш лостчето за подгряване. Въпросното БМВ Е39, имаше подгрев и на задните седалки.
Като говорим за екстри, друга Е39 имаше хладилно отделение при подлакътника отзад и поставките за чашите падаха от седалките, което е тъпо, но не съм човека, койтоще го решавам.
При мерцедес има пакети. При бмв не е така. Кой каквото иска, това поръчва. Затова някой коли имат куп екстри, а някой просто необходимите. Серийно излизат с определени екстри, а индивидуал преминава след като клиентът иска още неща.
Ел.Стъклен шибедах
Това на второ четене

1во - Подгрева на волана не е с лостче,а е с бутон на самия волан :mhihi: Това с лосчето е ел.регулиране на волана и представи си го имам .
2ро - Това с подгрева на задните седалки,поставките за чаши които излизат от седалката и хладилното отделение,явно си го виждал,но преди да започнеш да различаваш Е39 от Е38 . Тези неща при Е39 не съществуват изобщо.
3то - За масажа и надуването съм съгласен че ги нямам,отоплението си го имам,а това с обдухването дето го приказваш наистина искам да го видя :mhihi: /Дане би тук да бъркаш Е39 с Е65 ? /
4то - За гаражното дистанционно погледни тази тема : viewtopic.php?f=35&t=222490
5то - Моите фарове също сами се регулират - всяка една кола която е с фабричен ксенон го има това :winky:
6то - за стъкления шибедах съм пас наистина ......
7мо - моите са 8 на брой , но ще си взема бележка и ще потърся и за задните колонки :D

Давай третото четене :mrgreen:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от 525bmw » 12 Окт 2010, 10:33

Ilko Ivanov написа:
525bmw написа:Мина към заяждане, но карай. Колата ти много ми харесва, но просто говорим по темата. БМВ Е39 със същият волан като твоя, ако човека е запазил някоя снимка, с удоволствие ще я кача да видиш лостчето за подгряване. Въпросното БМВ Е39, имаше подгрев и на задните седалки.
Ел.Стъклен шибедах
Това на второ четене

1во - Подгрева на волана не е с лостче,а е с бутон на самия волан :mhihi: Това с лосчето е ел.регулиране на волана и представи си го имам .
2ро - Това с подгрева на задните седалки,поставките за чаши които излизат от седалката и хладилното отделение,явно си го виждал,но преди да започнеш да различаваш Е39 от Е38 . Тези неща при Е39 не съществуват изобщо.
3то - За масажа и надуването съм съгласен че ги нямам,отоплението си го имам,а това с обдухването дето го приказваш наистина искам да го видя :mhihi: /Дане би тук да бъркаш Е39 с Е65 ? /
4то - За гаражното дистанционно погледни тази тема : viewtopic.php?f=35&t=222490
5то - Моите фарове също сами се регулират - всяка една кола която е с фабричен ксенон го има това :winky:
6то - за стъкления шибедах съм пас наистина ......
7мо - моите са 8 на брой , но ще си взема бележка и ще потърся и за задните колонки :D

Давай третото четене :mrgreen:

1-во Явно си сектант. Аз ти написах, още първият коментар, че има неща които ги нямаш, но ти започна с това какво имам аз. Аз не си сравнявам колата с твоята, някъде да прочете да съм написал нещо подобно. Освен всичко, отговора ми беше към Мад-Пресли. Просто няма BMW E39 със всички възможни екстри, но ти пак продължи какво имам аз. Аз пак ще ти кажа, че колата ти има екстри, но не е със всичко, както ти се иска на теб и идеално го разбра, защото се оказа, че ние с по малкото екстри имаме и нещо повече.
Защо си помисли, че не съм видял лостчето ти за регулиране на волана.
Радвам се че знаеш, къде се намира подгрева, трябва да съм сигурен, че говорим на един и същи език. Там се намира, но го нямаш!
2-ро Бъркам ги, само ти ги познаваш и различаваш. Бъркам сигурно и за телефон отзад + отпред и TV отзад. Бъркам за стъкопакет, бъркам за мемори пакет..
3-то Да не бъркаш вентилацията със обдухването, че малко се различават при всички коли.
4-то нямаш го.
5-то Аз това кръглото копче от дясно(не за халогените) до него, го нямам. Защо ли си мисля, че това копче е за регулиране на фаровете, ръчно. Значи имаш екстра, автоматично регулиране на фаровете и ръчно регулиране на фаровете. Ебати!
6-то Защо на едни снимки кожата на лоста е черна, на други оранжева. И защо на едни снимки пистата на движение на скоростният лост е една на други снимки пистата е различна. Мога спокойно да помисля, че цялата ти кожа на седалките е правена някъде, но не и оригиналното вграждане от БМВ. За претапициране на един салон взимат 1000 лева. Става по добре от оригиналното. Едни лайсни индивидуал струват 100 лева!
7-мо. М-огледала. Не съм много запознат, както каза, но само не ми казвай, че така я купи. M5 табелките на вратите (като по малко запознат, че ти кажа, че М5 се слага само на м-power), на м-пакета, се слага само “M”, за огледалата изобщо да не говорим. Защо задната броня ти е м-тех, като колата ти е М5 визия.

напиши кои са ти оригиналните екстри да видя с какво мога да ти помогна. Загледах се и някой неща доста ме съмняват. :mhihi:

некъв ентусиаст
Аватар

Мнение от Ilko Ivanov » 12 Окт 2010, 18:49

525bmw написа:1-во Явно си сектант. Аз ти написах, още първият коментар, че има неща които ги нямаш, но ти започна с това какво имам аз. Аз не си сравнявам колата с твоята, някъде да прочете да съм написал нещо подобно. Освен всичко, отговора ми беше към Мад-Пресли. Просто няма BMW E39 със всички възможни екстри, но ти пак продължи какво имам аз. Аз пак ще ти кажа, че колата ти има екстри, но не е със всичко, както ти се иска на теб и идеално го разбра, защото се оказа, че ние с по малкото екстри имаме и нещо повече.
Защо си помисли, че не съм видял лостчето ти за регулиране на волана.
Радвам се че знаеш, къде се намира подгрева, трябва да съм сигурен, че говорим на един и същи език. Там се намира, но го нямаш!
2-ро Бъркам ги, само ти ги познаваш и различаваш. Бъркам сигурно и за телефон отзад + отпред и TV отзад. Бъркам за стъкопакет, бъркам за мемори пакет..
3-то Да не бъркаш вентилацията със обдухването, че малко се различават при всички коли.
4-то нямаш го.
5-то Аз това кръглото копче от дясно(не за халогените) до него, го нямам. Защо ли си мисля, че това копче е за регулиране на фаровете, ръчно. Значи имаш екстра, автоматично регулиране на фаровете и ръчно регулиране на фаровете. Ебати!
6-то Защо на едни снимки кожата на лоста е черна, на други оранжева. И защо на едни снимки пистата на движение на скоростният лост е една на други снимки пистата е различна. Мога спокойно да помисля, че цялата ти кожа на седалките е правена някъде, но не и оригиналното вграждане от БМВ. За претапициране на един салон взимат 1000 лева. Става по добре от оригиналното. Едни лайсни индивидуал струват 100 лева!
7-мо. М-огледала. Не съм много запознат, както каза, но само не ми казвай, че така я купи. M5 табелките на вратите (като по малко запознат, че ти кажа, че М5 се слага само на м-power), на м-пакета, се слага само “M”, за огледалата изобщо да не говорим. Защо задната броня ти е м-тех, като колата ти е М5 визия.

напиши кои са ти оригиналните екстри да видя с какво мога да ти помогна. Загледах се и някой неща доста ме съмняват. :mhihi:

Разгледай тази тема : viewtopic.php?f=35&t=196405 и ще си отговориш на въпроса защо има разлика в снимките ми :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от LUCIFER'S » 12 Окт 2010, 19:09

Айде стига сте го яли човека.... разбира си, слага си екстрички, кефят го глезотийките..... че гледам вече и заради тях и на охраняем паркинг я държи :mrgreen:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от 525bmw » 13 Окт 2010, 9:30

Разгледай тази тема : http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 5&t=196405 и ще си отговориш на въпроса защо има разлика в снимките ми :mhihi:[/quote]

Евала за това което си напраил. Но това е допълнително! Аз те попитах за оригиналното оборудване, когато си купил колата. Но да я махнем тая тема.
Преди време, когато я купих моята един човек, дилър на коли втора употреба в бмв(няма да казвам къде) ми каза, че колата се води PULL изпълнение. До ден днешен не можах да разбера какво ще рече това.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 M5

Мнение от mad_presley » 13 Окт 2010, 13:49

525bmw написа:Преди време, когато я купих моята един човек, дилър на коли втора употреба в бмв(няма да казвам къде) ми каза, че колата се води PULL изпълнение. До ден днешен не можах да разбера какво ще рече това.

Ел стъкла на задните врати има ли твоята?
Старата ми 520-ка беше Pull и нямаше грам екстра, което ме навежда на мисълта, че това означава базов модел :dunno:

Следваща

Назад към E39