нагреватели на страничните огледала...?

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

Потребител
Аватар
Кара: Е34 525 tds

нагреватели на страничните огледала...?

Мнение от galoper » 10 Авг 2010, 22:50

здравейте колеги,от скоро имам Е34 525tds,и имам проблем със страничните огледала,постоянно нагряват...... :banghead:

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW e39, VW Golf, Audi
Мечтае да кара: Е60 М5

Re: нагреватели на страничните огледала...?

Мнение от dokie » 11 Авг 2010, 0:37

galoper написа:здравейте колеги,от скоро имам Е34 525tds,и имам проблем със страничните огледала,постоянно нагряват...... :banghead:

Нормално е. Освен ако не греят и без контакт... тогава не е нормално. Доколкото зная при е34 (повечето) е така... има колеги, които казват че им се пускат със задното стъкло... но не съм наясно дали заводски е така или е преправяно... Имаше и доста дискусии относно датчици за температурата, температури при които сработват/изключват...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 528i
Мечтае да кара: комбайн в парламента

Мнение от LUBO 555 » 19 Сеп 2010, 21:53

Здравейте!
Подгряването на огледалата се контролира от периферните модули на вратите.
При външна Т над 25*С не се включват, при по-ниска се включват за определено време, изчислено от модулите.
И при по-ниска от -10*С работят постоянно.

Колега, пускам ти мнението, понеже ти е първо. Кирилизаторът на форума се намира ето тук:
Знам, че звучи досадно, но нека това е първото и последното ти мнение на латиница във форума.
Добре дошъл и от името на модераторите желая приятни моменти!
Postman

Zdraveite!
Podgriavaneto na ogledalata se kontrolira ot perifernite moduli na vratite.
Pri vunshna Tª nad 25ºC ne se vkluchvat,
Pri po-nisca se vkluchvat za opredeleno vreme,kalkulado ot modulite
I pri po-niska ot -10ºC rabotiat postoianno
p.s.Neka niakoi da mi kaje kak da prevurna napisanoto na kirilica.Izviniavam se za tova
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
ИзображениеИзображение

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

ентусиаст
Аватар
Кара: 530d

Мнение от kraininski » 27 Сеп 2010, 17:46

има различни варианти тука ;)
мойте се пускат когато натисна копчето на климатроника за вентилация само към стъклата...тогава автоматично се пускат реотаните на задното стъкло и тези в страничните огледала....след около 15-20 мин (не съм засичал точно) реотаните и огледалата спират да греят за което може да се съди и по изгасването на лампата на копчето за реотаните на задното стъкло...за да пуснем пак цялата система макар и без да пипаме копчето каращо въздушния поток да е към стъклата, просто натискаме пак копчето за реотаните и те пак така си греят 15-20 мин заедно с огледалата
"And You'll Always Be My Whore Cause You're The One That I Adore"

ентусиаст
Аватар
Кара: шлеп

Мнение от rottweiler » 27 Сеп 2010, 18:08

При мен си греят постоянно и не смятам, че е проблем. Представете си, дори и при 30 градуса външна завали дъжд? А досега мойте зима, лято, дъжд, сняг не съм ги виждал запотени или заледени повече от 1-3 минути
Изображение Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kosa4a » 28 Сеп 2010, 19:03

и при мен си има ток на контакт още, погледнах и температурата,беше малко под 25 градуса.като сменям стъклата ще засеча и кога спират да нагреват,че забравих...
е34 ката е 10.93г ,климатроника с шайбите за хокей.

п.с. ебате Марто,ако се сетиш ще провериш ли какво съпротивление ти дава нагреватела,да знам като купувам.. че сега единия дава 12к ома другия 50к ома :mhihi: и двете не нагреват изобщо.. и драсни тука да се образоваме :mhihi: :mhihi:

Назад към E34