NON OEM Navigation for e39

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Ε39 523i M52B25

Re: NON OEM Navigation for e39

Мнение от stoifata » 25 Сеп 2010, 8:47

strahil95 написа:Ами аз си поръчах директно от производителя за Ауди ТТ през април 2010. http://www.dvdplayer.com.cn
Цената беше 350$+90$ доставка (признават само DHL), - оттук нататък всеки може да си прави сметката колко мито ще плати но в най лошия (скъпия) случай 550 $. Монтираха ми го за още 50 лева ( и се радвам че не тръгнах сам да се мъча - при всички положения щеше да ми отнеме много време поне за ТТто,
Предполагам за Е39 цената няма да е по различна (ако не и по ниска).

Системата се държи добре - единсвено тунера е по слаб - но напомням че говоря за ТТ 2007, където оригиналната система е с два тунера и 2 антени, и оттам идва несъответствието.
Ползвам я от 6 месеца и нямам оплаквания.

Операционната система е WIN 5.0 в този смисъм известните навигации си вървят безпроблемно (аз съм с IGO). Всъщност ако искате за 10 или 20 долара ще ви изпратят и сд карта с инсталирана навигация по избор Том том или ИГО.

ТV, DTV и камера за обр виждане - цената за тези периферии (камера, тв антена и тн) е отделна не съм поръчвал така че не зная как се държат тези функции на практика

На кратко - системета си има всичко което си поискате и може да се надгражда.
Засега се дъжи добре (с изключение на Тунера който приема по зле при слаб сигнал - с уговорката че говорим за ТТ с две антени фабрично) При БМВ не очаквам такъв проблем.

Най добре влезте в саита и се свъжете директно с китайците.

Надявам се че съм бил от полза за интересуващите се

Колега можеш ли да кажеш това дали може да се управлява от волана, защото до колкото съм запознат само Pioneer, Alpine и още някоя от марките се разбираха с мултиволана.

Потребител
Аватар
Кара: E 46 320D 03 Automatic
Детайли за колата: 2003
Automatic

Re: NON OEM Navigation for e39

Мнение от strahil95 » 25 Сеп 2010, 9:23

Колега можеш ли да кажеш това дали може да се управлява от волана, защото до колкото съм запознат само Pioneer, Alpine и още някоя от марките се разбираха с мултиволана.

Аз лично нямам контроли на волана и не мога да го твърдя. Иначе в менюто на системата си има подробни настройки - тоест можеш да указваш кой бутон от волана (ако имаш такива) какво да прави. В самото описание на продукта също изрично пише че става - предполагам все пак че е необходим конкретен конектор. На БМВ то си -Е46- сложих SONY MEX-BT-4700U и нямам проблеми с управлението от волана (освен телефона) така че предполагам и тук да е въпрос на подходящ конектор (сталк адаптор).

Предишна

Назад към E39