Допълнителни уреди
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
Допълнителни уреди
Здравейте. Решил съм да си сложа волтметър и уред за налягането на маслото. Обаче проблема ми е че искам да работят само на ВТОРИ контакт. От къде най-лесно мога да взема +, като искам да ги сложа под борда ? Също така волтметъра само го свързвам на + и - и мери коректно нали ?
Re: Допълнителни уреди
Вчера питах лично за волтметър и мога да ти дам малко инфо.
Тези които се продават искат захранване от 9в а на колата знаеш колко е, не трябва да има пряка връзка между измереното и захранващото напрежение и още куп други глупости които ми обясниха. Направо реших да не се занимавам (говорим за електронен волтметър) ако си намериш стрелкови там нещата са по прости наистина директно се свързва и показва(като на старите лади)
Аз лично мисля да пробвам с един мултицет от 5лв който да захраня със стабилизатор на 9в и да му вържа щеките към + и - и готово, смятам че ще ми бъде по лесно от колкото да правя някакви платки и други глупости заради най-простия волтметър. Просто трябва да изкараш дисплея и да го монтираш естетически там където си решил да ти бъде волтметъра
Тези които се продават искат захранване от 9в а на колата знаеш колко е, не трябва да има пряка връзка между измереното и захранващото напрежение и още куп други глупости които ми обясниха. Направо реших да не се занимавам (говорим за електронен волтметър) ако си намериш стрелкови там нещата са по прости наистина директно се свързва и показва(като на старите лади)
Аз лично мисля да пробвам с един мултицет от 5лв който да захраня със стабилизатор на 9в и да му вържа щеките към + и - и готово, смятам че ще ми бъде по лесно от колкото да правя някакви платки и други глупости заради най-простия волтметър. Просто трябва да изкараш дисплея и да го монтираш естетически там където си решил да ти бъде волтметъра

- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Вместо този волтметър, защо не вземеш да минеш на големия борд, ще ти е по-изгодно преди аз като го копувах бяха по 300лв сега са по 80лв.
Иначе за налягането и температурата на мслото си е оферта да се вземе някое уредче и аз съм го мислил!
Иначе за налягането и температурата на мслото си е оферта да се вземе някое уредче и аз съм го мислил!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
Темп на масло , вземи си табло от М3 и голям борд и ще имаш 2/3ти от това което искаш но вместо циганско с OEM вид
I'm slowly drifting

- стан
- старши ентусиаст
-
Мерси за съветите, но вече съм решил кое как да направя само ме интересува от къде да взема + за втори контакт
И мен лично в случая ме интересува функционалността и да е максимално евтино, а вида ще го направя да не е прекалено цигански това не е проблем.

стан написа:Мерси за съветите, но вече съм решил кое как да направя само ме интересува от къде да взема + за втори контактИ мен лично в случая ме интересува функционалността и да е максимално евтино, а вида ще го направя да не е прекалено цигански това не е проблем.

Уредите къде ще ги слагаш?
- стан
- старши ентусиаст
-
под борда, ама това в темата дето си дал за втори контакт ли е или за първи ?
7 мнения
• Страница 1 от 1