Въпрос за 320-ка

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: бавно и спокойно

Въпрос за 320-ка

Мнение от BMW_kiler » 23 Сеп 2010, 10:51

Питането ми е следното колата ми е 320-ка с М52Б20 мога ли да и поставя изпускателна система (от колекторите назад) от М52Б28 без да променям нищо или трябва да я напасвам чрез рязане и заваряне.
http://imageshack.com/a/img922/9764/uFw3yK.jpg

"Стана един гаф .... купувам си по каталог тампони за стабилизиращата щанга дето се захваща за носачите (с един болт и две гумички по една отгоре и отдолу от всяка страна). Лягам отдолу и .... чудо нямам такива, ти мани тампоните ами и щанга стабилизираща нямам 'бат ти сеира!" "HONDA forum"

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E92 Turbo

Re: Въпрос за 320-ка

Мнение от Bimmer_E36 » 23 Сеп 2010, 10:53

Мисля че може без преправяне,но нека по знаещите да кажат ;)
Изображение

Аватар

Мнение от Бате Сашо » 23 Сеп 2010, 13:04

няма да имаш преправяне, а двете тройки изпускатели ще ги сменяш ли? по добре не ги пипай да не останеш "доволен"
Глупака е глупак, защото не знае че е тъп...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: бавно и спокойно

Мнение от BMW_kiler » 23 Сеп 2010, 14:13

Не без двете тройки от тях на заде защото послушах едни разбирачи махнах катализатора сложих някво гърне чистак ново ,но сега дрънчи на метал и тъй като всичко се осра направо реших да пробвам с генерация от 2,8 защото отдавна ми е мерак и сега е идеалната възможност да си задоволя каприза :mhihi: :mhihi: :mhihi:
http://imageshack.com/a/img922/9764/uFw3yK.jpg

"Стана един гаф .... купувам си по каталог тампони за стабилизиращата щанга дето се захваща за носачите (с един болт и две гумички по една отгоре и отдолу от всяка страна). Лягам отдолу и .... чудо нямам такива, ти мани тампоните ами и щанга стабилизираща нямам 'бат ти сеира!" "HONDA forum"

Аватар

Мнение от Бате Сашо » 23 Сеп 2010, 14:18

BMW_kiler написа:Не без двете тройки от тях на заде защото послушах едни разбирачи махнах катализатора сложих някво гърне чистак ново ,но сега дрънчи на метал и тъй като всичко се осра направо реших да пробвам с генерация от 2,8 защото отдавна ми е мерак и сега е идеалната възможност да си задоволя каприза :mhihi: :mhihi: :mhihi:

слагай смело, ще имаш само да включиш клапата на вторто крайно гърно от 328-цата на всмукателя с клапана :yes: иначе сега ще ти вървят по две тръби навсякъде и колата ще се поотпуши, но не махай тройките, ще си разбозиш моторетката :yes:
Глупака е глупак, защото не знае че е тъп...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от fedoracore » 23 Сеп 2010, 16:21

BMW_kiler написа:Питането ми е следното колата ми е 320-ка с М52Б20 мога ли да и поставя изпускателна система (от колекторите назад) от М52Б28 без да променям нищо или трябва да я напасвам чрез рязане и заваряне.

всичко става без да преправяш.
Изображение

Назад към E36