Малък проблем-табло

3-та серия ('83-'94)

Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Малък проблем-табло

Мнение от Markiza » 27 Ное 2005, 21:35

Такааааа искам да ви питам следното нещо-
1-на таблото,каде са уредите има една лаисна,как се маха???
2-проблема е че като ми почистваха колата от престаряване може би младежа е понатиснал повече таблото и хлътна малко (2-3мм).Гледам аз днеска проблема и почвам да мисля и гледам...
3-значи има две болчета,махам ги(на лаисната става вапрос),и не ще да излезе тая пуста,какво ли не пробвах,само каде не я счупих.
4-като погледна от долу на горе (таблото)виждам че има още две болчета на които се държи,махам кората от долу под волана и притискам таблото и кво стана то се прибира ама се прибират и ...тва там как се казваше каде се постават болтовете(улея де)
5-проблема е как да махна лаисната за да мога да стегна двете малки болчета на таблото без да я чупа(болчетата ми паднаха в ръцете)
6-пиша това мноо нервиран може и да не обяснявам правилно ...sorry
моля ви ама мнооо да ми помогнете-до са не сам имал такава простотия за проблем.... напрао ще чупа компа ма...у да е.а :help:

E30 Fanatic!
E30 Fanatic!
Аватар
Кара: Е36 328g
Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo

Мнение от Дилян Пенчев » 28 Ное 2005, 10:05

Говориш за лайсната която минава между скоростомера и оборотомера и волана... и тръгва от ляво от там където са светлините и свършва при касетофона! За тая ли лайсна говориш :?:
Ако е за нея много лесно се сваля... сваляш отдолу кората и гледаш има едни две гайки който се развиват на ръка и я държат отзад... едната е там деот са светлините другата е от другата страна :arrow: като ги развиеш и трябва леко да го сгърчиш за да го свалиш... демек трябва малко да се поизкриви за да излезне долу при волана ;)
След това разботата е ясна... има две винтчета който държат декоративната лайсна около километража отгоре и две отдолу!
Махаш тая лайсна и виждаш как се държи километража... ако е хлътнал от горния край има едни две като планки дето се държи с тях към таблото... ако са се счупили ще пропадне навътре горния край ;)

Успех!
Изображение
Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече :)))

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Markiza » 29 Ное 2005, 21:56

мноо мерси точно това е ...
имаш каса бира :)

Назад към E30