ново 523 помагайте!!!
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- ico83
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 330i
ново 523 помагайте!!!
колеги от няколко дни съм със бмв е39 523 98г
наред са смяна намасла ремък и прочие..
въпроса ми е каква марка масло ще ми препоръчате за мотор,скорости и диференциял
следващия въпрос е:от къде да си намеря оригинално СД и дали има такива с МП3
ако не как да разбера дали касетофона ми може да управлява чейнджър
ако темата не е на подходящото място моля да бъде преместена
наред са смяна намасла ремък и прочие..
въпроса ми е каква марка масло ще ми препоръчате за мотор,скорости и диференциял
следващия въпрос е:от къде да си намеря оригинално СД и дали има такива с МП3
ако не как да разбера дали касетофона ми може да управлява чейнджър
ако темата не е на подходящото място моля да бъде преместена
- hrpopov217
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е60 530i 04, G30 540i
Re: ново 523 помагайте!!!
Не е лошо да кажеш на колко км. е колата както и автоматик/ръчка, но така като гледам 98г. е колата си за 10W40 масло за двигателя а за диф и ск.кутия по VIN или на самата кутия трябва да се провери с какво масло е и може и да не ти се наложи смяна, а относно марката- мнения много а и според джоба ти
За музиката :оригинално CD за Е39 четящо МП3 няма, ако касетофона ти има бутон MODE на лицевия панел, значи че управлява ченджър, ако нямаш такъв бутон- не управляваш ченджър.Ако кажеш какъв модел е точно касетофона ти ще ти кажем дали управлява ченджър. Но това е съвсем накратко по въпросите ти защото по всички има доста писано във форума. 

- ico83
- кандидат ентусиаст
-
hrpopov217 написа:Не е лошо да кажеш на колко км. е колата както и автоматик/ръчка, но така като гледам 98г. е колата си за 10W40 масло за двигателя а за диф и ск.кутия по VIN или на самата кутия трябва да се провери с какво масло е и може и да не ти се наложи смяна, а относно марката- мнения много а и според джоба тиЗа музиката :оригинално CD за Е39 четящо МП3 няма, ако касетофона ти има бутон MODE на лицевия панел, значи че управлява ченджър, ако нямаш такъв бутон- не управляваш ченджър.Ако кажеш какъв модел е точно касетофона ти ще ти кажем дали управлява ченджър. Но това е съвсем накратко по въпросите ти защото по всички има доста писано във форума.
колата е на 250000км реални за касетофона утре ще кажа дали има такъв бутон но мисля че имаше с ръчни скорости е
- ico83
- кандидат ентусиаст
-
ще се търси касетофон и чейнджър моя няма бутом MODE
също така да попитам на таблото където е за температурата ми показва -40 градуса постоянно дали може да е от това че нямам фреон в системата ако не от какво може да е
също така да попитам на таблото където е за температурата ми показва -40 градуса постоянно дали може да е от това че нямам фреон в системата ако не от какво може да е
- hrpopov217
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е60 530i 04, G30 540i
ico83 написа:ще се търси касетофон и чейнджър моя няма бутом MODE
Май ще трябва да търсиш и датчик за външна температура

viewtopic.php?f=35&t=218582&p=2395928&hilit
viewtopic.php?f=35&t=190584&p=2106044&hilit
viewtopic.php?f=35&t=139707&hili
- ico83
- кандидат ентусиаст
-
hrpopov217 написа:ico83 написа:ще се търси касетофон и чейнджър моя няма бутом MODE
Май ще трябва да търсиш и датчик за външна температураФреона с датчика за външна температура няма нищо общо. Ето и малко отговори на проблема ти с показанието на температурата
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 5928&hilit
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 6044&hilit
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 39707&hili
благодарско за линковете
- ico83
- кандидат ентусиаст
-
ще може ли някои да ми каже на този касетофон какъв чейнджър трябва да се върже или няма значение от чейнджъра и дали може да се върже усилвател към него
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
7 мнения
• Страница 1 от 1