Проблем с парното E36
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- Du4kata88
-
-
- Кара: nishto
- Мечтае да кара: samolet
Проблем с парното E36
Проблем с парното E36 седан ако има значение проблема е следния като пусна парното да духа топло и духа само в пасажерската част а при мен духа хладно и в прозореца и в краката ако някои може да помогне да пише (колата е с климатик от този с врътките)мерси предварително! 

- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
Re: Проблем с парното E36
Два клапана за парно ли имаш,ако да,единия не отвара..
БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ
- Du4kata88
-
-
- Кара: nishto
- Мечтае да кара: samolet
Мисля че са 2 ако не отваря нов или се се поправя
- paco_sp
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 318 I Touring
- Мечтае да кара: Самолет
лесно се сваля и оправя но ако нетисе занимава може да си вземеш направо от някои колега от форума.пробваи с търсачката има много писано по въпроса. 

Здравейте,моля за вашата помощ,става дума за БМВ 318 Е36 1992г с новият мотор с верига.Та преди 2-седмици ми изчезна парното реших че в системата има въздох и реших да проверя,нивото на водата беше спаднало но не много малко под минимума, почнах да сипвам вода за да обезвъздуша системата и отворих пробката забравих да кажа че колата е с двузонов климатроник и има и газ колата.Та вече 2-седмици не мога да обезвъздуша системата малкият кръг не топли въобще помислих да не е термостата и купих нов но и с него същата история.Започна също колата да прекъсва много както на газ така и на бензин гасне пресецва и не може да се кара.Моля помогнете и ми кажете какво да направя нямам възможност да ходя по майстори.Благодаря предварително
5 мнения
• Страница 1 от 1