странен проблем схалогените на е36

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

странен проблем схалогените на е36

Мнение от kikianev » 21 Сеп 2010, 16:19

Здравейте, от извесно време халогените ту работат ту не работат ,днес намерих малко време да се занимая с този проблем .Значи на бутона който ,ги включва има ток но до буксата не ходии ,отварям да вида някой бушон да нее заминал, (не че знам кой е)всичко здраво вадя релетата на средната редица едно черно и едно оранжево ,направи ми впечатление че,на черното реле има стопена пластмаса на самия държач на релето на средното краче помъчих се да го извада да вида отдолу данема нещо мизерия но не успях страх ме беше да не го счупа, друго което минаправи впечатление че,двете релето са идентични като обозначения само разлика по цвят (според мен, не твърда че е така) и си помислих че,черното релето е заминало .Сложих оранжевото на местото на черното и халогените заработиха но без фарове .Следващата стъпка беше да отвора черното реле да видя как е от вътре,(не че щях да разбера кой знае какво но все пак)итам здраво , него го сложих на мястото на оранжевото и дойдоха и фаровете , та въпроса ми е ,дали може да направа бела с тази подмяна на местота на релетата ,на какво се дължи това че, с едното работи с другото неще и дали някой се е сблъсквал сподобен проблем.Благодаря предварително.
BMW не е страст , BMW е диагноза !

старши ентусиаст
Аватар

Re: странен проблем схалогените на е36

Мнение от fedoracore » 21 Сеп 2010, 20:22

погледни си буксите на халогените.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: с натегнат шпер
Мечтае да кара: ///M3 E36

Мнение от Kinopi » 23 Сеп 2010, 0:35

Оголоваш кабелите и директно ги връзваш към халогена :yes: Друга оправия няма да знаеш
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E39 520 I Touring
Детайли за колата: 2.2 i ; 170 PS ; 09.2003

Мнение от ned_gm28 » 26 Сеп 2010, 0:14

Дано се справиш с проблема-не е сложно ;)
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Изображение

Назад към E36