Спешно! Немога да си отключа колата....Вече мога

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар

Re: Спешно! Немога да си отключа колата....Вече мога

Мнение от Делян » 19 Сеп 2010, 15:13

Благодаря за помощта колеги.След като колегата пацо,ми да даде съвети и снимките,слязох долу и почнаха мъките,първо за да стигна до машинките,трябваше да изрежа едни гуми и пластмаси покриващи машинките,след доста усилия успях с пръст да бутна едната и да я освободя,другата обаче ,въпреки че достигах едва палчето,не успявах да го откопчея.Жилото успях да пооголя от бронята и да го хвана с една кука направена от електрод,но ме достраша да го напъна много силно да не се скъса и да се вкарам в друг филм...И след 1-2 часа ръчкане и обикаляне около колата,дойде един комшия стар майстор на варбурзи и жигулита,вика ко стаа момче,обясних му аз,вика дай ключа тука,отиде до вратата,вкара и един мъжки тупаник под дръжката и взе че се отвори...явно машинката е държала постоянно под напрежение и е било запецнало.Спеси ми още доста усилия,то аз преди тва го бях ударил няколко пъти,но едва едва,че да не изкривя вратата,ма явно е трябвало истински удар с все сила,явно вратите са бая здрави,ако беше някое хонда,ръката му щеше да влезе вътре :mhihi: Благодаря още веднъж за съветите,за колоните не се бях сетил,щеше да стане лесно,понеже съм с елипси и болтовете им за захващане са отвътре,недай си боже пак да стане така,ще го имам предвид :yes:

Предишна

Назад към E36