спортен филтар на 325тдс?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- shnitzera
- ентусиаст
-
- Кара: Е60 525d
- Мечтае да кара: това ,което кара
спортен филтар на 325тдс?
има ли ниакои нещо в предвид
- shnitzera
- ентусиаст
-
- LAST RIDE
- ентусиаст
-
- Кара: дизелaка да пропушва
- Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D
да може да се монтира както в кутиа така и външно,но за предпочитане е този в кутиата тъикато както предполагам знаеш глътне ли малко вода ТДС(в някоя по голяма локва които не са рядкоист по нашите пътища)направп си порачи нов мотор.аз сам с GREEN на 318 тдс и се осеща а 6-ка направо ще пее.Та моята препоръка е вземи си такав за кутиа скапички са ама по щетие мирна главата пък и не го сменяш само го издухваш
- shnitzera
- ентусиаст
-
мерси за инфото , за К&N ли говориш или....? А ,я да те питам гледам ,че караш тдс ,абе топла ми пали много трудно ,имаш ли представа от какво може да е. P.S. От каде да си купиа филтъра 

идеята е някой да обясни точно спортните филтри и защо са спортни а не серийни.????
Значи при дизела влиза едно количество въвдух и спортния филтър ще го увеличи, но по кой начин , ще пропуска повече ли или ще пречиства повече. според мен не Тдс-а си има достатъчно създух има си и турбинка и кулерче и голям филтър при него въпроса е да го пречистиш толкова колкото да го съхраниш или в по голям прочент му е това работата ако махнете филтъра да не би да имате поразителен ефект Не и понеже не ми е ясен въпросния филтър понеже не съм слагал казвам ви честно моля някой да ми го обясни как действа ще съм благодарен . И това че новия филтър отпушва колата намалява разхода оптимизира сместа е вярно но не вдига конете те са си вторична стойност от други показатели на които филтъра не оказва влияние.
Значи при дизела влиза едно количество въвдух и спортния филтър ще го увеличи, но по кой начин , ще пропуска повече ли или ще пречиства повече. според мен не Тдс-а си има достатъчно създух има си и турбинка и кулерче и голям филтър при него въпроса е да го пречистиш толкова колкото да го съхраниш или в по голям прочент му е това работата ако махнете филтъра да не би да имате поразителен ефект Не и понеже не ми е ясен въпросния филтър понеже не съм слагал казвам ви честно моля някой да ми го обясни как действа ще съм благодарен . И това че новия филтър отпушва колата намалява разхода оптимизира сместа е вярно но не вдига конете те са си вторична стойност от други показатели на които филтъра не оказва влияние.

- Breyton
- ентусиаст
-
- Кара: E34
Спортния филтър има по малко съпротивление,следователно по лесно ще ти се развива турбото.Не ги слагат от завода защото са скъпи а и нали трябва да се печели от консумативи 

- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
искам да попитам каква е разликата между ментаците от 20-30 кинта и К&Н в материала ли в какво винаги ми е било интересно 

- Breyton
- ентусиаст
-
- Кара: E34
BAYRON написа:по-малко съпротивления по-големи частици това е логиката
То затова филтъра се напоява със специялно масло за да полепят частиците по него

А иначе разлика в матряла има и то голяма.
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2