Датчиците във вратите
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- BMWFREDI
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39ки
Датчиците във вратите
Интересува ме има ли датчици във вратите или къде се намират защото на тъблото ми свети че са ми отворени и 4те врати някой спомена в предишна тема че таблото някой си е играл с него и неси е играл като хората. Да ама таблото го смених вярно е че тва започна да вдига и да сваля разхода може би 100 пъти по бързо от предишното табло ( ако онова за 1 час дигаше от 5.6 на 5.7 то 2рото табло свали от 7.4 на 6.4 за 30 мин ) та така ми даде някав знак че бачка просто искам да оправя и това със вратите щот само тва ми остана ...
Благодаря предварително и се извинявам ако поста ми е много тъп но от 8 дена карам БМВ все пак

Благодаря предварително и се извинявам ако поста ми е много тъп но от 8 дена карам БМВ все пак

- im0tep
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше Е 39 520 98 г.
Re: Датчиците във вратите
blgrad написа:Здр колега самите панти на купето провери ги има някоя позахабена
Абе колега...ти ще се спреш ли??? Мълчи си по добре !!!
До колегата с проблема,таблото като го сменихте прекодирахте ли го? И от каква кола е новото табло?
- hrpopov217
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е60 530i 04, G30 540i
blgrad написа:Здр колега самите панти на купето провери ги има някоя позахабена

Щом ти е сменяно таблото си трябва прекодиране, освен ако колата от което е взимано не е абсолютно същата като твоята като екстри, че даже и при този случей не съм сигурен дали нетрябва прекодиране. А при теб щом си е играл някой който неразбира, дай го този път да си поиграе някой който разбира. Сигурно ще има ефект. А колкото до датчиците за вратите, много ме съмнява и четерите датчика да се скапят. То да ти индикира само за една отворена врата добре да си мислиш че е датчик, но за четерите да показва, че са отворени..........................някой трябва да им е помогнал на тези датчици да излязат от строя

- gentata
- старши ентусиаст
-
- Кара: седнал
- Детайли за колата: Правиланта 39-ка
И в другата тема писах (алармата). Погледнете около GM модула в него влизат кабелите от датчиците, кой знае какво им се е случило след демонтажа на старата аларма. Модула се намира зад жабката.
4 мнения
• Страница 1 от 1